Abercrombie Fierce Yorumlari

Parfümü incelediğim zaman dayanıklı, klasik ve havalı bir yapıda olduğunu fark ettim. Adeta kendine güvenen cüretkar erkek modeli çizen bir parfüm. Kendine güvenen erkekler için bir numaralı erkek parfümü diyebilirim. Berrak, saf ve taze kokusu ile enfes notalara sahip bir ürün. Günlük kullanıma uygun olarak tasarlanmıştır. Yeni görünümü ile Abercrombie Fierce Edt parfümü Fierce dünyasının bir numaralı parfümü.

100 ml şişelerde satışa sunulan ürün özel kampanyalar etrafında erkekler için tasarlanmıştır. Bu ürün ile dünyanın en sıcak dokunuşunu hissetmemek elde değil. Cazibeye açık olan bir ürün. Bu ürün ile kalabalık ortamlarda bile fark edileceksiniz. Fierce bana göre sadece bir parfüm ürünü değil bir yaşam tarzı olarak tasarlanmış üründür. Kendi tarzı olan erkeklerin kendi tarzlarına uygun olarak üretilen bu ürün ile tarzınızı taçlandıracaksınız.

Abercrombie Fierce Edc Parfum Yorumlari

Abercrombie Fierce Edc Parfümün Koku Notaları

Eşsiz koku notası ile benim için bir numaralı erkek parfüm önerisi sayılabilecek bir ürün. Ürünün üst notasında bizi mandalina yağı, bitter, portakal yağı ve zencefil ekstresi karşılar. Bu eşsiz kokular içinde kendimi meyvelerin aromatik dünyası içinde hissediyorum. Ürünün orta notasında saf gül, portakal çiçeği, yasemin özü ve Hindistan’a özgü kulfi tatlısı yer alır. Bu içeriklerle ürünün enerjik yönü ile tanışacaksınız. Alt notalarda ise Amerika sandal ağacı, damla sakızı reçinesi ve odunsu kokular mevcuttur. Alt nota ile erkeğe özel tasarlanmış cazibeli ve enerjik ruhu yaşayacaksınız.

Abercrombie Fierce ile sıcak kokular etrafında gezinecek ve enerjinizi doyasıya yaşayacaksınız. Parfümün bende uyandırdığı en önemli etki en kalabalık ortamlarda ilgi çekme yönünün yüksek olmasıdır. Bunu kim istemez ki. Kalabalık ortamlarda tüm gözler bu eşsiz ürün sayesinde sizlerin üzerinde olacak.

Abercrombie Fierce Edc Parfümün Özellikleri

Etki gücü oldukça yüksek olan bir ürün. Erkek dünyasını yansıtan bir parfüm desem daha doğru olur. Ürünün ticari hacmi oldukça yüksek. Artışlarda sağladığı başarı gözle görülebilecek seviyede. Parfümün satış grafiğini incelediğim zaman talep gücünün ne kadar geniş olduğunu anlamış oluyorum. Büyük bir erkek kitlesi olan bu ürün, rakiplerine yönelik oldukça tehlikeli. Yüksek satış oranı ve eşsiz kokusu sayesinde ürünün bağımlısı olacaksınız.

Ürünün maliyeti biraz yüksek olsa da erkek parfümleri arasında en gözde ürünlerden birisidir. Yeni, taze ve fresh görünümü ile oldukça popüler ve ilgi çekici bir ürün. Kendine has notaları ile özel üretimli bir yapıya sahiptir. Kendi alanında benzersiz bir ürün özelliğine sahip. Tüm cilt tipine uygun olarak tasarlanmıştır. Cildi tahriş etmeyen bir yapısı var. Kutu özelliğini ise şöyle anlatabilirim. Tester özellikli bir kutuya sahip ve kapaksız olarak satışa sunulur. Bu da ürüne yönelik artı avantaj sağlıyor. % 100 orijinal bandrollü ve daha önce kullanılmamış bir özellikle piyasaya sürülmüştür.

Abercrombie Fierce Edc Parfüm Kullanımı

Temiz tene ya da kıyafete istenilen sıklıkta uygulanabilir. Cilde zarar vermeyen hafif bir dokusu var. Günlük kullanıma uygun olarak üzerinizde bir gün boyunca kalıcı koku bırakır. Sık sık kullanmanıza gerek duyulacak bir ürün değildir.  Şunu fark edeceksiniz ki Abercrombie Fierce ile kokunuzu diğer gün bile hissedeceksiniz.

Bu üründe çok keskin bir koku modülü mevcuttur. Teninizle uyumlu olan bu koku ile ortamlarda kendinize ait bir tarzı keşfetmeye hazır olun. Bu ürünle ilgili aldığım ilginç bir yorum ise şöyledir. Kokunun elbiselere sinmesi ile uzun süre elbiselerde yer edinmesidir. Baskın olan bu koku ile tanışmaya hazır olun derim.

Abercrombie Fierce Edc Parfum Yorumlari

Aşağıdaki Diğer Makalelerimize Göz Atabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz