Burberry Classic Bayan Yorumlari

Burberry Classic Bayan, dünya çapında ünlü bir moda evi, kıyafet, parfüm ve aksesuar üreticisidir. Burberry’nin bilinirliğine en çok katkı sağlayan şey kurucusu Thomas Burberry tarafından yaratılan ikonlaşmış trençkotlardır. Ürünlerinin kraliyet ailesi tarafından da oldukça sık kullanıldığı bilinen Burberry’e Kraliyet Sertifikası bile bahşedildi. Dünya üzerinde çok fazla mağazası olan Burberry’nin bugün adından en çok söz ettiren kategorilerinden bir tanesi parfüm olmakla beraber yine parfüm kategorisinde vazgeçilmezler arasında yerini alan Burberry Classic Bayan ‘dır.

Burberry Classic Bayan Edp Parfum Yorumlari

Burberry Classic Bayan Edp Tanıtımı

Burberry tarafından 1995’te piyasaya sunulan Burberry Classic, karşımıza gayet sade, basit, kullanım kolaylığına sahip şık şişesiyle çıkıyor ve ilk çıktığı günden itibaren dünyada ve Türkiye’de kadın kullanıcıların büyük ilgisini ve hayranlığını topluyor. En az kadınların olduğu kadar erkeklerin de olumlu yorumlarını çokça alan Burberry Classic Edp, her ne kadar nispeten eski bir parfüm olsa da uzun zamandır ikonikliğini koruyan bir pozisyonda bulunuyor. Hem meyvemsi hem odunsu hem de kadın çekiciliğini oldukça yoğun yansıttığı nefis dünyaları bir araya getiren Burberry Classic, bugün hala bayan parfümleri dendiğinde akla gelen ilk isimlerden bir tanesi.

Burberry Classic Bayan Edp Koku Notaları ve Aroma

Burberry Classic’in üst notalarında kuş üzümü, bergamot, şeftali, kayısı, erik ve yeşil elma yer alıyor. Orta notalarda yerlerini sandal ve sedir ağacında, yasemin ve yosuna bırakıyorlar. Dip notalarda ise misk ve vanilyadan oluşan oldukça etkileyici bir birleşim bizi karşılıyor.

Bakıldığında Burberry Classic açılışta yarattığı ferah etkiyi devamında kaybediyor gibi görünebilir fakat durum aslında tam tersi. Parfüm, açılışta sunduğu ferah ve meyvemsi kokuyu ilerleyen saatlerde odunsu ve bir o kadar da çekici bir kokuya bırakıyor. Başta meyvemsi tatlar ile verdiği yumuşaklık ve hoş koku, ilerleyen dakikalarda her ne kadar yerini başka aromalara bıraksa da yumuşaklığından bir şey kaybetmiyor ve kullanıcıda oldukça çekici bir etki bırakıyor. En az kullanan kadınlar kadar kokuyu alan erkekler tarafından da beğenilmesinin bir diğer sebebi bu kalıcı, fark edilebilir ve çekici etkisi. Kalıcılığı saatler süren bu koku, açılış notalarından dip notalara kadar kullanıcıya oldukça yoğun ve güzel bir deneyim sunuyor.

Burberry Classic Bayan Edp İncelemesi

Burberry Classic, hem meyvemsi ve sevimli kokusu ile hem de devamında gelen şehvetli ve zengin atmosferi ile gerçekten kadınları mest eden bir yapıya sahip. Mevsimsel olarak her mevsime uygun ne çok sıcak ne de bir kış akşamı kadar soğuk ve keskin, tam kıvamında. Tabii bu durumda çok daha yoğun, kuru kokuları sevenler için uygun olmayacağını hatırlatmakta fayda var ama eğer spesifik olarak böyle bir zevke sahip değilseniz her mevsimde, günün her saatinde, her cilt tipinde insanın rahatça kullanabileceği, ortalama ve gayet güzel bir koku olduğunu söyleyebiliriz.

Günlük kullanıma uygun olduğu kadar kullanım sıklığı da oldukça geniş. Tene ve kıyafete sıkı tutunan bir yapısı var fakat kıyafete sıkıldığında kalıcılık oranının arttığının gözlemlenmesi mümkün.  100 ml ortalama 200-250 TL bandında mevcut. Fiyat performans noktasında Burberry Classic’in gerçekten başarılı bir iş çıkardığını gönül rahatlığı ile söylemek mümkün. Bayan parfümü önerileri dendiğinde rahatça önerebileceğiniz, memnuniyet seviyesini yüksekte tutmayı amaçlayan ve bu amacını gerçekleştiren, feminen bir parfüm.

Burberry Classic Bayan Edp Parfum Yorumlari

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz