Burberry Classic Yorumlari

Burberry Classic Erkek parfümü, hemen ayırt edilebilen bir ürün özelliğini taşır. Bu yüzden isminin Classic olduğunu düşünmekteyim. Burberry Classic men parfümünün üst kısmı yeşil elma, bergamo, şeftali, kayısı ve erik kokusu hissi verir. Orta kısmı yasemin, sandal ağacı ve sedir kokusuna sahiptir. Alt kısmı ise misk,, vanilya ve sedir olarak tasarlanmıştır.

Classic kokulara sahip olduğu için Burberry Classic ismini almış olmalı. Kalıcılık açısından oldukça iyi bir parfüm. Ama bir süre sonra kokuda kalıcılık olmuyor bence. Çünkü birçok parfümde durum aynı maalesef. Tene göre değişim göstermekle beraber acı bir etki de bırakıyor. Ama her haliyle etkileyici bir üründür.

Burberry Classic Erkek Edt Parfum Yorumlari

Burberry Classic Erkek Edt Parfümün Sihri

İçine giren ürünler farklı tonlara sahip ürünlerdir. Bunların bir araya getirilmesi bana göre zıt bir şeydi. Ancak bu ürünlerin bir araya gelmesi ile üretilen bu koku gerçekten classic olmuş. Uzun süre önce piyasada olduğu için demode bir parfüm dememde sakınca yok. Ancak kokusunun büyüsü hiç kaybedilmeyecek cinsten. 

Enerjik Çarpıcı ve sofistik olan bir erkeğin kokusuna sahiptir. Parfüm, odunsu bir notayı da barındırdığı için klasik tarzıyla cezbedici olmayı başarır. Bu da parfümün sırrını ele vermekte rol oynar. Sizler  de denk gelmişsinizdir. Bir yerde keskin ama büyüleyici bir kokunun varlığını hissetmişsinizdir. Bu koku Burberry Classic Edt parfümün kokusudur.

Burberry Classic Erkek Edt Parfümünde Yer Alanlar

İçinde yer alan ürünler hem çok fazla hem de birbirine zıt ürünlerdir. Hatta şunu düşünebiliriz. Bu kadar ürün bir araya nasıl gelebiliyor ve kimi zıt ürünler nasıl bütünleşip bir koku yaratabiliyor? Bunun sırrı ise parfüm üreticileri ve bu işin uzmanları tarafından bilinir.

Ancak Burrbery Classic Edt parfümü için şunu diyebiliriz. Evet bu kadar ürün bir araya gelmiş ve güçlü, keskin bir koku yaratılmıştır. İçinde yer alan ürünleri ise şöyle sıralayabilirim: bergamot, taze nane, dağ kekiği, lavanta, sandal ağacı, ıtır çiçeği, sedir ve amberdir. Görüldüğü gibi çok renkli ve çeşitli bir ürün içeriğine sahiptir. Hem cazip hem de klasik olmasını buna bağladım. Bu ürünler ile klasik Burberry erkeğini tanımlamak mümkün. Bir kokudan bir erkeğin tanımı bu şekilde çıkartılabilir.

Erkekler genelde odunsu kokuları severler. Tıpkı kadınların daha sade ve çiçeksi kokuları sevdiği gibi. Parfüm içinde özellikle yer alan dağ kekiği, sandal ağacı ve amber gibi ürünler ile parfüme bir odunsu koku hattı tanımlanmıştır.

Burberry Classic Erken Edt Parfümünün Yan Ürünü Olan Weekend Parfümü

Burberry Classic erkek parfümü birçok kişiye hitap etmektedir. İçindekilere baktığımda ben öyle düşüyorum bu da parfümün etkisini ve kullanım oranını arttırmaktadır. Burada ise devreye yan ürünleri girer. Yan ürünü olan Classic Weekend parfümü ile yine aynı etkileri yakalamak mümkün. Weekend parfümü de sert ve keskin bir koku özelliğini barındırır.

Güçlü parfümler arasında yerin alır. Genelde insanlar Burberry Classic erkek parfümünü bulamadıkları zaman Wekend alırlar. Çünkü ürün özellikleri ve kokuları birbirine çok yakındır. Bu da parfüme avantajlık sağlar.

Burberry Classic erkek Edt parfümü yan ürünleri ile de sevilen bir parfüm çeşididir. Tabi ağır kokusu olduğu için erkeklere yazın kullanmalarını tavsiye etmem. Ya da kullanım sırasında çok az sıkmalarını öneririm. Bu parfüm, genelde kışın daha fazla kullanılır. Özellikle sık sık parfüm sıkanlar için çok tercih edilir. Çok sık parfüm kullananlar için kalıcı olması ve uzun sürmesi önemlidir.

Burberry’in diğer kadın ürünleri; burrbery classic edp 100 ml, burberry the beat edp 75 ml, burberry london edp 100 ml, burberry body edp 85 ml.

Erkek ürünleri; burberry london edt 100 ml, burberry touch 100 ml, burberry brit splash 100 ml.

Burberry Classic Erkek Edt Parfum Yorumlari

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz