Bvlgari Aqva Edt 100 Ml

Bvlgari Aqva Tasarımı ve tanıtımı ile dünyadaki güçlü okyanuslardan olan Atlantik Okyanusundan esinlenerek oluşturulduğu izlemini veren Blvlgari Aqva’nın erkekler tarafından yoğun ilgi gördüğü söylenebilir. Parfümün hikayesinde ve koku notalarında, okyanusun büyüleyici boyutlarına, güce, adrenaline ve vahşi doğanın etkileyici doğa kokularına değinildiğini görüyoruz.

Yorumlar kapsamında, ilk aşamada enerji veren okyanus notalarının beğenildiği belirtiliyor. Parfüm deneyiminde kokusu ile tazeleyen okyanus akorlarını hissetmek mümkün. Gün içi kullanımda ise devam eden su meyvelerinin taze ve serin kokuları ile yenilenmeye devam ediyorsunuz. Bvlgari Aqva Edt’nin sportif ve doğa tutkunu stili yansıtan, okyanus akorlarına yer verilen erkek parfümleri serileri içerisinde bir adım öne çıktığını söylenebilir.

Bvlgari Aqva Edt tasarımında enerji veren okyanus akorlarından, ak amber ve odunsu balms notalarına yer veriliyor. Bu koku notaları ile okyanusun tazeliğini ve ferahlığını hissederken, enerjik bir moda geçiyorsunuz. Esansları içinde yer alan sıcak tahılların tatlı notaları ise piyasada ön plana daha fazla çıkacağının izlemini veriyor.

Bvlgari Aqva Parfum Yorumlari

Bvlgari Aqva Edt Koku Notaları

Bvlgari Aqva Aromatik, ferah, asil ve maskülen aromatik kokuları iyi şekilde harmanlayan parfüm, denizin gücünü yansıtıyor. Tepe noktasında mandalina aroması ve tahıl kokuları belirgin şekilde hissediliyor. Kalp notasında ise santolina, posidonia aromaları gün boyu kalıcı, taze bir esans sunuyor. Üst notaların yayılım etkileri azaldıkça, dip noktada amber, adaçayı ve odunsu esansları hissediyorsunuz.

Bvlgari Aqva Doğanın gücünü ve tazeliğini yansıtan birden fazla notanın dengeli bir düzeyde harmanlandığı düşünüyorum. Son notalarda yer alan odunsu kokular ise enerjik, adrenalin sever erkeklere hitap eden tarzda.

Esans içeriğinde ağır öğelere yer verilmemiş. Tazelik hissi uyandıran ve yayılım gücü kuvvetli olan parfümü seviyor ve günlük rutinde kullanmak istiyorsunuz. Notalarda kullanılan doğal koku akorları, gün içinde istediğimiz sıklıkta kullanım yapabilmemize olanak sunuyor.

Bvgari Aqva Edt tepe noktasında tahıl kokularına yer verilmesi ve bu esansın okyanus notaları ile uyumlu düzeyde kullanılması ise şehir hayatı içinde, doğanın dokunuşunu hissetmeyi kolaylaştırıyor. Parfümün, gece ve ya gündüz fark etmeksizin asil çizgisini ortaya koymayı tercih eden ve doğanın gücünden ilham alan erkeler için tasarlandığını ifade edebilirim. Sadece günlük kullanımda değil, özel gecelerde de taze ve yenilenmiş bir hissiyat için tercih edilmeye uygun.

Şık Tasarım Detayları

Bvlgari Aqva Şişe tasarımında ise dünyanın küresel formundan esinlendiğini görüyoruz. Okyanus mavisi ve bitki örtüsü yeşili şişe tasarımı ve parfümün esansı ile birleştiriliyor. Parfümün hikayesine dair verilmek istenen mesaj şişe tasarımında da yeterli ölçüde vurgulanıyor. Doğadan esinlenen şişe tasarımı ile parfüm renginin uyumlu bileşimi, yanımızda bulundurmak isteyeceğimiz bir eseri oluşturuyor. Küresel formlarda şişe tasarımı ile parfüm içeriğinde yer alan esansların doğa ile bağlantılı olduğunun vurgulanmak istendiğini ve tasarıma daha fazla derinlik kazandırıldığını düşünüyorum.

İdeal Kullanım Zamanları

Bvlgari Aqva Koku notalarında yoğun baharatlı öğelere yer verilmemesi ve okyanus, tahıl, mandalina, amber aromalarının ön plana taşınması, yaz aylarında keyifli bir kullanım imkanı sunuyor. Sıcaklık yüksek olsa dahi bu taze notalar sizi serinletiyor ve tekrar yenileme hissi uyandırıyor. Dengeli tasarımı, hoş dış şişesi ve yaşattığı tazelik hissine bakılacak olursa fiyat açısından ideal bir seviyeye sahip.

Cesur, asil, kalıcı ve tazeleyici, tüm mevsimlerde kullanılabilir, tepe noktasında yer alan okyanus, mandalina ve tahıl esanslarının yayılımı yüksek olan bir eser. Erkek parfüm önerisi kategorisinde, sportif, adrenalin tutkunu, doğasever, güçlü ve asil erkeklerin kullanımı için uygun. Tepe noktasında hissettiğimiz tahıl, okyanus ve mandalina esansları ardından gün içinde odunsu notalara kalıcılığını bırakan ve her ortamda fark edilmeyi sağlayan bir tasarım.

Bvlgari Aqva 4 mevsim rahatlıkla kullanabileceğiniz bir parfüm olan Bvlgari Aqva Erkek parfümü kategorisinde kalıcılığı ile ön plana çıkan bir parfümdür. Şişe tasarımı ile de farklılık yaratan bu parfüm, kolay kullanımı ile de size konforlu bir deneyim yaşatacaktır. Şişe tasarımındaki estetik görünüm kullanım esnasında da size hoş bir görüntü katacaktır. Mutlaka denemeniz gereken fresh parfümler arasında yer almaktadır.

Bvlgari Aqva Parfum Yorumlari

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz