Bvlgari Aqva Marine Yorumlari

Bvlgari Aqva Marine , 1884’teİtalya’da kurulan bir kuyum ve lüks ürünler şirketidir. Sotirios Voulgaris tarafından kurulan şirket, başlarda kuyum ve otelcilik alanlarında çalışmalar sürdürürken daha sonra parfüm ve giyim aksesuarları gibi alanlarda da çalışmalar yapmaya başlamıştır. Bu yazıda, son zamanların en sık tercih edilen erkek parfümlerinden biri olan Bvlgari Aqva Pour Homme Marine’yi inceleyeceğiz.

Bvlgari Aqva Marine Parfum

Bvlgari Aqva Marine Edt Tanıtımı

Bvlgari Aqva Pour Homme Marine, ilk olarak göze hitap eden petrol mavisi sıvı rengi, yuvarlak ve kolay kullanımlı tasarımı, üst kısmında bulunan metalik parça ve alt tarafında bulunan şeffaf, petrol mavisi kısım ile karşımıza çıkıyor. Tasarım olarak pek de şaşırtmayan, klasik fakat gerçekten etkileyici bir görünüme sahip diyebiliriz. Elde taşınabilir oluşu ile kullanıcıya kolaylık sağlayan bir parfüm tasarımı.

Bvlgari Aqva Marine Edt Koku Notaları ve Aroma

Bvlgari Aqva Marine, oldukça taze ve ferah bir esansa sahip. Aromatik kokulardan hoşlanan erkekler için ideal. Zaten tasarımına ve dış görünüşüne baktığımız anda da canlılığını ve açıklığını görebilmek mümkün. Üst notalarında mandalina ve küçük tahıllar, orta noktasında santolina ve posidonia, alt notalarında ise mineral amber ve adaçayı bulunuyor. İçeriğinden de anlayabileceğimiz üzere oldukça taze ve canlı bir koku. Tam bir yaz kokusu. Çok ağır ve yoğun kokuları sevenler için erkek parfümü önerileri başlığı altında ismi sayılabilir türden bir koku olduğunu söylemek zor zira Bvlgari Aqva Pour Homme Marine, yaz akşamlarında insanı yoğun bir koku eşliğinde bayarak rahatsız etmeyecek, oldukça yumuşak, hafif yapılı hoş bir koku.

Bvlgari Aqva Marine Edt İncelemesi

Oldukça kalıcı yapısı ve tazeliği ile kullanıcı memnuniyetinde üst sıralarda yer alan Bvlgari Aqva Pour Homme Marine, ilk sıkıldığında biraz sert ve keskin bir kokuymuş gibi gelse de çok kısa süre içerisinde taze ve daha hoş kokusunu bırakıyor. Rahatça en kalıcı yaz parfümlerinden bir tanesi diyebiliriz. Birçok parfüm gibi günlük kullanıma oldukça uygun, kıyafetlere sıkıldığında tene sıkıldığı zamankinden daha fazla etkiye sahip olabilecek türden bir yapısı mevcut. Koku, uzaktan aldığınızda oldukça tanıdık ve sıradan gelebilecek bir koku fakat yaklaştıkça ve aromatik farklılıklarını aldıkça daha da çok sevilen ve kullanılmak istenen bir forma bürünüyor. 100 ml fiyatları piyasada ortalama 300-400 TL bandında bulmak mümkün, bu fiyatın belirli indirim zamanlarında ise 100-120 TL bandına rahatça düşebildiğini görüyoruz.

Hem uzun vadeli kullanabileceğiniz bir parfüm arayışında olanlar için hem de alıp sevdiklerine hediye etmek isteyenler için fiyat performans noktasında beklentileri rahatça karşılayabilecek bir parfüm. Koku bazında insana gerçekten bir yaz akşamı ve plaj havası estiriyor. Kokunun özellikle sıkıldıktan sonraki 2-3 saatin arkasından gelen tam oturmuş hoş hali insanı mest ederek özgüven hissini arttırıyor. Yaş aralığı oldukça geniş, 18 yaşındaki bir genç de 40 yaşındaki bir erkek de oldukça rahat bir şekilde kullanabilir çünkü üstte absürt durmayacak spor, soft bir kokuya sahip.

Kullanım oranlarında Bvlgari Aqva Marine’nin kullanım ömrü oldukça uzun, 100 ml bir seneye yakın yetiyor ve kullananların birçoğu kullanmayı bir şişede kesinlikle bırakmıyor. Bu yüzden uzun ömürlü bir parfüm arayanlar için bulunmaz Hint kumaşı niteliğinde. İnceleme sonunda rahatça Bvlgari Aqva Pour Homme Marine, üst segment oluşunun hakkını veriyor ve kullanıcıyı yarıyolda bırakmıyor diyebiliriz.

Bvlgari Aqva Marine Parfum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz