Bvlgari Man in Black Yorumlari

Bvlgari Man in Black İtalyan Bvlgari firmasının 2014 yılında piyasaya sürmüş olduğu parfüm hem EDP olarak piyasaya sürülmüş olup Bvlgari firmasının 2010 yılında piyasaya sürmüş olduğu koleksiyonu olan Bvlgari Man serisinin bir üyesidir. Tasarımı süresince mitolojiden oldukça fazla yararlanılan Bvlgari Man in Black EDP “Vulcan’ın doğumu” olarak tasvir edilmektedir. Koleksiyonun diğer parfümlerinden birçok temelde farklılıklar gösteren Bvlgari Man in Black EDP hem daha kalıcı hem de daha aromatik olma özellikleri taşıyor.

Bvlgari Man in Black Parfum Yorumlari

Koku Tonları ve Aroması

Bvlgari bu seride olduğu gibi temelde benzer bir altyapı kullanıyor diyebiliriz. Birçok kullanıcı yeni aldıkları parfümün kokusunu duymadan Bvkgari Man ya da  Bvlgari Black vari bir kokuyla karşılaşmayı umarken Bvlgari Man in Black EDP ile bambaşka bir deneyim yaşamışlardır. Tepe notaları olarak, calabrian, bergamot, menekşe, beyaz armut, lotus çiçeği kullanan kalp notası olarak vetiver, bitkisel kehribar, sandal ağacı, kaşmir ahşap, beyaz tahta kullanmıştır.

Dip notaları olarak tonka fasulyesi, beyaz bal, misk ve reçine içeren Bvlgari Man in Black EDP kullanıcılarına benzersiz bir koku deneyimi sunmayı hedefliyor. Oldukça baharatlı bir ilk izlenim sağlayan parfüm yaz aylarında kullanılırken biraz daha dikkatli olunmasını gerektiriyor. Her ne kadar her mevsimde ve günün her saatinde kullanıma uygun olsa da biraz bile fazla kullanımda içerdiği yoğun baharat aromaları sebebi ile hayli ağır bir koku formuna dönüşebilecek Bvlgari Man in Black EDP için en önemli özellik kullanım miktarı olacaktır.

İncelemesi

Yukarıda da belirttiğimiz gibi Bvlgari Man in Black EDP kış veya yaz ayı fark etmeksizin iki mevsimde de gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz bir parfüm olarak karşımıza çıkıyor. Öte yandan hem günlük hayatta ofis ve iş yerinde rahatça kullanılabilecek bir parfüm olduğu gibi kişisel görüşmelerde de rahatça kullanılabilen bir parfüm olan Bvlgari Man in Black EDP için kullanım sıklığı ve kullanım miktarları en önemli dikkat edilmesi gereken unsurlar olarak karşımız çıkıyor.

Oldukça erkeksi ve yoğun bir koku olarak tanımlanan yanlış miktarlarda kullanıldığında özellikle kapalı alanlarda ekstra dikkat edilmesi gereken bir koku haline dönüşüyor. Öte yandan sizlere sağlamış olduğu hisler göz önüne alındığında orta ve orta üst yaş grubundaki erkeklerin sıkça tercih ettiği erkek parfümlerinden olduğunu gördüğümüz parfüm EDP olması sebebi ile kalıcılıkla ilgili akılda oluşabilecek tüm soruları rahat bir biçimde olumlu olarak cevaplıyor. Özellikle tüm cilt tipleri ile uyumlu olan sizleri tatsız bir sürpriz olabilecek herhangi ten uyumsuzluğundan kurtarıyor. Hem günlük kullanım hem de gece kullanımı için uyumlu olan , kapalı alanlarda kullanılırken biraz daha fazla dikkat edilmelidir.

Şişe ve Fiyat İncelemesi

Özellikle erkek parfümleri önerilerini göz önüne aldığınızda gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz parfüm edp versiyonu ile 100ML’lik şişelerde Türkiye’de satışa sunulmuştur. Oldukça geniş bir fiyat aralığına sahip olan Bvlgari Man in Black EDP 200TL ile 750TL fiyat aralığında temin edilebilir. Fiyatların 200TL’lere yaklaşması orijinallik sorunun aksine ürünlerin tester(deneme) ürünü olmasından ileri gelmektedir. Öte yandan parfümün şişesini incelediğimizde hayli güzel tasarıma sahip olanhem kullanım kolaylığı hem de uyumluluk olarak sergilemekten kaçınmayacağınız bir parfüm olacaktır.

Bvlgari Man in Black Parfum Yorumlari

Bvlgari Man In Black hangi mevsimde kullanılır ?

Baharatlı bir parfüm olan Bvlgari Man In Black parfümü kalıcılığı yüksek olan bir parfümdür. Esans yoğunlu olan bu parfüm sonbahar ve kış aylarında tercih edilmesi önerilmektedir.

Bvlgari Man In Black kalıcı mı ?

Amber, odunsu ve çiçeksi kokulardan oluşan Bvlgari Man In Black parfümü oryantal esanslara sahip olduğu için kalıcılığı yüksek olan bir parfümdür. Maskülen görüntüsü ve esansları yüksek olan bu parfüm içeriğindeki özel esanlar ile her ortama uyum sağlayacak şekilde üretilmiştir.

Versace Eros nasıl bir kokudur ?

Versace Eros içerisinde bulunan vanilya, ambroxan ve Tonka fasülyesi ile özel esanlar bir araya getirilerek üretilmiş özel bir parfümdür. Tatlı ve elmamsı bir koku yaratan Versace Eros parfümü 4 mevsim gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz bir kokudur. Aynı zamanda hem gündüz hem de geceye uyum sağlayan bir parfümdür.

Versace Eros mavi mi kırmızı mı ?

Versace Eros klasik kokusu mavi şişe tasarımı ile üretilmiştir. Versace Eros Flame ise kırmızı renkte üretilmiş cesur bir parfümdür. İçerisinde bulunan turunçgil – amber notaları ile de yoğun ve maskülen bir hava yaratılmıştır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz