Carolina Herrera 212 Sexy Bayan Edp

Carolina Herrera 212 Sexy bayan yorumları kapsamında, başlangıç notasında yer alan bergamot esansının enerjik bir his verdiğine değinilirken, bu parfüm sıcak notalara sahip parfüm piyasasında etkinliğini devam ettireceği izlemini veriyor.

Modacı Carolina Herrera tarafından tasarlanan 212, ülkemizde ve dünyada tercih oranının yüksek olan bir parfüm. Sevilerek kullanıldığını düşündüğüm bu parfüm seçeneği yeni serileri ile yolculuğuna devam ediyor. 212 parfüm serisinin gücü kullanılarak tasarlanan Carolina Herrera 212 Sexy Bayan Edp ise serinin kendini eşsiz hisseden kadınlara armağan edilen seçeneği olarak bizlere sunuluyor.

Carolina Herrera 212 Sexy Bayan Parfum Yorumlari

Parfüm Notaları

Sıcak notaları vurgulayan bayan parfümleri arasında yer alan Carolina Herrera 212 Sexy Bayan Edp, başlangıç notasında bergomot esansına yer veriyor. Bergamotun kalıcı kokusu ardından gülün ferahlatıcı esansını hissediliyor. Bu parfümde en çok dikkatimi çeken nokta ise başlangıç notasında harmanlanan gül ve bergamot kokularına eklenen biber esansının keskin etkisi. Hafif gül kokusu ile birleştirilen biber esansı, başlangıçta baharatlı ve sıcak bir etki yaratıyor.

Açılışta kullanılan biber notası ile sıcak hisselerin harekete geçilmek istendiğini belirtebilir. Biber notalarına göre daha sakin ve ferahlatıcı bir etki sunan gül esansıyla baharatların keskin etkisi dengelenmiş. Orta notalarda ise sardunya ve gardenya ile hoş çiçek kokularına yer veriliyor. Açılışta hissettiğimiz baharat temelli esans yerini şık, zarif ve yenileyici sardunya notalarına bırakıyor.

Orta notaya kadar takip eden gül, biber, bergamot, sardunya ve gardenya esansları, sıcak ve eğlenceli yaz akşamlarını hatırlatıyor. Parfümün dengeli kokularının birleşimi doğrudan ten üzerinde kullanma hissiyatını yükseltiyor. Tepe noktasında yer alan baharat notaları ise ten üzerine sıkıldığında daha yüksek bir yayılım sunuyor.

Bayan parfüm önerileri arasında yer alan 212’nin dip notalarına geçiş yapıldığında ise belirgin şekilde vanilya ve pamuk şeker kokusunun vurucu etkisini hissediliyor. Kapanış notalarında şekerli ve baharatlı parfümlerin piyasaya hakim olan trend yanları yakalanmış. Etkili sıcak notaların kapanışta vanilya ve pamuk şeker kokusu ile dinginleştirilmesini sevdim.

Hangi Mevsimlerde Kullanılmalı?

Pamuk şeker ve vanilya kokusu, parfümün ilkbahar aylarında kullanılmasına olanak sağlıyor. Başlangıç aşamasında yayılımı ilk dakikada yüksek olan baharat kokularının, vanilya ve sardunya ile hafifletilmemesi halinde ilkbahar kullanımı için uygun bir esanstan söz edemezdik. Pamuk şeker kokusunun kapanış notalarında kullanılması ile rahatlık ve zariflik öğeleri, modern çizgiye sahip kadınlar için bir arada sunuluyor.

Tasarımda etkili olan notaların kompozisyonu ile ilkbahar, sonbahar ve kış aylarında kullanıma uygunluk yakalanıyor. Özellikle dinamik, şeker kokularından hoşlanan spor ve şık bir tarzı benimseyen modern kadınlar tarafından tercih edilebilir.

Carolina Herrera 212 Sexy Bayan Edp, bergamot, biber ve sardunya esanslarının yayılımının yüksek oranda hissedildiği, ilk 10 dakika ardından pamuk şeker kokusunun açığa çıktığı, trend şekerli parfüm piyasasında etkili rol oynadığını düşündüğüm bir eser.

Şık Tasarım Detayları

Bu tarz şekerli ve baharat temelli kokulardan hoşlananların tercih edebileceği bayan parfüm önerileri arasında yer alan 212 Sexy Bayan, sıcak notaların çekiciliğine sahip olmanızı sağlıyor. İlkbahar günlerinde sahilde ve gece partilerinde farkına varılacak yaratacak bir esansa sahip. Günlük kullanımda ise tazeleme gereği duymayacak ve seveceksiniz.

Şişe tasarımda uçarı ve renkli detaylara yer verildiğini ifade etmem gerekir. Hoş pembe şişe tasarımı ve klasik modellerden çok daha farklı kapsül formlu görünümü ile çantada taşıma isteği uyandıran bir aksesuara dönüşüyor. Esansının sahip olduğu uçarı pembe renk, içeriğinde yer alan pamuk şeker kokusunun kalıcı olduğunun izlemini önceden veriyor. Kapanış notalarında ise bunu deneyimlemek mümkün kılınıyor.

Carolina Herrera 212 Sexy Bayan parfümü şişe tasarımı ile de çantanızda veya masanızda herkesin dikkatlerini üzerine çekebilecek bir parfümdür. İçerisindeki notalar ile de renginin güzelliği bir bütünlük sağlayan bu parfümde klas bir görüntü yakalamayı hedefleyen kadınların mutlaka tercih etmesi gerek harika bir parfümdür. Çoğu parfüm uzmanı tarafından özellikle şişe tasarımı ile de tam notu almış bir parfümdür. Çift kullanımlı şişesi ile de farklılığı ön plana koymuşlardır.

Carolina Herrera 212 Sexy Bayan Parfum Yorumlari

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz