Carolina Herrera 212 Sexy Yorumlari

Carolina Herrera 212 Sexy Men edt parfümü erkeklere özel üretilmiş bir parfüm ürünüdür. Parfümü incelediğim zaman genç ve dinamik erkeklere hitap ettiğini görmekteyim. Genç ve enerjik erkelerin tarzı olarak üretilmiş bir etikete sahiptir de diyebilirim. İçeriğinde yer alan baş döndürücü notalar ile erkeksi havanıza farklı bir hava katacaksınız. Daha havalı ve kendinden emin olduğunuzu düşüyorsanız eğer tam sizin için bir ürün bu.

Şişenin üzerinde yer alan 212 sayısı ise seksi ve gizemli erkeklere dönük bir algı olduğunu düşünüyorum ben. Carolina Herrera 212 Sexy Men Edt parfümü ile enerjinize enerji katacak bir tazelikle karşılaşacaksınız. Baharatlı, çiçeksi ve odunsu kokuları ile baş döndürücü bir hazzı yaşamaya hazır olun. Çünkü bu ürün ile birlikte bir kat daha fazla kendinizden emin hissedecek ve öz güvenli olacaksınız.

Carolina Herrera 212 Sexy Men Parfum Yorumlari

Carolina Herrera 212 Sexy Men Edt Parfüm Kokusu Notaları

Koku tiplerini incelediğim zaman karşıma çiçeksi, baharatlı, odunsu, oryantal ve turunçgil çıkmaktadır. 212 sexy men mandalina ve bergamot ile belirginleşen enerjik bir tazeliğin kombinasyonunu bana sundu. Biberle harmanlanmış ve karışmış kakule ile çiçeklerin yapraklarına ait notalar zarif ve baharatlı bir koku hissini uyandırıyor bende.

Vanilya ve miskin karışımı ile odunsu bir alt nota beni karşılıyor. Bu da erkeksi bir koku hissini ilk başta uyandırıyor. Şişenin açılışı ve kapanışı patlıcan bileşeni ile bezendiği için güç, dayanıklılık ve kalite duygusunu simgeliyor diyebilirim.

Erkek parfüm önerileri içerisinde genç erkeklere yönelik bir numaralı önerimdir. Genç erkekler kokunun büyüsüne kapılarak hayatını zirvede yaşayacaklar. Parfüm notalarına baktığım zaman çok enerjik bir içeriğe büründüğü doğrudur. Bana göre bu parfüm, geceleri partilerde eğlenmeyi seven genç erkeklere hitap eden bir özü barındırıyor. Gecelerin aranan ismi denebilecek kişilerce çok rağbet görecek olan bir ürün bu.

Carolina Herrera 212 Sexy Men Edt Erkek Parfümün Özellikleri

100 ml şişelerde satışı yapılan bir üründür. Erkekliği ve masumiyeti bir arada tutan kokusu ve hazzı ile büyük satış yakalamış ürünler arasında yerini korumaktadır. Ticari hacmine baktığım zaman oldukça ilgi çektiğini görüyorum. Parfüm piyasasında sadece genç erkekler değil kendini genç hisseden erkekler tarafından da ilgi çekmeye devam ettiğini analiz edebilirim.

Mistik ve baş döndürücü kokusu ile genç ruhlu erkekler de bu kokudan yararlanmak için satış grafiğinde yerini almış bulunmakta. Erkek parfümleri arasında kendini en genç hissedenlere yönelik tasarlanmış bu ürün ile cazibenizi yeniden keşfedeceksiniz. İsminden de anladığım gibi sexy bir ürün bazında yer alır. Birçok erkek kendini kalabalık ortamlarda ilgi çekici ve seksi olarak görmek ister. Carolina Herrera 212 Sexy Men parfümü ile tüm ortamlarda sadece kokunuz ile ilgi çekmeniz mümkün.

Carolina Herrera 212 Sexy Men Edt Erkek Parfümü Kullanımı

Bu ürün 100 ml şişelerde satışa sunulduğu için uzun süre kullanıma uygun olarak dizayn edilmiş diyebilirim. Ancak şunu da belirtmeliyim ki günde sadece bir kez üzerinize sıkmakla gün boyu aynı kalıcılığı yakalamanız mümkün değil. Günde 2 ya da 3 kez sıkma işlemini gerçekleştirmeniz gerekebilir. Koku ilk başta inanılmaz bir etki yaratır. Ancak belli bir süre sonra kokunun tesiri geçmeye başlar. Benim önerim şudur. Eğer bu ürünü almak istiyorsanız kullanacağınız gün boyunca birkaç kez sıkmanızı tavsiye ederim. Koku süresi kısa olmasına rağmen çok etkileyici ve keşfedilmeye değer bir ürün.

Carolina Herrera 212 Sexy Men Parfum Yorumlari

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz