Carolina Herrera 212 Vip Men Yorumlari

Carolina Herrera, kendi ismini verdiği şirketini Amerika’da kuruyor ve günümüze kadar taşıyor. Marka, tüm dünya ülkelerinde fazlasıyla ünlü zaten ancak Amerika’nın da başyapıtı şeklinde. Reklam yüzleri ünlü mankenlerden seçiliyor ve tanıtımları New York City’de adeta bir şölene dönüşüyor.

Carolina Herrera’nın 2011 yılında çıkarmış olduğu 212 Vip Men, aslında 1990’ların sonunda çıkmış olan 212 Men serisinin bir kardeşi veya devamı. O zamanlarda çıktığında da büyük yankı uyandıran parfüm 212 Vip Men olarak da ses çıkarmaya devam ediyor.

212 serisi ilk olarak kadın parfümü olarak çıktığında Amerika’da çok beğenilmiş ve gelen talepler üzerine erkekler için 212 Men çıkarılmış. Açıkçası parfümün başarısı, tanıtımı, reklam yüzü dışarıdan bakıldığında gerçekten etkiliyor. Parfüm tam olarak parti erkeğine özel yapılmış. New York Partilerinin tozunu attıran, partilerin aranan haşin ve kötü çocuğunun parfümü, diyebiliriz.

Carolina Herrera 212 Vip Men Parfum Yorumlari

212 Vip Men Notaları

 Bu kısım karizmatik ve modern bir erkek yaratmanın temel elementi, formülü. Marka bu ürün için fazlasıyla iddialı ve iddiasında son derece haklı. Parfümün koku grubu oryantal ağacımsı kokular kategorisinde yer alıyor ve böyle söylediğinde aslında hiç de iddialı durmuyor. Fakat içeriğine indikçe işler biraz partilerde olduğu gibi çılgınlaşıyor.

Carolina Herrera 212 Vip Men parfümünün üst notalarında misket limonu, karabiber, zencefil, tutku meyvesi; orta notalarda çeşitli baharatlar, votka, cin ve donmuş nane; son olarak alt notalarda ise amber, deri ve ağaç akorları bulunuyor. Oldukça zengin aromalara ve malzemeye sahip olan bu parfüm yukarıda da belirttiğim gibi çılgınca hazırlanmış.

Açılışta parfümü kokladığınızda ilk hissedilen: aşk. Adeta kokuya aşık olmanız için hazırlanmış bir harmoni 212 Vip Men baharat ile etrafınızı sarıyor. Bunu yaparken baharat ile sizi boğmuyor aksine kokladığınız anda bir ferahlık esintisi ile karşılaşıyorsunuz.

Birkaç saat sonra açılıştaki koku biraz oturmuş oluyor ve artık alkol kendini hissettiriyor. Ama rahatsız edici bir alkol kokusundan bahsetmiyorum. Meyvelerin arasında karışmış hafif bir votka kıvamı burnunuza gelebilir. Ancak bu haliyle bile ferahlığını ve misklerini kaybetmiyor.

Son bölümlerde ise artık odunsu akorlar kendini göstermeye başlıyor. Ferahlığını tamamen kaybetmiş olarak son bölümde karşımıza çıkan koku tok bir hâl almış oluyor. Ara ara meyve aromaları yine hissedilse bile votka burada amber ile birlikte ön plana çıkıyor.

Listede Misin?

Parfümün çıkış sloganların biri olan “Listede misin?”, parfümü alanlar adına ayrı bir kulüp açacakmış izlenimi veriyor. Diğer bir slogan ise “Bu özel bir parti,” olmuş. Günlük kullanımda bile rahatlıkla kullanılabilecek parfümün konsepti aslında parti ve parti erkeği için özel hazırlanmış. Ancak parti erkeklerinin karizmasını taşıyan, özgüven sahibi erkekler için de kullanılması gereken bir parfüm.

Parfümdeki en can alıcı nokta ise özel olarak sadece erkekler için üretilmiş olması. Ancak bunu yaparken asla ağır bir kokuya kaçmamışlar. Sert ve keskin en iyi tanım olabilir. Bu yönü dolayısıyla da tanıtım reklam yüzü ünlü manken Jon Kortajarena. Marka, reklamı da nasıl yapacağını çok iyi biliyor, yani.

212 Vip Men Edt Kullanım Tavsiyeleri

Genelde parfümlerin kullanım alanları mevsimlere, aylara, gidilecek ortama bağlı olarak değişir. Ancak öyle parfümler de vardır ki her mevsimde, her yerde, her alanda rahatlıkla kullanılabilir. 212 Vip Men de bu nadir parfümler arasında. Herhangi bir kullanım önerisi yok çünkü yazın bile rahatlıkla kullanabileceğiniz bir parfüm ve bu yönüyle erkek parfüm önerisi olarak başı çekiyor.

İsterseniz özel günlerde isterseniz günlük yaşamınızda kullanılan parfümün kalıcılık süresi resmi sitede 24 saat olarak verilmiş. Yani, fazlasıyla kalıcı bir parfüm. Tabii, çok hareketli bir hayatınız varsa yanınızda taşımanız sizin açınızdan daha iyi olacaktır.

Carolina Herrera 212 Vip Men Parfum Yorumlari

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz