Carolina Herrera Bad Boy It's Good to Be Bad Yorumlari

Carolina Herrera Bad Boy , 1939 Venezuela doğumlu bir moda tasarımcısıdır. Sıradışı tarzlarda hazırladığı çeşitli kıyafetlerle adını dünya çapında duyurmayı başaran Carolina Herrera, Jacqueline Onassis, Laura Bush ve Michelle Obama gibi hazırladığı kıyafetlerle bilinmektedir. Kendi adı ile 1980’de New York merkezli kurduğu Carolina Herrera New York markası, çeşitli alanlarda attığı başarılı imzalar ile bugün dünyada en çok bilinen üst segment markalardan biri haline gelmiştir. Carolina Herrera, günümüzde erkek parfümleri dendiğinde akla gelebilecek çok başarılı işler yapmış bir markadır. Bu yazımızda hem tasarım açısından hem de içerik açısından Carolina Herrera’nın en etkileyici parfümlerinden biri olan Carolina Herrera Bad Boy It’s Good to Be Bad Edt parfümünü inceleyeceğiz.

Carolina Herrera Bad Boy It’s Good to Be Bad Parfum Yorumlari

Carolina Herrera Bad Boy It’s Good to Be Bad Edt Tanıtımı

Carolina Herrera, 2016 yılında piyasaya çıkardığı kadın ayakkabısı formundaki feminen parfüm şişesi ile oldukça dikkat çekmiş ve adından söz ettirmeyi başarmıştı. Good Girl parfümü ile birlikte Carolina Herrera, pazarlama bağlamında önemli ve başarılı bir işe imza atmıştı. 2019 yılında ise Bad Boy ismi ile yine dikkat çekici bir iş olan erkek parfümü piyasaya çıkarıldı.

Bad Boy, tasarımcılara göre hem modern hem de güçlü bir erkeği simgelemeyi amaçlamış. Asalet, modernlik, kendine güven gibi unsurları bir arada bulundurmayı hedefleyen Carolina Herrera Bad Boy It’s Good to Be Bad Edt, siyah, parlak renkli ve şimşek şeklindeki göz alıcı tasarımı ile dikkatleri üstüne çekmeyi başarıyor.

Carolina Herrera Bad Boy It’s Good to Be Bad Edt Koku Notaları ve Aroması

Carolina Herrera Bad Boy It’s Good to Be Bad Edt, üst notalarında bergamot, beyaz biber ve karabiber barındırıyor. Orta notalarda sedir ve adaçayı bizi karşılarken alt notalarda ise tonka fasulyesi, amber ağacı ve kakao dikkat çekiyor. Açılışta kremsi bir kakao ve bergamot etkileyici bir şekilde ortaya çıkarken dengeli bir tatlılık da dikkat çekiyor. Bad Boy oldukça karakteristik bir koku, herhangi bir yerde alındığında bu kokuyu tanımamak neredeyse imkânsız.

Turunçgil hassasiyetinde bir açılışın ardından şekerli baharatlarla birlikte bergamot hızlıca devreye giriyor. Notaların hissi oldukça gerçekçi ve kesin, geçişler bence çok başarılı. Her notayı hissedebiliyorsunuz fakat hiçbiri rahatsızlık verici derecede bir yoğunlukta değil. Baharatlı notalar burun yakmıyor. Orta kısımda kakao yoğunluğu hissedilirken sonlara doğru biraz daha odunsu notalar öne çıkıyor ve birçok parfümde de karşımıza çıkan sedir ağacı yine etkisini gösteriyor.

Carolina Herrera Bad Boy It’s Good to Be Bad Edt İncelemesi

Carolina Herrera Bad Boy It’s Good to Be Bad Edt için söylenebilecek olumsuz şeylerden bir tanesi kakao notasının çok hafif hissedilmiş olması. Çok daha doğal ve yoğun bir kakao notası parfümün kalitesini ve başarısını önemli oranda etkileyebilirdi. Formu EDT olmasına rağmen kalıcılığı iyi denilebilir. Kalıcılık noktasında muhteşem bir başarı yakaladığını söylemek zor fakat ortalamanın üstünde. Fark edilebilirliği ve yayılımı çok yüksek değil, ortalama denilebilir.

İlkbahar ve sonbahar mevsimlerine daha uygun bir parfüm fakat her mevsim de kullanılabilir. Erkek parfümü önerileri listelerine sonlardan girebilecek, çok büyük beklentilerle alınmaması gerektiğini düşündüğüm ortalama düzeyde bir parfüm Bad Boy. Tasarımınabakıldığında çok büyük beklentilerle alınabilecek bir parfüm fakat harmanının sıradanlığına ve kakao gibi önemli notaların işlenişine bakıldığında, ek olarak performansını da değerlendirdiğimizde 600-700 TL’lik bir fiyat aralığının hakkını veren bir parfüm olduğunu söylemek zor.

Carolina Herrera Bad Boy It’s Good to Be Bad Parfum Yorumlari

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz