Chanel Allure Sport Yorumlari

Chanel’in 2004 yılında piyasaya sürdürdüğü en özel parfümler arasında yer alan Chanel Allure Sport Edt özellikle centilmen bir Akdeniz erkeği havası taşımasıyla Avrupa’nın pek çok ülkesinde olduğu gibi ülkemizdeki beyefendilerin de bir numaralı tercihi oldu. Kısa sürede tahmin ettiğimden daha fazla ilgi gören Allure Sport Edt parfümünü ilk kullanımdan itibaren oldukça fazla beğendiğimi söyleyebilirim.

Hafif metalik keskinliği açılışta 1 – 2 dakika boyunca rahatsız edici boyutlara ulaşacak kadar kesinlik gösterse de kısa süre sonra kendine hayran bıraktıran diğer notaların açığa çıkmasıyla kalitesini kanıtlıyor. Özellikle ülkemizdeki erkeklerin en çok tercih ettiği baharatlı ve odunsu notalara sahip olmasıyla dört mevsim boyunca kullanılabilen bu parfümü her mevsimde fark yaratan bir imaj yaratmak isteyenlere tavsiye edebilirim.

Chanel Allure Sport Parfum Yorumlari

Chanel Allure Sport Edt Koku Notaları

Dengeli ve sakin yapısı sayesinde gerçek bir centilmenin kokması gerektiği gibi etki gösteren Chanel Allure Sport Edt özellikle son yıllardaki en başarılı erkek parfümleri arasında kendine geniş bir yer bulabiliyor. Geleneksel kokuların dışında ezber bozan ve sıra dışı bir havası bulunan bu parfümün özgünlük bakımından eksik noktaları bulunsa da niş parfüm piyasasında rakiplerini geride bıraktığını söylemek de mümkün hale geliyor.

Fazla uzatmadan koku notalarına geçtiğimizde Chanel Allure Sport Edt parfümü açılışta ferah bir nane, limon ve kremsi bir yumuşaklığa sahip fındık kokusu ile başlangıç yapıyor. Tonka fasulyesinin ezber bozan tatlılığını bastıran dumansı ferah hava dengeli olmasıyla da rakiplerinden bu noktada kolaylıkla ayrılabiliyor. Parfümünün üst notalarında portakal, mandalina, deniz notaları ve aldehitler hakim. Orta notaya geçildiğinde ise biber, portakal çiçeği ve sedir bizi karşılıyor.

Dünyanın en yoğun ilgi gören erkek parfümleri arasında yerini alan parfümü aynı zamanda markanın Allure serisi içinde de yer alan en özel kokulardan biri olarak öne çıkıyor. Kokunun genel havasında hakim olan karabiber aroması dip notada tonka, vetiver, amber ve beyaz misk ile birleşiyor.

Chanel Allure Sport Edt Özellikleri

Rakiplerinden oldukça farklı ve kendine has karekteristik özellikleri bulunduğunu düşündüğüm Chanel Allure Sport Edt parfümümü erkekler tarafından dört mevsim boyunca rahatlıkla kullanılabilecek ve her daim ilgi uyandırabilecek güvenli bir koku olarak listemde yer alıyor. Kalıcılık anlamında 10 üzerinden 8 puan verdiğim parfümünün fark edilirlik seviyesi de yine 10 üzerinden bana kalırsa 7 seviyesini hak ediyor.

Öte yandan Türkiye’deki erkeklerin giyim tarzını düşündüğümde genele hitap bakımından 10 üzerinden 8 verebileceğim  bu parfümün genellikle takım elbise ve ofis ortamı gibi mekanlarda kullanımının mümkün olduğunu da söylemem gerekiyor. Gece kulübü için uygun olduğunu söylemek epey zor çünkü parfümün orta notadan itibaren kalıcılık ve fark edilirlik anlamında ciddi handikaplarının olduğu da biliniyor. Çekici olmak isteyenlerin erkek parfümü önerisi olarak yakından takip ettiği Chanel Allure Sport Edt parfümünün genel anlamda beklentilerini karşıladığını söyleyebilirim.

Chanel Allure Sport Edt Tavsiyesi

Niş parfümler arasında rakiplerinden farklılaşan Chanel Allure Sport Edt parfümleri yaz gecelerinde kendilerinden emin erkeklerin ilk tercihleri arasında yer alıyor. Hafif esintili havalarda bakışları üzerinize çekmek için kullanabileceğiniz bu parfümde sıra dışı olan özellikler oldukça fazla. İpeksi bir hissiyat yaratmasına rağmen asla maskülen duruşundan geri adım atmayan Chanel markasının Allure Sport Edt parfümünü ferah ve aynı zamanda cezbedici özelliği bulunan erkek parfümü arayanlara tavsiye ediyorum.

Şişe tasarımı ile şık bir görünüm yaratmak isteyen erkeklerin tercih ettiği klas bir parfüm olarak ön plana çıkan Chanel Allure Homme Sport parfümü dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayacaktır. İçerisinde bulunan özel notalar ile 4 mevsime uygun olan Chanel Allure Homme Sport parfümü hem soğuk hem de sıcak havalar da gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Aynı zamanda hem gündüz hem de geceye eşlik eden bu parfüm teniniz ile bir bütünlük sağlayacaktır. Ağır olmayan esanslardan oluşturulmuş bu parfüm teninize değdiği anda bir bütünlük sağlayacaktır. Hem takım elbiselerinize hem de spor giyiminize eşlik eden bu parfüm ile etrafınızdaki kadınlar tarafından dikkatleri üzerinize çekmeye hazır olun. Şişe tasarımındaki kolay kullanımı ile de size konforlu bir parfüm kullanımı sunması hedeflenmiştir.

Chanel Allure Sport Parfum Yorumlari

Chanel Allure nasıl bir koku ?

Kadınlar tarafından öncelikli tercih edilen Chanel Allure parfüm ferah, çeçeksi ve oryantal notalar ile bir araya gelen kalıcılığı yüksek bir parfümdür. Kendine güvenen kadınların tercihi olan Chanel Allure parfüm girdiğiniz her yerde dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayacaktır.

Chanel Allure Homme Sport nasıl ?

Kalıcı etkili ile ünlenmiş olan Chanel Allure Sport parfümü etkileyici bir parfümdür. İçerisinde bulunan biber, vetiver ve amber ile kalıcılığı yüksek olan bir parfümdür.

Kadınların en sevdiği erkek kokusu hangisi ?

Kadınlar tatlı notalara sahip kokuları her zaman çok beğenir. Vanilya notalarına sahip parfümleri tercih ederseniz kadınların da ilgisini çekebilirsiniz. Vanilya özü içeren parfümler davetkar bir koku yaratır. Önceliğinizi bu parfümlerden seçebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz