Chanel Bleu De Chanel Yorumlari

Chanel Bleu De Chanel EDP , Chanel tarafından “be unexpected” sloganı ile piyasaya sürülen bleu serisi kısa sürede çok büyük kalabalıkların adeta yıllardır kullandıkları favorisi haline dönüştü. Dünyaca ünlü parfümör Jacques Polge imzası taşıyan Chanel Bleu De Chanel’in 10 yıllık bir aradan sonra çıkarmış olduğu parfüm, erkek parfümleri piyasasına hayli hızlı bir giriş yapmakla birlikte, özellikle kadınlar tarafından büyük bir beğeni ile karşılaştı. İlk kez 2010 yılında kullanıcıları ile buluşan Chanel Bleu De Chanel, EDP formunu 2014 yılında piyasaya sürerken EDT olarak 2018 yılında piyasaya çıktı.  2010-2020 yılları arasında adeta satış rekorları kırarak sadece on yıl gibi kısa bir sürede klasikler arasındaki yerini alan Chanel Bleu De Chanel’i sizler için inceliyoruz.

Chanel Bleu Parfum Yorumlari

Koku Tonları ve Aroması

Narenciye kokularının ön planda olduğu Chanel Bleu De Chanel EDP ilk kullanımda limon,portakal ve hindistan cevizinin ön plana çıktığı yumuşak bir ferahlık sağlarken. Bu kokuları üzüm ve odunsu bir kokuyla yakın çevrenizi mest etmeye devam edenerkek parfüm önerileri söz konusu olduğunda gönül rahatlığı ile tavsiye edilebilecek bir parfüm olarak akıllarımızda yer ediyor. Neredeyse bütün EDP parfüm türlerinde olduğu gibi kalıcılık söz konusu olduğunda oldukça başarılı bir iş çıkartan Chanel, kullanıcılarına çok uzun sürelere varan kalıcılık hissini garanti ediyor. Diğer birçok EDP parfümden tazelik ve ferahlık noktalarında ayrılan Chanel Bleu De Chanel EDP sizlerde adeta bir bahar esintisi etkisi yaratıyor.

Ürün İncelemesi

2014 yılında Chanel Bleu De Chanel EDP versiyonu kullanıcıların beğenisine sunulan parfüm kendi klasmanındaki parfümlere göre bir boy orta üst segment parfümler arasında yer alıyor. Siyaha yakın çok koyu ve karanlık bir mavi tonunda olan mıknatıslı kapağı sayesinde de oldukça büyük bir kullanım kolaylığı sağlıyor kullanıcılarına. Channel’in Allure serisi ile birlikte fiyatları bazında orta segment parfümler kategorisine alabileceğimiz parfümü özellikle 30 ve taze kokusu ile gerek iş hayatında gerekse özel görüşmeler veya sıradan bir davet için oldukça kullanıma uygun bir parfümdür.

Chanel Bleu De Chanel EDP her ne kadar ferah ve taze koku temellerine dayanan bir parfüm olsa da kullanım dozu biraz bile fazla kaçırıldığında kimi kullanıcılarının yorumlarına göre oldukça boğucu ve ağır bir koku olabilmekte. Bu sebeple özellikle kapalı alanlarda kullanılması durumunda gayet asgari kullanımlarda oldukça rahat bir biçimde faydalanabileceğiniz bir parfüm Chanel Bleu De Chanel EDP.

Şişe İncelemesi ve Fiyatlandırması

50, 100, 150ML seçenekleri bulunan Chanel Bleu De Chanel EDP özellikle şişesinin yapısı tasarımı ve rengi ile de parfüm kullanıcılarından ve bizlerden tam puan alıyor. Özellikle bir Chanel klasiği olarak mıknatıslı kapağı sayesinde gayet verimli bir kullanım imkanı sunan Chanel Bleu De Chanel kendi klasmanındaki parfümlere kıyasla birazcık daha pahalı olması sebebi ile ilk başta satın alacakların kafasında sorular oluştururken ilk kullanımdan itibaren hayli tatmin edici bir deneyim sağlaması ile sizlerin de favorisi olmaya aday. 50ML şişeler için 500-550 TL bandında olan parfüm 100ML’lik şişeler için 750-800TL gibi bir fiyatlandırma ile bizlerin karşısına çıkıyor. Öte yandan 150ML şişeler için ise 900TL’den başlayan fiyatlarla Chanel Bleu De Chanel EDP alabilmek mümkün.

Chanel Bleu Parfum Yorumlari

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz