Chanel Chance Parfum Yorumlari

Chanel, Fransız moda tasarımcısı Gabrielle Bonheur (Coco Chanel) tarafından 1910 yılında Paris’te kurulmuş bir moda evi. Parfüm, saat, hazır giyim, çanta ve kozmetik alanlarında seneler içerisinde uzmanlaşan marka, kısa süre içerisinde bir dünya devi haline gelmiş ve lüks markalar arasında yerini almıştır. 20. Yüzyılın en büyük moda tasarımcılarından biri olan Coco Chanel, günümüzde hala oldukça yoğun bir şekilde tercih edilen bir marka olarak hafızalarda yer edinmiştir.

Chanel Chance EDP Parfum Yorumlari

Chanel Chance Tanıtımı

Chanel’in kadınların oldukça yoğun ilgisini çeken ve hemen her ürününde kadınları büyüleyen bir atmosferi var. Şüphesiz bu atmosferin en büyük aktörlerinden bir tanesi Chanel Chance. Chanel Chance, yoğun feminen yapısı ile Chanel’in en değerli parfum imzalarından biri arasında yerini alıyor. Bayan parfümleri dendiğinde akla gelen ilk isim olan Chanel’in en etkili imzalarından biri olan Chanel Chance, ilk 2002 senesinde piyasaya sürülüyor. Hemen arkasından 2007 yılında Chanel Chance Eau Fraiche ile devam eden seri, 2010 yılında Chanel Chance Eau Tendre ile seriyi sonlandırıyor. Üç parfümün ortak noktalarından bir tanesi ise arkalarında bulunan parfum tasarımcısı Jacques Polge.

Chanel Chance Koku Notaları ve Aroması

Chanel Chance’i markanın diğer parfümlerinden ayıran en önemli noktalardan bir tanesi tasarımı. Yuvarlak şişesi ile Chanel’in klasik düz şişe formatından farklı hatlar sunuyor. Parfümün üst notalarında pembe biber, ananas, paçuli, sümbül ve iris var. Orta notalarda yasemin ve limon kendilerine yer bulurken alt notalarda ise kehribar, vetiver, beyaz misk ve vanilya bulunuyor. Her açıdan bir kadın parfümü olan Chanel Chance, kalıcılık noktasında da kullanıcısını oldukça memnun bırakan ürünlerden bir tanesi. Yoğun bir biçimde çiçeksi kokular ve taze bir hava barındırıyor. Kalıcılığı 5 saat ile 10 saat arasında değişiyor demek mümkün. Günlük kullanım için oldukça uygun bir koku. Hem kışkırtıcı hem de sakinleştirici etkisiyle gün içinde muazzam bir denge halinde olmanızı sağlayan Chanel Chance’in kokusundaki çiçeğimsi ve tatlı kokuların parfümün kışkırtıcı ve çekici taraflarını bastırdığını söylemek büyük bir yanılgı olur. Chanel Chance, en az tatlılığı kadar kadın çekiciliği ve erkekler için de akıllarda kalmaması mümkün olmayan çekici kokusu ile kadınların ilk tercihi olmayı fazlası ile hak ediyor.

Chanel Chance İncelemesi

Chanel Chance, sabah akşam kullanılabilir ve fark edilirliği oldukça yüksek bir koku. Kullanan kadınların memnuniyet oranlarının yüksek olmaması mümkün değil çünkü feminen, ferah, canlı bir koku sunuyor. Ağır ve yoğun kokuları daha çok tercih eden kadınlar için uygun olmadığını söylemekte fayda var fakat özellikle yaz aylarında güzel bir ferahlık hissetmek isteyen kullanıcıların gönül rahatlığıyla tercih edeceği ve bir kere daha alıp kullanmak isteyeceği ürünlerden biri. Bayan parfümü önerileri noktasında sevdiklerinize rahatça önerebileceğiniz ve memnuniyet hikayelerini dinlemekten keyif alacağınız Chanel Chance, EDP formunda. Aynı zamanda yalnızca parfum değil duş jeli, vücut losyonu gibi yan ürünleri de piyasada mevcut.Chanel Chance Edp fiyatları 100 ml için ortalama 400-450 TL bandında. Rakiplerine göre fiyat/performans noktasında açık ara farkla en başarılı ürün olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Hem bıraktığı etki ile, hem kalıcılık ve fark edilirlik unsurlarında sağladığı başarı ile kadınların gözdesi. İncelemenin sonunda varılacak bir kanı varsa eğer bu kanı Chanel Chance’in adının hakkını vererek bir şansı kesinlikle hak ettiği kanısı olacaktır fakat yine de bu kadar olumlu yoruma rağmen daha ağır ve daha odunsu kokuları seven kullanıcılar için hayal kırıklığı yaratacağı ve oluşturduğu tüm güzel etkilerin tersine dönebileceğini hatırlatmakta da fayda var.

Chanel Chance EDP Parfum Yorumlari

Aşağıdaki Diğer Makalelerimize Göz Atabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz