Chanel Coco Mademoiselle Edp

Kadınların kendilerini olduklarından daha özel kılmalarını sağlayan parfümleri piyasaya sunan Chanel markasının özellikle son yıllarda en fazla talep gören parfüm modelleri arasında Coco Mademoiselle Edp yer alıyor. Hemen hemen çoğu kadının favori listesine giren parfüm markalarının başında yer alan Chanel’in gül ve yasemin kokuları ağırlıklı, Parfümünün de özellikle her mevsimde bayanların cazibesini artıran en önemli silahların başında yer aldığını söyleyebilirim. Açılış notalarından itibaren çok etkili olduğunu düşündüğüm Chanel Coco Mademoiselle Edp parfümünün kişisel bakımına özen gösteren bayanlar arasında neden bu kadar yoğun ilgi gördüğünü de kolaylıkla fark etmek mümkün oluyor.

Chanel Coco Mademoiselle Parfum Yorumlari

Chanel Coco Mademoiselle Edp Koku Notaları

Kullanan her kadını mutlaka mutlu edecek seviyede bir koku olan , notaların birbirine uyum dengesi harikulade seviyede oluşturulmuş. Yüksek kalite ve güzel harman karışımının bir sonucu olarak kullanıma sunulan bayan parfümleri arasında kendine yer bulan bu parfüm özellikle günlük kullanıma da uygun olmasıyla yoğun ilgi görüyor. Parfümle ilgili olarak açılış notalarında mandalina, portakal, bergamot ve portakal çiçeğini oldukça yoğun bir şekilde alabildim. Bununla birlikte Chanel Coco Mademoiselle Edp parfümünün üst notalarında gül, ylang ylang yağı, yasemin, mimoza ve gül aromalarının da bulunduğu Chanel’in resmi internet sitesinde belirtilmiş.

Doygun ve kendine has bir esansa sahip olduğu için özellikle ünlülerin de bir numaralı tercihi haline gelen Chanel Coco Mademoiselle Edp parfümünün her tene uygun olacağını düşünmüyorum. Ancak bazı tenlerde gerek kalıcılık gerekse de tenin dokusuna uyumu sayesinde baş döndürücü bir etki ortaya koyduğunu da söylemekte fayda görüyorum. Son dönemde geniş kitleler tarafından yoğun ilgi gören Chanel Coco Mademoiselle Edp genellikle tatlı tonları ağırlıklı parfüm sevenlerin beğenerek kullanabilecekleri bir aromaya sahip olmasıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

Chanel Coco Mademoiselle Edp Özellikleri

Genellikle Chanel’in Chance parfümüne koku olarak yakın bulduğum parfümde kendine has aromaların da net bir şekilde hissedilebildiğini söylemek zorundayım. Kullanıcılarını her konuda memnun edecek bir tasarıma sahip olan bu parfümün reçine, beyaz Minsk, tonka fasülyesi ile kabe samanı gibi alt notalarda kendini belirginleştiren koku notalarına sahip olması ayrıcalıklı özellikleri arasında yer alıyor. Tatlı ve keyif verici bir parfüm arayışında olanların bayan parfümü önerisi olarak öne çıkarabileceği parfümünün kendine has özellikleriyle rakiplerinden farklılaştığı görülüyor.

Açılışında baharatlı turunçgil kokusunu aldığım bu parfümde lüks, dikkat çekici ve seçkin bir tema görüyorum. Kalıcılığının en az 12 saat olarak lanse edildiği Chanel Coco Mademoiselle Edp parfüm doğal olarak kullanılan tende veya kıyafetlerin doku özelliklerine göre değişiklik gösterebilir. Piyasaya sürüldüğü ilk andan itibaren kendine has kemik kitlesi oluşan genel olarak geniş bir kullanıcı perspektifine hitap etmese de en çok satılan parfümler arasında yer almayı başarıyor.

Chanel Coco Mademoiselle Edp Kullanımı

2014 yılında reformüle edilerek çok daha cezbedici bir yapıya bürünen Chanel Coco Mademoiselle Edp parfümünün özellikle 30 yaş üstü bayanlar için kullanımının daha uygun olduğunu düşünüyorum. Hayatı çok hızlı yaşayan gençler için biraz ağır kaçabilecek bu kokunun özellikle yaz aylarında tercih edilmesinde yarar var. Ancak Chanel’in resmi internet sitesinde parfümümün dört mevsim boyunca kullanılabilirliği olduğu belirtiliyor. Harmanı doğal olarak hazırlanan bu parfümünün kullanıcılar tarafından bağımlılık derecesinde tutulduğunu da belirtmekte fayda var.

4 mevsime uygun olan bu parfüm birçok kadın tarafından çok uzun yıllardır vazgeçilemez parfüm olarak her yerde konuşulmaktadır. Bir öneri istediğiniz zaman parfüm uzmanları tarafından size ilk önerilen parfüm olma özelliği ile de Chanel Coco Mademoiselle gönülleri çalmış olarak gözükmektedir. Kesinlikle denemeniz gereken çok özel koleksiyon bir parfümdür. Hem gece hem gündüz gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz bu parfüm teniniz ile bir bütünlük sağlayacaktır. Kendine güvenen kadınların tercihi olan Chanel Coco Mademoiselle , kendinize olan güveni de arttırmayı hedefleyen bir parfüm olduğu için sizi olduğunuzdan çok daha iyi hissettireceğini de hedeflemektedir. Önerilen kısmında her zaman öncelik sağlamanız gereken bir parfümdür.

Chanel Coco Mademoiselle Parfum Yorumlari

Daha Fazla Detaylı Bilgiyi İnstagram Sayfamızdan Alabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz