Chloe Eau De Parfum Yorumlari

Chloe Eau De Parfum İlk parfümünü çıkardığı günden itibaren sadece kadın parfümü üreten Chloe, bu sefer de Eau De Parfum ile karşımızda. 2008 yılında piyasaya sürülen parfüm oldukça ilgi görmüş ve büyük bir patlama yaratmış.

Sadece kadın parfümü üreten şirket kadınların ne istediklerini biliyor ve parfümlerini sadece onlara özel üretiyorlar. Öyle ki bir parfümünü alıp kullanmaya başladığınızda bir süre sonra parfüm sizinle bütünleşmiş oluyor ve isteseniz bile parfümden vazgeçemiyorsunuz.

Haliyle feminist bir parfüm olduğunu söyleyebiliriz. Meyve ve çiçek notalarıyla karşımıza çıkan Chloe Eau De Parfum (EDP) aslında çok tanıdığımız ve klasik bir koku. Kadın parfümü denildiğinde bile akla ilk gelen meyve ve çiçek oluyor, nedense? Ancak bu kokuların genelde bir özellikleri var. O da uçucu olması. Bu tarz kokular deodorantı andırabiliyor. Fakat Eau De Parfum bildiğiniz o deodorantlar veya parfümler gibi uçmuyor. Hafif kokusu ile sizi sararken gün boyu sizinle kalmayı başarıyor.

Chloe Eau De Parfum Parfum Yorumlari

Chloe Eau De Parfum Notaları

Bayan parfümleri arasındaki klasikleşmiş tonlar artık kullanılmamaya başlandı. Kadınlar artık eşsiz bir koku istiyor. En önemlisi de kokunun onu yansıtmasını istiyor. Sert kadınlar unisex parfümler kullanabilirken; aşkla, mutlulukla, yaşam sevinciyle dolu kadınlar genelde çiçekli parfümleri özellikle de feminist olan parfümleri tercih ediyorlar. İşte tam da o kadınlar için üretilmiş Eau De Parfum kadınların beğenisini topladı ve toplamaya da devam ediyor.

Üst notasında neroli bulunan parfümün kalp notasında ise portakal çiçeği ve yasemin bulunmakta. Tabii kalp notasına indikçe artan feministlik gül yaprakları ve beyaz çiçekler ile de süsleniyor. Chloe Eau De Parfum Zaten parfümü dişil yapan da bu özelliği. Çiçek bahçesi gibi olan parfümün son notasında ise sedir ağacı var. Yani sıktığınız andan itibaren kendinizi bir köy evinde hissetmeniz mümkün.

Çiçeksi Bir Parfüm: Eau De Parfum

Bir çiçeğin aşk hikâyesinden esinlenen Chloe, bundan kaynaklı olarak parfümüne çiçek notaları serpmiş. Yasemin çiçeği için “Mutluluk çiçeği,” diyen marka önce mutluluğunuzu bulmanızı ardından aşkla dolarak portakal çiçeği notaları ile baştan çıkarmayı vaat ediyor.

Bu görünümüyle genç kızlar tarafından kullanımı daha uygun gibi duruyor. Chloe Eau De Parfum Baştan çıkarma ve özgürlüğün unutulmaz özünü sevgi ve romantizm ile birleştirmeyi amaçlayan parfümün şişesi de bir kadının hassasiyetini anlatır nitelikte. Kıvrımlı camları, asma kilit şeklindeki kapağı ve rasgele bağlanan ipi ile çekici bir görünümün yanında sevimli bir hava da katıyor.

60 yıl kadar önce kurulan Chloe’nin üç ilkesi vardı. Bunlar: özgürlük, canlılık ve kadınsılık idi. Bu kadar feminist olan bir şirketin parfümü de feminist olmalıydı ve kadının gücünü ortaya koymalıydı. Nitekim koydu da ve günümüzde gördüğümüz kadarıyla gayet de başarılı.

Kadın, taşıdığı kokusuyla etrafına özgüven saçarken mutlu olabilmeyi, en önemlisi de güçlü kalabilmeyi ister. Bunun için var olan Chloe bayan parfüm önerisi denildiğinde şüphesiz ki akla gelen ilk isimlerden.

Taze ve Kadınsı Kalın!

Her yeni günün yeni umutlar getireceğini bilerek hareket etmek kadınlar olarak bizi ayakta tutan en yegâne lokomotiftir. Bunu yapmak için aradığımız güç ise çoğunlukla güzelliğimizdedir. Kokumuz ise bizi yansıtır ve güzelliğimizi görmemizi sağlar. Chloe Eau De Parfum küçücük şişede bizlere güzelliğimizi vaat ediyor. Özgür bir ruh olarak etrafımıza ışık saçmamızı isterken asilliğini koruyan bir şıklık duygusu ile de özgüvenimizi tamamlıyor.

Kullanıcılar ise her zamanki gibi Chloe’den oldukça memnun. Sorun yaratabilecek fiyatlarını önemsemeyenler hatta indirim kovalayarak alan kadınlar Eau De Parfum’ün çiçek notaları ile mutluluğun tadına bakıyor.

Chloe Eau De Parfum Parfum Yorumlari

Chloe Parfüm kokusu nasıl ?

İçerisinde bulunan çiçek notaları ile bir bütünlük yaratan Chloe Parfüm , pudra kokusu isteyen kadınların tercihidir. İçerisinde bulunan notalar ; şakayık, bahar frezyanları ve liçi meyvesi ile eşsiz bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Chloe Love içerinde hangi notalar bulunur ?

Chloe Love parfümü 4 mevsime uygun olarak üretilmiştir. İçerisinde portakal çiçeği, mor salkımlı sümbüller ve leylak bulunmaktadır. Taze çiçek esanslarından üretilen bu parfüm hem gece hem de gündüz kullanımına uygundur.

Chloe Nomade nasıl bir kokudur ?

Chloe Nomade hem çiçek notaları hem de şeker notalarının bulunduğu pudramsı bir kokudur. Fresh bir parfüm olarak geçen Chloe Nomade 4 mevsime uygun kullanımı ile kullanıcılarına eşsiz bir deneyim yaşatır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz