1952 yılında Fransa, Paris’te kurulan Chloe modaevi ürettiği parfümler ile de kadınların beğenilerini kazanmaya devam ediyor. Kadınların diyorum, çünkü Chloe erkek parfümü bugüne kadar üretmedi ve muhtemelen de üretmeyecek.

Chloe Love 2010 yılında piyasaya sürülmüştü ve kadınlar dünyasında büyük bir yankı uyandırmıştı. 4 yıllık mükemmel bir serüvenin ardından Love Edp, 2014’te yerini Love Story’e bıraktı. Yani, artık seri Chloe Love Story olarak devam etmekte. Fakat pek bir değişikliği olduğu söylenemez. Love ile bütünleşen kadınlar Love Story ile bu serüvenlerine devam ediyor gibi gözüküyor.

Chloe Love Edp Parfum Yorumlari

Chloe Love Edp Notaları

Chloe Love cildinizi bir bulut gibi yumuşatmasının yanı sıra tamamen kadınsı kokmanızı sağlayacak. Bunu yaparken yoğun notaları sizinle buluşturmayı amaçlamış. Ağır bir kokusunun olduğu söylenemez fakat ferah da değil. Yumuşak ve yoğun. Yani, ağır kokarak sizin başınızı ağrıtmak yerine yoğunluğu ile yumuşatmayı tercih etmiş.

Tepe notasında buzlu pembe biber ve portakal çiçeği yer alıyor. Burada parantez açmak istiyorum: Kadınlar genelde portakalı andıran kokulardan korkar. Çünkü çok ağırdır ve kokunun bizi yansıtmamasından korkarız. Fakat Love’da böyle bir durum mevcut değil. Az önce de bahsettiğim gibi Chloe tamamen kadın parfümü üretiyor. Yani kadınların ne istediğini belki bizden daha çok biliyorlar.

Kalp notasında saf menekşe ve yumuşak çiçek akorları, teninize adeta ışık saçmayı ve canlı hissetmenizi amaçlıyor. Parfümün şiirsel notası olarak geçen orta notalarda leylak, sümbül ve mor salkımlar bulunuyor. Bunlar, artık bir çiçek buketi içindeymişsiniz gibi hissetmenizi sağlayacak ve size mutluluğun anahtarını verecek.

Son olarak alt notalarda ise misk ve pirinç unu akorları ile kapanışı yapan parfüm doğuştan gelen zarafete sahip kadınlar için yaratılmış. Love için feminist duruşu ile gerçekten de kadınların parfümü, diyebiliriz. Pudramsı ve kadifemsi yumuşaklığı, göze çarpan parfümün devam serisi olan Love Story (Aşk Hikâyesi) de size hemen hemen aynı şeyleri hissettiriyor.

Zarif Kadınların Parfümü: Love

Chloe Love Edp genç kesimden çok otuz yaş üstü kadınlara hitap ediyor gibi duruyor. Çiçek buketinin ve pudra yumuşaklığı genç kızlarda da kullanıma uygun gibi görünüyor olabilir. Özellikle ağır bir parfüm olmaması genç kızların dikkatini çekebilir. Fakat yoğunluğu ve zarafeti ile tam bir kadın parfümü, aslında Love.

Zarif bir kadının aşkı, çekiciliği ve özgürlüğü anlatılmak istenmiş. Onca çiçeği taşıyabilmek de zaten ancak zarif bir kadına yakışırdı. Burada önemli olan kadının sadece zarif olması değil aynı zamanda aşk ile dolu olması. Love Edp sadece bir adama olan aşkı anlatmıyor, aslında. Hayata olan aşktan da bahsediyor.

Dünya üzerindeki her şeye aşk ile bakmanızı sağlayan ve zaten bakan kadınların üzerine tam oturan parfümü maalesef herkesin taşıyabileceğini düşünmüyorum. Aynı şekilde marka da düşünmüyor. Tanıtımlarında da zarif ve aşk ile dolu olmanın yanlarını gösteriyorlar.

Chloe Love Edp

Kadın parfüm önerisi olarak çekinmeden verebileceğim Love özellikle kalıcılığı ile göz yaşartıyor diyebilirim. Sadece kıyafetlerinizden değil, teninizden bile zorla ayrılan parfüm sizi ve cildinizi epey seviyor, gibi gözüküyor. Zaten bence de önemli olan tenden çıkmaması. Bu konuda da oldukça başarılılar.

Yalnız, parfümle ilgili önemli bir detay daha var. Kış aylarında kullandığınızda absürt duracağı; yaz aylarında kullandığınızda da sizi ve çevrenizi bunaltacağı düşünülen Chloe Love Edp, daha çok İlkbahar ve Sonbahar ’da kullanılmalı. Yani havalar ne çok soğuk ne çok sıcak olmalı.

Kadınların mutlaka hayatları boyunca bir kez bile olsa kullanması gereken bir parfüm olarak ön plana çıkan Chloe Love parfüm , denediğiniz andan itibaren bir daha asla vazgeçemeyeceğiniz bir parfüm olarak dikkatleri üzerine çekmektedir. Şişe tasarımı ile de sade ve modern bir çizgi oluşturan Chloe Love dikkatleri üzerine çekmekte çok iyi bir iş çıkarmaktadır. Zincir detayı ile de kapak ve şişe arasında bir bağ oluşturan Chloe Love parfüm her yere rahatlıkla taşıyabileceğiniz bir tasarım ile yapılmıştır.

Chloe Love Edp Parfum Yorumlari

Chloe Love hangi mevsimde kullanılır ?

Chloe Love parfümü içerisinde bulunan esanslar ile 4 mevsime uygun bir parfümdür. Pudramsı bir koku olmasından dolayı özellikle bahar ve yaz aylarında kullanmayı tercih edebileceğiniz bir parfümdür.

Chloe Love kalıcı bir koku mudur ?

Chloe Love parfümü üretimi dolayısıyla da ‘EDP’ parfümü olmasından dolayı kalıcılığı yüksek olan bir parfümdür.

Chloe Love parfümü hangi ülkede üretilmiştir ?

Chloe Love parfümü Paris’de üretilmiş etkileyici bir parfümdür.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz