Christian Dior Addict Yorumlari

Christian Dior Addict , Fransız moda tasarımcısı ve dünyanın en ünlü markalarından biri olan Christian Dior SE’nin kurucusudur. 1957’de doğan moda tasarımcısı bugün adını hemen hemen her moda alanında duyabileceğimiz Dior markasını kurarak dünya çapında bir üne kavuşmuştur. Dior, bugün bayan parfümlerinden söz eden herkesin en az bir kere adını anacağı bir üst segment dünya markasıdır. 2012 yılında piyasaya sürülen Christian Dior Addict hakkında detaylı bilgileri aşağıda paylaşıyorum.

Christian Dior Addict Parfum Yorumlari

Christian Dior Addict Edp Tanıtımı

Christian Dior, karşımıza şık mı şık, zarif mi zarif tam bir feminen şişesi ile çıkıyor. Koyu bir lacivert renge sahip, sadece üst şeritte ve en alttaki Dior yazısında gümüş detaylara sahip olan şişe, kapağından şişenin dibine kadar oldukça çekici bir görüntü sunuyor.Çıktığı ilk günden bu yana birçok kadın kullanıcının, hatta yalnızca kadın kullanıcıların değil erkeklerin de beğenisini ve hayranlığını kazanmayı başarmış.

Christian Dior Addict Edp Koku Notaları ve Aroması

Christian Dior Addict Edp’nin içeriğini inceleyecek olursak,çiçeksi notalar, turunçgiller ve karamel gibi çeşitli koku detayları mevcut. Tatlı, yumuşak, pudralı ve kremsi bir koku. Oryantal, çiçek kategorisinde yer alıyor. Üst notalarında ipek ağacı, ipek çiçeği, mandalina, portakal çiçeği bulunuyor. Orta notalarda cereus çiçeği ve gül yer alırken alt notalarda ise vanilya, sandal ağacı ve tonka fasülyesi yer alıyor. Güzel bir turunçgil etkisi, tatlı mandalina ve portakal tarzında, canlı ve enerjik açılış yapıyor. Ardından gelen gül notası bu atmosferi desteklerken orta bölümde gül notasına kremsi yasemin katılıyor.

Tonka fasülyesi ve pudralı vanilya ile orta notalarda başka bir dünya açılıyor ve kapanışa doğru şekerli sandal ağacı ile karamel çiftini görüyoruz. Hem yumuşak ve tatlı, hem de feminen ve kışkırtıcı yapısıyla, yarattığı denge ile Christian Dior Addict Eau De Parfum, kalplerimizi kazanmayı başarıyor doğrusu. Christian Dior Addict için dünyanın en kadınsı kokularından bir tanesidir desek yanlış söylemiş olmayız. Erkeklerin bile oldukça büyük beğenisini kazanan bu parfüm, hem çekici hem ferah hem dengeli kokmak isteyenler için bulunmaz Hint kumaşı.

Christian Dior Addict Edp İncelemesi

Christian Dior Addict Eau De Parfum, pudralı ve şekerli tonları sebebi ile sıkımının dikkatli yapılmasını gerektiren bir koku. Sonbahar ve kış mevsimlerinde daha uygundur zira soğuk havalara daha çok yakışıyor, kendini ortaya çıkarıyor. Dış mekanda kullanıma nispeten daha müsait, özellikle davet ve kokteyl gibi özel yerler için oldukça uygun. Parfümün yapısında aromalar katman halinde ve yavaş yavaş tene yaklaşarak iyice yerleşiyorlar dolayısıyla çok terleyen insanlarda kalıcılık süresi bir günü bile geçebiliyor. Fark edilebilirliği gayet yüksek bir koku. Yoğun, yavaş bir akışkanlıkla iki saat içerisinde tene tamamen oturmuş ve karakterini tamamen çıkarmış oluyor.

Christian Dior Addict Eau De Parfum, bayan parfümü önerileri listelerinde adını görmek istediğim bir koku. Denendiği takdirde vazgeçilmezler arasında yer alacağına eminim. Fiyat bazında konuşacak olursak, Christian Dior Addict Eau De Parfum, piyasada 500-700 TL bandında bulunabiliyor. Fiyat kimine göre çok, kimine göre az. Eğer çok hafif parfümleri sevmiyor, karakterli ve size yakışan orta ağırlıkta, performans bazında da oldukça başarılı bir parfüm istiyorsanız Dior Addict Eau De Parfum tam size göre. Dolayısı ile fiyatını hak eden bir parfüm mü? Bence evet.

Christian Dior Addict Parfum Yorumlari

Dior Addict nasıl bir koku ?

4 mevsime uygun olan Dior Addict parfümü pudralı, tatlı ve oldukça baharatlı bir parfümdür. Oldukça etkili olan Dior Addict ilk çıktığı andan itibaren tenle uyumu ile kalıcılığı sayesinde parfüm uzmanları tarafından en sevilen parfüm olmuştur.

Chloe Signature nasıl bir koku ?

Romantik ve büyüleyici bir parfüm olan Chloe Signature feminen olması ile de ünlü olan bir parfümdür. İçerisinde bulunan Litchi, şakayıki frezya, vadi zambağı, gül ve manolya ile muhteşem bir tenle uyum yakalamaktadır.

Chanel Chance nasıl bir koku ?

Chanel Chance içerisinde bulunan notalar ile zengin ve büyüleyici bir parfümü oluşturur. Romantik bir duyguya hitap eden Chanel Chance içerisinde bulunan pembe biber, sümbül ve yasemin ile harika bir esans içerir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz