Christian Dior Homme İntense Edp

Dior Homme İntense Modanın nabzını belirleyen kıyafetler, çantalar ve ayakkabılar tasarlayan Christian Dior’un, erkek parfümleri serilerinde de çekicilik etkisi son derece yüksek olan koku aromaları ile kompozisyon hazırlamayı amaçladığı algılanıyor. Markanın 2007 yılında çıkardığı Christian Dior Homme Intenseise yorumları kapsamında, odunsu kokularına yönelik beğeninin dile getirildiği, kalıcı kokusu ile afrodizyak etkisi sunan parfümler arasında yer alıyor.

Parfümün açıklama bölümünde çiçeksi, odunsu ve mistik kokuların ön planda olduğundan bahsedilmiş. İlk seri parfümün piyasa çıkarılması ardından 4 senelik çalışma sonunda parfüm tasarımcısı Françios Demachy tarafından hazırlanan Christian Dior Homme İntense’in bu üç anahtar kokuyu dengeli bir şekilde yansıttığını düşünüyorum.

Mistik ve afrodizyak etkili notalara sahip parfüm piyasasında her döne yaşana hareketliliğe bakıldığında, erkekleri bu notalar ile etkileyecek bir serinin tasarlanması yaratıcılık gerektiriyor. Dior ise parfüm notalarında kullandığı klasik odunsu aromalara, Toksana gizemini ekleyerek, yaratıcı bir tasarım ortaya koyma aşamasını başarı ile tamamlıyor.

Christian Dior Homme İntense Parfum

Dior Homme Intense Aromatik Notalar

Yumuşak koku notalarına sahip olan ve Toskana irisinin aromatik kokusu ile ön plana çıkan parfüm, erkeklerin kibar ve centilmen duruşları ile uyumlu bir izlenim veriyor. Başlangıç aşamasında yoğun olarak hissettiğimiz Toskana irisi aroması ile ilk adımda sofistike bir koku yaratılmak istendiği çok açık.

Orta notalara doğru ilerlediğimizde ise ekvator amberi ve yosun kokusu devam ediyor. Son notalarda, sedir ağacının esrarengiz hoş kokusu ile kapanış yapılırken, günlük kullanımda kalıcılık yaratacak bir parfüm tasarımına imza atıldığını düşünüyorum.

İlk notalarda yoğun şekilde aldığımız toskana irisi aroması, kuru kakao kokusu ile dengelenmek istenmiş. İlk notlara eklenen kakao kokusu ile bu dengenin sağlandığını ve mistik aromanın vücuda yayılım etkisinin yükseldiğini düşünüyorum.

Hangi Dönemlerde Kullanımı Tercih Edilmeli?

Tene yapışabilen bir aroma ile tasarlanan Christian Dior Homme Intense, sonbahar ve kış aylarında kullanılabilir. Parfüm içinde ön plana çıkan Toskana aroması, özel gecelerde ve davetlerde erkeklere çarpıcı bir seçenek sunuyor.

Kullanım süresi içinde azalan toskana kokusu ardından gelen odunsu notalar, parfümün erkeklerin günlük kullanımı için uygun bir seçenek olmasını sağlıyor. Temiz cilde ve kıyafetler üzerine yapılan kullanımda ise notaların gün boyu kalıcılıkları yükseltilebilir.

Kış mevsiminde derin mistik notaların soğuk ile birleşmesi, aromatik kokuların yayılımının bir üst seviyeye taşınmasını sağlıyor.

Modern Detaylar

Parfümün dengeli notaları haricinde şık tasarımıyla öne çıkıyor. Zarif ve modern tasarımlı şişesi ile dikkat çeken parfümün, markanın akılda kalıcılığını yükselttiğini düşünüyorum. Erkeksi bir karakteri ön plana taşımak amacıyla yapılmış, keskin hatlar taşıyan şişe ve odunsu notalar, ilgi çekici bir kompozisyon ile bir araya getirilmiş.

Özel gecelerde klasik takım elbiseler ile kombinleme aşamasında gizemli ve afrodizyak etkili bir parfüm kullanılmak isteniyorsa, Dior Homme Intense’in bu ihtiyacı karşılayacağını belirtebilirim.

Koku profili basit ve yaratıcılık içermeyen parfüm serilerine karşı centilmen erkeğin duruşunu ortaya koyan aromatik toskana ile doğaya tutku ile bağlı erkeklerin tarzını yansıtan odunsu, mistik notaları aynı çatı altında birleştiriyor. Bu notaların birbirleri ile sağladıkları uyumu ve alt notalarda odunsu kokuların gün boyu kalıcılığını devam ettirmesini seviyorsunuz.

Hoş, mistik, zevkli ve görkemli, günlük hayatta ve şık davetlerde kullanılması kolay, her ten tipini uyumlu ve kalıcı notaları ile kullanmaktan zevk alınacak bir eser. Erkek parfüm önerisi Dior Homme Intense’in ilk notalarında yer verilen toskana ve kakao aromaları ile etrafa yayılımı yüksek. Şık ve kibar bir tarzı yansıtmak isteyen erkeklerin, her zaman kullanabileceği, özellikle soğuk kış gecelerinde koku notaları ile bir anda hissedilen modu değiştirebilecek bir parfüm.

Christian Dior Homme Intense parfümü eşsiz şişe tasarımı ile de çizgisi olan bir parfüm olarak masanızda veya dolabınızda gözleri üzerine çekecek şişe tasarımı ile de ön plana çıkan bir parfümdür. Modern tasarımların şişe içerisindeki aplikelerinde de devam etmesi ile de kullanıcılara eşsiz bir deneyim yaşatmayı hedeflemiştir. Kendine güvenen , özgür ve cesur erkeklere öncülük sağlayacak olan bu parfüm mutlaka koleksiyonunuzda olması gereken bir parfümdür.

Şişe tasarımı ile de bir çok parfüm uzmanı tarafından çok sevilerek önerilen bu parfüm ile etrafınızdaki insanların dikkatlerini üzerinize çekmeye hazır olun.

Christian Dior Homme İntense Parfum

Dior Homme Intense nasıl kokuyor ?

2011 yılında üretilen Dior Homme Intense parfümü ilk çıkış tarihinden itibaren erkek parfümleri arasında zirveye yerleşmiştir. Odunsu çiçeksi olan Dior Homme Intense 4 mevsim rahatlıkla kullanıma uygun bir parfümdür.

Dior Homme Intense erkek parfümü mü kadın parfümü mü ?

Dior Homme Intense parfümü erkekler için tasarlanmış bir parfümdür.

Homme parfüm ne demek ?

Homme kelimesi Fransızca kökenli olup, erkek parfümü anlamına gelmektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz