Christian Dior Hypnotic Poison Yorumlari

Hypnotic Poison Edp Parfüm dendiği zaman kadınların aklına gelen ve piyasaya sürüldüğü andan itibaren çok satanlar listesinde adını eksik etmeyen önemli isimlerden bir tanesi tabii ki Dior. Christian Dior’un ilk koleksiyonunu 1947’de sunduğu Dior markası çok kısa sürede bir dünya markası haline geldi.

Dior’u ilk çıkardığı koleksiyonlardan beri baştan çıkarıcı ve cinsel istek uyandırıcı kokuları ile tanıyoruz. İşte Christian Dior Hypnotic Poison da tam olarak Dior’u yansıtan baştan çıkarıcı, şehvetli, afrodizyak etkisi yaratan büyüleyici bir koku. Şık tasarımı ile de kullananların oldukça büyük bir beğenisini kazanan Hypnotic Poison için “aşırı” ve “sarhoş edici” tanımlarını kullanmak hiç de absürt olmaz. Christian Dior Hypnotic Poison, bayan parfümleri denilince ilk sıradan kendine oldukça rahat bir şekilde yer buluyor. Alındığı takdirde en az 2-3 sene rahatça kullanmak ve bağımlısı olmak mümkün.

Hypnotic Poison Edp Erkek kullanıcılar da senelerce çok severek kullandıklarını ve kadın parfümü olduğunu bilmeden de kullanıldığında herhangi bir olumsuz tepki almadıklarını söylüyorlar. Fakat yine de çoğunluk afrodizyak etkisi ve kadın çekiciliği betimlemeleri sayesinde Christian Dior Hypnotic Poison’ın bir kadın kokusu olduğu konusunda hemfikir.

Christian Dior Hypnotic Poison Edp Parfum Yorumlari

Christian Dior Hypnotic Poison Edp Koku Tonları ve Aroma

Christian Dior Hypnotic Poison, birbiriyle çelişen dört farklı aromaya sahip. Acı badem ve kimyon, Arap Yasemini, Pelesenk ağacı ve duyusal vanilya ile misk. İçeriğinden de anlaşılabileceği üzere ağır ve belirli kokuları sevmeyen, daha taze ve daha hafif yaz kokuları arayanlar için uygun bir parfüm olduğunu söylemek mümkün değil. Hypnotic Poison nota sıralamasını şöyle saymak mümkün: Üst notada erik, kayısı, Hindistan cevizi; orta notada sümbülteber, zambak, gül, kimyon ve alt notada sandal ağacı, badem, vanilya, misk. Hem meyvemsi ve tatlı aroması ile insanda hoş, sevimli bir hissiyat bırakıyor hem de alt notalara indikçe ağırlaşan ve çekicileşen hali ile sağladığı denge baş döndürüyor.

Hypnotic Poison Edp Harman olarak vanilya, acı badem ve tatlı çiçekler bulunuyor. Kış ayları ve akşamlar için ideal olsa da yaz aylarında da bu baştan çıkarıcı kokudan vazgeçmek istemeyenler için çözüm yaratmak mümkün. Dışarıya çıkmadan yarım saat önce sıkıldığı takdirde ağırlığını bırakarak hafif, hoş, meyvemsi kokusuyla sizi başbaşa bırakıyor.

Christian Dior Hypnotic Poison Edp İnceleme

Christian Dior Hypnotic Poison, bayan parfümleri önerileri dendiği anda kendinizi tutamayacağınız parfümlerden bir tanesi kesinlikle. Bir kere kullanan herkesin ikinciyi satın almak için daha ilk şişenin bitimini bekleyememesinin oldukça haklı sebepleri var. Hem kalıcılık hem etkileyicilik açısından oldukça başarılı olduğunu çok rahat bir şekilde söyleyebilirim. Kullanıcıyı yarı yolda kesinlikle bırakmıyor. Etkisini kullandıktan sonra size parfümünüzü soran insan sayılarının artışı ile de ölçmeniz oldukça kolay olacaktır. Oldukça seksi ve egzotik bir kadın kokusu. Hypnotic Poison Edp Unisex bir koku olduğunu söyleyen insanlar bulunsa da kesinlikle çoğunluk bir kadın kokusu olduğu konusunda hemfikir olacaktır.

Yalnızca parfümün kokusunun hafif olmadığını hatırlatmakta fayda var. Ağır koku sevmeyenler, baş ağrısı çekenler için bir noktadan sonra eziyete dönüşebilen bir koku gerçekten. Kokunun türü EDP. 100 ml için 700 TL gibi bir ortalama fiyat mevcut. Koku tüm ciltler için uygun olduğu gibi günlük kullanım için de gayet ideal. Geniş bir yaş aralığına sahip bir koku, tamamen kişisel olarak ağır koku ya da hafif koku tercih etmenize bağlı. Her ne kadar kapalı alanda baş ağrıttığına dair ciddi söylentiler olsa da içerisinde benim de bulunduğum bir Hypnotic Poison hayran kitlesi var zira Christian Dior Hypnotic Poison gerçekten taşıyabileceğine inanan kadınlar için bulunmaz Hint Kumaşı.

Christian Dior Hypnotic Poison Edp Parfum Yorumlari

Hypnotic Poison nasıl bir koku ?

4 mevsime uygun olan Hypnotic Poison baharat aromalı bir kokudur. Genellikle beyaz tenli kadınların tercih ettiği Hypnotic Poison parfümü kalıcılığı ile de ünlenmiş bir parfümdür. Esmer ve buğday tenli kadınların da tercihi olan Hypnotic Poison her kadının çok beğendiği bir kokudur.

Hypnotic Poison afrodizyak etkili mi ?

Dior’un ikonlaşmış olan parfümü Hypnotic Poison parfümü dünya üzerinde en çok satışı yapılan parfümdür. Şehvetli, çekici ve cezbeden Hypnotic Poison parfümü tam olarak afrodizyak etkili bir parfümdür.

Hypnotic Poison kış kokusu mu ?

Hypnotic Poison parfümü EDP olarak üretilmesi ile de kalıcılığı son derece yüksek olan bir parfümdür. 4 mevsime uygun olan Hypnotic Poison parfümü içerisindeki notalar ile özellikle sonbahar ve kış aylarına uygun bir parfümdür.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz