Christian Dior Jadore Yorumlari

Christian Dior Jadore Edp parfümü için ilk etapta dikkatimi çeken ürüne yönelik şişesi oldu. İnce ve hoş şişesi ile ilk etapta göze hitap etmekte ve ikinci etapta ise devreye koku girmektedir. Güneş gibi parlak ve altın renkli şişesi ile çok hoş bir görünüme sahiptir. Bu da ürüne yönelik lüks bir hava katar. Lüksü teninde hissetmek isteyenler için kaçırılmaz bir üründür.

Parfümün açılışında ilk önce meyve şöleni ile karşılaşıyorsunuz. Meyvelerin ardında ise sırada sofistik çiçekler sizleri bekliyor. Tatlı bir koku şöleni ile tam anlamıyla bayanlara hitap ediyor. Bu hazzı yaşamak isteyen kadınlara bu ürünü tavsiye edebilirim. Christian Dior Jadore Edp parfümü, hafif koku özelliğine sahiptir. Ancak kimi bayanlar da tıpkı erkekler gibi sert kokulardan hoşlanır. Onlar için bu parfümü tavsiye edemem.

Christian Dior Jadore Parfum Yorumlari

Christian Dior Jadore Parfümünün İçindekiler

Parfümün içerinse meyve ve çiçek şöleni ile karşılaşmaya hazır olun. Parfümün üst nota bölümünde meyveler sizleri karşılayacak. Bu kısımda kavun, manolya, şeftali, armut, bergamot ve mandalina yer alır. Orta kısmında sümbülteber, erik, menekşe, orkide ,frezya, gül, inci çiçeği ve yasemin yer alır. Dip kısmında ise misk, vanilya, böğürtlen, sedir ağacı kokusu ile karşılaşacaksınız.

Şunu da diyebilirim. Kimi parfüm kullanıcıları sırf parfüm içinde çok sevdiği bir ürün olduğu için ve onun kokusunu alabilmek için o parfümü kullanırlar. Ben de o kişilerdenim. Gül kokusunu sevdiğim için yukarıdaki parfümü kullanma oranım oldukça yüksek. Christion Dior Jadore parfümün içinde yer alan ürünler çok özel ve dikkat çekici olduğu için kadınlara yönelik bu parfümün kullanılma olasılığı da artmaktadır.

Christian Dior Jadore Parfümü Hakkında

Piyasaya yeni sürülmüş parfümler arasında yer almaz. 1999 yılında piyasada yerini koruyan bir üründür. Dior markası etrafında kadınlara hitap edilecek şekilde hazırlandı. İçinde yer alan ürünlerin özellikle çok tercih edilmesi, bu parfümün ortaya çıkmasında büyük rol oynadı. İçinde yer alan her bir ürün kadınlar tarafından çok sevilen ürünlerdendir. Parfümün çıkış noktasını da bu ürünler oluşturur.

Christian Dior Jadore parfümü masum ve saf bir koku sunar. İnsanlarda gülümseme etkisi yaratır. Dişilikten ziyade masumiyeti temsil eden bir üründür. Kimi kadınlar da dişilikleri ile ön planda olmaktan çok masum yanları ile ön planda olmayı tercih ederler. İşte bu parfüm ile saflığın ve masumiyetin kokusu insanların üzerine taşınıyor. Ancak parfüm etkili ve uzun süren bir koku yaratmıyor. Etkisi kısa sürelidir. Kısa süreli de olsa bu etkiden faydalanmak isteyenlere parfümü tavsiye edebilirim. Ancak uzun ve kalıcı koku arayanlara önermem doğru olmaz.

Christion Dior Jadore Ürün Detayı

1999’dan bu yana piyasadadır. İçeriğini sadece meyve ve çiçekler oluşturur. Bunun dışında hiçbir ürün içeriğine yer verilmez. Kadınlara hitap edilerek tasarlanmıştır. Hafif ama çekici bir kokuya sahiptir. ilk başta sıkıldığı zaman çok ağır gelir. Bu durumun nedeni ise meyve ve çiçek kokularının sizin duyularınız ile bütünleşmesinde yaşanan olumsuz durumdur. Ancak biraz zaman geçtikten sonra kokunun yarattığı his duygusu anlaşılacaktır.

Ben de her insan gibi parfümün sıkıldığı anda tesir etmesini isterim. Ancak çok yoğun içeriğe sahip olan parfümler için bu durum değişebilir. Beklemeyi seviyorsanız bu parfümün hazzını deneyebilirsiniz. Her mekanda çiçeksi ve tatlı bir kokuya kim sahip olmak istemez ki. Bu hazzı Christion Dior Jadore ile yaşayabilirsiniz. Özellikle çiçek gibi kokmak isteyenler için önerimdir.

Christıon dior’un diğer kadın parfümleri; dior jadore 100 ml,dior joy edp 50 ml, Dior miss edp 50 ml, dior j adore,

Erkek parfümleri; dior homme intense 50 ml, dior savuage deo spray 150 ml, dior fahrenheit 50 ml.

Christian Dior Jadore Parfum Yorumlari

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz