Coco Mademoiselle Intense Yorumlari

Coco Mademoiselle IntenseChanel imzalı bir parfüm. Chanel’ı ise günümüzde duymayan yoktur. 1910 yılında Gabrielle Chanel tarafından kurulan marka bilindiği üzere büyük kitlelere sahip bir moda evidir. Markanın çıkardığı her yeni kreasyon büyük sansasyon yaratıyor. İnsanlar Chanel ürünleri alabilmek adeta sıraya giriyor diyebiliriz. Ve haksız da sayılmazlar. Çünkü marka işini oldukça ustaca yapıyor ve fazlasıyla kaliteli ürünler üretiyorlar.

Kokularına gelirsek onlar da çok başarılı tabii ki. İlk kokusunu 1921 yılında piyasaya süren Chanel o dönemde bile kapış kapış satmıştı ve markasının ününe ün katmıştı. Coco ise ilk olarak 198 yılında piyasaya sürülmüş ve eski parfümlerine göre daha da çok ses getirmiş. Firma da haliyle Coco’yu günümüze kadar getirebilmek için devamı niteliğindeki Coco Mademoiselle’i 2001 yılında çıkarmış.

Coco Mademoiselle Intense 19 yıldır listelerden neredeyse düşmeyecek kadar iddialı bir parfüm. Amerika’nın listelerinde birinci sırayı çok nadir kaybeden bu parfümün koku familyası odunsu oryantal.

Coco Mademoiselle Intense Parfum Yorumlari

Coco Mademoiselle Intense Notaları

Bayan parfüm önerisi denildiğinde abartısız ilk akla gelen markalardan biri olan Chanel’ın Coco Mademoiselle’inin formülü okuduğumda bile beni mest etmeye yetmişti.

Ok satan parfümün üst notasında portakal, mandalina, portakal çiçeği ve Bergamot; orta notasında mimoza, yasemin, gül, ylang ylang; alt notada tonka fasulyesi, paçuli, opoponax, vanilya bulunuyor.

Parfümün açılışında haliyle yoğun bir turunçgiller etkisi alıyorsunuz ve ferah olduğunu söylemek bu noktada biraz zor. Zaman geçtikçe buna beyaz çiçekler ekleniyor ve orta kısma doğru artık ferahlamaya başlıyorsunuz. Bu kısımda turunçgiller yerini biraz çiçeklere ve biraz ambere bırakıyor. Son kısımda ise artık koku tamamen oturmuş oluyor ve vanilya ile bastırılmış paçuliyi hissetmeye başlıyorsunuz.

Kalıcılığının son derece etkili olduğunu söylersek bu kadar oturaklı geçişleri düzenli bir koku olması tabii ki normal. Ama söylemem gerekir ki kapanışından sonuna kadar sizi mest eden bir yapıya sahip. Özellikle kapanıştaki yumuşaklık bütün bedeninizi ele geçirecek.

Coco Mademoiselle Intense Görüşleri

Görüşleri hakkında açıkçası ne kadar araştırma yaparsanız yapın kötü bir yoruma pek rastlayamazsınız. Günümüzde bile çok satan bu bayan parfümü, yerini artık sabitlemiş ve zirvedeki yerinden neler olup bittiğini izliyor.

Kadınlar genel olarak üst notayı daha çok hissettiğini söylemiş. Ve doğru da söylemişler. Parfümün burada kalp notası diyebileceğimiz kısmı turunçgiller oluşturuyor, diyebiliriz. Bundan dolayı da hem gençlere hem de orta yaşlı hanımlara hitap eden bir yapısı var. Belki de onu bu kadar çok sattıran bu özelliği bile olabilir.

Coco Mademoiselle Intense, her mevsimde kullanılması yönüyle de oldukça rahat bir parfüm. Parfümlerin kullanım zamanlarına aykırılık etmek için çıkarılmış nadir parfümlerden biri. Bu da onu zaten baş tavı yapmak için yeterli bir sebep.

Bunların dışında marka en çok satan parfümlerinin TOP 5 listesini çıkarmış ve Coco Mademoiselle listenin tahmin edildiği üzere birinci sırasında yer alıyor.

Kadınsı, Seksi, Genç ve Etkileyici

Son başlık olarak bunu seçtim. Çünkü Chanel’ın resmi sitesinde parfüm için bunlar söylenmiş ve bana çok dikkat çekici geldi. Kadınsı ile Genç olmayı aynı cümle içinde tanımlamak dışarıdan bakıldığında oldukça ilginç görünebilir. Bu da kafanızda şunu oluştursun: Coco Mademoiselle, Genç kalarak kadınsılığınızı ön plana atmaya vaat eder.

Bu tarz cümleleri ne kadar fazlaca duysak da Chanel söyleyince insanın üç kat fazla dikkatini çekiyor. Çok iddialı bir parfüm aynı zamanda çok da pahalı. Ama verdiğiniz paranın hakkını çevrenizden alacağınız yorumlar ile zaten vermiş oluyorsunuz.

Coco Mademoiselle Intense Parfum Yorumlari

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz