Creed Aventus Yorumlari

Son yılların efsaneleşmiş parfümü olarak listemde özel bir yer ayırdığım Creed Aventus EDP, her ne kadar pek bilinmese de erkekler arasında en gizli silahlardan biri olarak kullanımına devam ediliyor. Bahar ve yaz ayları için kullanılmasını uygun bulduğum Aventus, baş döndürücü etkisi ile tenine uygun koku bulma konusunda tereddüt yaşayan erkeklerin de en güvenilir limanı olarak görülüyor. Hafif esintili yaz akşamlarında kokunun etrafa ılgıt ılgıt yayılmasını sağlayan Creed Aventus EDP cazibeli ve çekici bir koku.

Creed aventus 2010 yılında piyasaya sürüldüğünden bu yana yoğun ilgi gören özel kokular arasında yer alıyor. Erwin ve Oliver Creed imzalarını taşıyan creed parfümevinin son ürünlerinden biri olarak lanse edilen bu markanın özellikle piyasada pek çok farklı unisex kokusu bulunduğu görülüyor. Tasarımının Fransız İmparator Napolyon’a ithaf edildiği söyleniyor. Kaldı ki erkek parfümleri arasında en çok ilgi çekenler arasına girmeyi başaran parfümünün şişesinde zırha benzer süslemeler ile savaş atı figürünün yer alması bu söylentileri doğrular nitelikte olduğunu gösteriyor.

Creed Aventus EDP Parfum Yorumlari

Creed Aventus EDP Koku Notları

Aventus’u kişileştirecek olursam, bu parfümün tam bir Avrupalı, zengin bir aristokrat gibi karakter özelliklerine sahip olduğunu söyleyebilirim. Ancak kabiliyetlerinin farkında olan bir demirci ustasının güçlü ve kararlı duruşunu da bünyesinde barındırıyor. Parfümün açılış notalarında ilk fark ettiklerim doğal ve canlı meyveler oluyor. Bergamot, siyah kuş üzümü, elma ve ananas Creed Aventus EDP parfümünün markanın resmi internet sitesi üzerinde açıklanan başlangıç notaları olarak lanse edilmiş. Açılışta bu parfümün notaları hakkında anansın daha baskın olduğunu söylemem mümkün. Ancak bergamot da baştaki ekşimsi ve asitli tadı başarılı bir şekilde yansıtıyor.

Elma kokusunun baskın olmaya başlamasından itibaren çok daha fresh bir havaya bürünüyor. Özellikle erkek parfümü önerisi arayışında bulunanlar için başlangıç notalarının ardından son bölümde gri amber, yasemin ile odunsu notalar baskınlığını koruyor.  Bu sayede çok çekici ve baş döndürücü bir parfüm olduğunu söylemek hiç de zor bir çıkarım değil.

Creed Aventus EDP Özellikleri

Gir amberin baskın olduğu bachlerin daha kalıcı ve daha fark edilir oldukları ortada. Ayrıca hayvansal kökenli aromalar veya materyaller erkeklerin teni ile çok daha uyumlu olabildiği için vücut kimyası tarafından çok kolay bir şekilde emilim gösterebiliyor. Dolayısıyla Creed Aventus EDP parfümümün içeriğindeki odunsu ve hayvansal kokular, her ne kadar kendi başlarına kolaylıkla anlaşılamaz gibi görünse de parfümün kimyasında buluşturulan ve tek bir potada eritilen muhteşem kimyası ile birlikte çok daha etkili bir hale geliyor.

Kalıcılık ve fark edilirlik değerleri bakımında parfümünü değerlendirdiğimde, bu konuda standart Creed modellerine nazaran daha fark edilir ve daha kalıcı olduğunu düşünüyorum. Tüm notaların hissedilebildiği bu parfümde, standart kullanıcıya göre daha hassas bir koku algısı olan insanların hemen fark edebileceği yoğunlukta değerlere sahip olduğunu söyleyebilirim.

Creed Aventus EDP Kullanımı

Piyasadaki pek çok rakibine kıyasla bambaşka bir kokuya sahip olan Creed Aventus EDP parfümünün kullanım dönemi, markanın resmi internet sitesinde yaz olarak geçilmiş. Ancak esansın ilk açılış notasında yoğun ekşimsi kokuların yer alması sebebiyle Creed Aventus EDP parfümün sıcak yaz aylarında ve özellikle gündüz kullanımda biraz sıkıntı yaratabileceği kanaatindeyim. Fakat kavurucu sıcaklar diyebileceğimiz anların dışında yaz mevsiminin özellikle akşamlarında tatlı esintiler eşliğinde bu parfümün baş döndürücü etkisi çok daha kolay bir şekilde kendini hissettirecektir.

Creed Aventus EDP parfümü yaz ayları kullanım için önerilse bile , 4 mevsime uygun eşsiz bir kokudur. 4 mevsime uygun olması ile birlikte içerisinde bulunan amber ve yasemin notaları ile de kalıcılığı yüksek olan bir parfüm olduğu için 4 mevsim sizin teninizden ayrılmayacak güzelliğe sahip olan çok özel bir parfümdür. Birçok kullanıcının yıllarca vazgeçemediği eşsiz bir parfüm olması ile de ünlü olan bu parfüm bir çok parfüm uzmanı tarafından da ilk sırada önerilen bir parfümdür.

Creed Aventus EDP Parfum Yorumlari

Creed Aventus nasıl bir koku ?

Dünyaca ünlü bir marka olan Creed ‘ in en sevilen ve Dünya çapında en çok satan parfümüdür. İçerisinde bulunan meyve ve amber notalarından oluşan bu parfüm size etrafınızdaki kişileri etkileme konusunda lüks bir deneyim yaşatacaktır.

Creed Aventus parfüm hangi ülkenin ?

Creed markası ürünleri Amerika merkezli bir şirkettir.

Creed Aventus niş parfüm müdür ?

Niş parfüm, Dünya çapında özel olarak toplanan özel esanslardan oluşturulur. Creed Aventus içerisinde bulunan özel esanslar ile Niş parfüm kategorisinde yer almaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz