Creed Aventus For Her Yorumlari

Creed Aventus For Her Paris’te özel bir marka olan Creed, 1760 yılında kurulmuştur ve o zamandan beri de babadan oğula geçen bir yönetimi mevcuttur. 251 yıl boyunca kraliyet evlerine ve seçici halka hizmet eden, hanedanlara özel olarak düzenlenmiş lüks bir koku şirketidir. Bugün firma, Creed’in başında ve en popüler kokularının yaratıcısı olan aile çizgisinde altıncı olan, Olivier Creed tarafından yönetiliyor.Creed Aventus For Her ile bir devrim yapan creed.

Şirketin tanımı bile tüylerimizi biraz diken diken ediyor. Üst tabakaya hizmet veren ve sadece koku üreten bu şirket öyle eşsiz olmalı ki bizi şaşırtmalı. Kaldı ki şaşırtıyorlar da. Ama kötü yorumlar aldıkları da oluyor tabii ki. Dünyaca ünlü birçok marka herkesin ulaşmak istedikleri eşsiz parfümler yaratırken böyle iddialı bir şirket olan Creed, haliyle yapaylıktan uzak ve özgün olmalı.

Şimdi biraz Aventus’tan bahsedelim. Girişte biraz dudaklarınız aralık kalacak. Çünkü ne yalan söyleyelim çok elit bir hali var parfümün. Creed şirketi, 2010 yılında Manhattan’da bulunan 794 Madison Avenue’deki tek Amerika mağazasını açtı ve New York Times’ın “büyüleyici” olarak nitelendirdiği Aventus’u payasaya sürerek 250. yılını kutladı. Anlayacağınız tam bir 250. Doğum günü için paha biçilemez bir kutlama.

Creed Aventus For Her Parfum Yorumlari

Creed Aventus For Her Notaları

2010 yılında Aventus ile 250.doğum günlerini kutlayan şirket Aventus2un çok sevilmesinin ardından kadın versiyonunu yapmaya karar verdi. Haziran 2016 yılında Aventus for Her adı ile bayan parfümünü piyasaya sürdüler. Tabii erkek parfümünden sonra kadın versiyonunun notaları ve nasıl kokacağı herkesçe merak ediliyordu.

Üst notalarında paçuli, elma, bergamot ve limon; orta notalarında pembe biber, hercai menekşe, sandal ağacı ve styrax; son notalarda ise misk, şeftali, siyah frenk üzümü ve kehribar bulunuyor.

Creed Aventus for Her EDP formundan dolayı zaten yoğun bir parfüm. Açılışta hafif bir ekşilik ve limon kendini hissettirirken orta notalardaki sandal ağacını da hissediyorsunuz. Orta notalardan gelen bu esanslar parfüme başlangıçta ekşimsi yapısının yanında sertlik de katıyor. Tabii bu sertlik sadece kadınları kapsayan bir sertlik. Tamamen feminist bir parfüm olduğunu belirtmeliyim.

Parfüm biraz sonralara doğru mayhoşluktan tatlımsıya doğru hareket ediyor. Buradaki pembe biber ve menekşe sizi biraz rahatlatıyor ve parfümün artık yerleştiğini görmüş oluyorsunuz. Kapanışta ise son notalar kendini hafiften hissettirmeye başlıyor ama orta nota her zaman daha yoğun ve daha baskın.

Kendine Güvenen Kadınların Parfümü

Firma zaten üst tabakaya hizmet etmiş elit bir şirket iken parfümü de tabii ki seçici olacaktı ve özgüven sahibi kadınlara hitap edecekti. Parfüm erkek versiyonu kadar güçlü olurken aynı zamanda çok çekici ve sırlarla dolu. Sizin için dikilmiş bir kıyafet gibi üstünüze oturacak.

Aventus for Her için resmi web sitesi “Creed müşterileri olan imparatoriçe, kraliçe ve devlet başkanlarının yanı sıra her yerde cam tavanları güvenle parçalayan modern kadınlardan esinlenmiştir. Onun ruhu için Aventus her kadında yaşıyor; içsel güç ve parlaklıkla doludur ve dokunduğu her şeye silinmez bir iz bırakır. Onun yanında olmak, büyüklüğün varlığını hissetmektir.” Diyor. Bu cümleleri okuduğumda içimden alkışlamak geldi. Gerçekten bir parfüm bu kadar özel anlatılabilirdi.

Creed Aventus For Her EDP Kullanıcıları

Kullanıcılar Aventus for Her’ü tabii ki çok beğenmiş. Açıkçası gezindiğim onca yabancı ve Türk sitede kötü bir yoruma rastlamadım. Fakat çok fazla pahalı olduğunu bilmeniz gerekiyor. Creed resmi sitesinde parfümün 30 milimliği 270 dolar civarı. Yani Creed mükemmel kokmanızı sağlarken cebinizi de zorlayacak. Ülkemizde ise fiyatını düşünmeden onu kullanmak için can atan kadınların sayısı oldukça fazla.

Creed Aventus For Her Parfum Yorumlari

Dünyanın en güzel 3 parfümü nedir ?

Parfüm uzmanları tarafından yapılan detaylı araştırmalar sonucunda Dünyanın en güzel 5 parfümü belirlenmiştir. İlk sırada Lancome Hypnose yer almaktadır. İkinci sırada ise Giorgio Armani Si Fiori bulunmaktadır. Üçüncü sırada ise Burberry Classic yer almaktadır.

For her parfüm erkek mi kadın mı ?

For her parfümü kadın parfümü anlamına gelmektedir. For her olarak ayrılmasının sebebi ise piyasada erkek ve unisex parfümlerinin bulunmasıdır.

Maskülen koku ne demek ?

Maskülen parfümler kendini her ortamda belli eden ve odunsu olan parfümlere denir. Portakal ve greyfurt ile çakmak taşının odunsu koku ile bir araya getirilmesi sonucu oluşturulan parfümlerdir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz