Emporio Armani Stronger With You Intensely Yorumlari

Armani Stronger With You Intensely, sadece isim farklılığı olarak Giorgio Armani’den ayrılan bir moda şirketi. Giorgio Armani, özellikle erkek giyim tasarımları alanında dünya çapında üne kavuşan bir İtalyan moda tasarımcısıdır. Yine kendi adı ile kurduğu Armani şirketi, bugün dünya genelinde devleşmiş bir marka haline gelmiştir. Giorgio Armani, erkek parfümleri dendiğinde akla gelen en başarılı üst segment markalardan bir tanesidir. Emporio Armani Stronger With You Intensely, 2017’de piyasaya sunuluyor.

Emporio Armani Stronger With You Intensely Parfum Yorumlari

Emporio Armani Stronger With You Intensely Edt Tanıtımı

Emporio Armani Stronger With You Intensely, 2017’de piyasaya sunuluyor. Tasarım noktasında parfümün normal boyu biraz koyu kahverengi, kahveyi anımsatan bir yapısı var. Kutusunda üçlü halde cep boyu ve duş jeli ile beraber de satılan Emporio Armani Stronger With You Intensely Edt, oldukça etkileyici bir koku gerçekten. Çıktığı ilk günden bu yana birçok erkeğin parfüm koleksiyonundaki vazgeçilmezler listesinde yerini almakta hiç zorlanmıyor.

Emporio Armani Stronger With You Intensely Edt Koku Notaları ve Aroması

Emporio Armani Stronger With You Intensely’nin içeriğini inceleyecek olursak üst notalarda kakule, pembe biber, menekşe yaprağı ve nane görüyoruz. Orta notalarda adaçayı, kavun, ananas, lavanta ve tarçın bulunuyor. Alt notalarda ise vanilya, kestane, sedir ağacı, amber ağacı ve gayak ağacı yer alıyor. Açılışta inanılmaz farklı bir koku sunmuyor, tarçınlı, meyveli ve biraz da sakızımsı bir açılış. Bu meyveli, tarçınlı hava yaklaşık iki saat sonra yerini yavaş yavaş kestane ile ağacımsı bir havaya sokuyor. Aromaların bolca şekerli ve tatlı hissiyat barındırması, özellikle açılışta, popüler olan yapay tatlı baharat temalı parfümlerin tanıdık örneklerinden bir tanesi.

Açılışta sıradan ve sıkıcı hissedilebilen atmosfer, iki üç saat sonra gerçekten kendi karakterini ortaya çıkarıyor ve o noktadan sonra benzersiz bi koku olmaya başlıyor, gerçekten oldukça başarılı. Parfümün cep boyu, normal boyu ve duş jeli de mevcut. Duş jelinin kokusu ve içeriği parfümün kokusu ile neredeyse tamamen aynı. Parfüm kullanımında dikkat edilmesi gereken şeylerden biri sıkım oranı çünkü tatlılık içeren her parfümde yaşadığımız tehlike gibi aşırı sıkımda çok bunaltıcı, yorucu ve yoğun bir hale bürünebiliyor.

Emporio Armani Stronger With You Intensely Edt İncelemesi

Eau de toilet formunda olmasına rağmen kalıcılık noktasında oldukça iyi bir iş çıkarıyor. Ortalama 10-12 saatlik bir kalıcılık performansı mevcut. Yayılımı ise gerçekten çok iyi, ortalama 4 saat boyunca 4-5 m’ye kadar uzanan bir yayılım sağlıyor. Özellikle fazla terleyen tenlerde çok iyi yapışma sağladığı için iki güne yakın kalıcılık sağlayabiliyor. Aşırı sıkıma uygun bir parfüm değil. Gençlere uygun bir parfüm, 18 yaşın üzerindeki herkese oldukça uygun.

Biraz daha dış mekan parfümü çünkü özellikle açılışta yarattığı etki iç ortamda biraz boğucu olabiliyor. Gündelik kullanıma hem gündüze hem de geceye yakışan bir koku. Her ne kadar her mevsim kullanılabilmeye müsait bir koku olsa da kesinlikle kış aylarında kendini daha iyi belli edebilecek bir koku formu mevcut. Parfüm, duş jeli formu ile kullanıldığında oldukça etkileyici bir şekilde kalıcılığı ve etkisi artıyor. 100 ml’lik şişeler 250-400 TL bandında. Performansını incelediğimizde rahatça fiyatını hak eden parfümlerden biri diyebiliriz. Erkek parfümü önerilerine bakarken kesinlikle atlanmaması gereken özel bir parfüm.

Emporio Armani Stronger With You Intensely Parfum Yorumlari

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz