Estee Lauder Modern Muse Yorumlari

Estee Lauder Companies, 1946’da Amerikalı güzellik uzmanı Estee Lauder ve eşi Joseph Lauder tarafından kurulmuş bir kozmetik devidir. Günümüzde oldukça önemli bir kozmetik şirkeri olan Estee Lauder Companies’in kurucusu Estee Lauder, kozmetik ve güzellik alanlarında tek kadın girişimci olarak zamanında Time Dergisi Yılın Adamı listesine adını yazdırmıştı. Estee Lauder 2004’te vefat edince yerine gelini Evelyn Lauder geçmiştir. Estee Lauder, oldukça güzel kadın parfümlerine de imza atmıştır. Bunlardan bir tanesi de Estee Lauder Modern Muse ’dur.

Estee Lauder Modern Muse Parfum Yorumlari

Estee Lauder Modern Muse Edp Tanıtımı

Estee Lauder Modern Muse, oldukça şık bir şişede 2013’te tanıtılıyor.Parfümörlüğü Harry Fremont tarafından yapılıyor.Sade şişesinde yalnızca ismi siyah ve altın detaylarla yazıyor. Kapağında kurdeleye benzetebileceğimiz bir görüntü siyah ve altın detaylar ile sağlanmış. Abartılı olmayan, çekici, şık, zarif bir tasarımla karşı karşıyayız. Estee Lauder Modern Muse, Estee Lauder’in en iddialı lansman kampanyası.

Estee Lauder Modern Muse Edp Koku Notaları ve Aroması

Estee Lauder Modern Muse’un üst notalarında çeşitli turunçgiller bulunuyor. Orta notalarda sümbülteber, zambak, sambak yasemini, çin yasemini ve hanımeli yer alırken alt notalarda ise paçuli, amber, misk, Madagaskar vanilyası ve ağaçlı notalar bulunuyor. Parfüm her mevsimde günlük kullanılabilecek bir parfüm fakat yine de yaz aylarından ziyade ilkbahar, sonbahar ve kış mevsimlerine daha çok yakışacaktır. Gün içerisinde ise gece saatlerinden ziyade gündüz saatlerinde kullanılması daha güzel bir etki yaratacaktır. Açılışta hanımeli kendisini tatlı ve baskın bir şekilde belli ederken hemen arkasından baskın bir turunçgil etkisi geliyor fakat bu etkinin ömrü çok sürmüyor. Hanımelinden sonra hemen yasemin ve sümbülteber geliyor. Bunlar da yine baskın kokular halindeler. Amber, misk ve vanilya ile de oldukça tatlı, yumuşak geçişli ve kremsi bir koku kapanışı bizi bekliyor. Cilde oturma noktasında oldukça güzel, zaman geçtikçe cilde yakınlaşarak iyice oturuyor.  Tasarımında, çok sık bir araya gelmeyen notaları birleştirerek denge yaratılmasının amaçlandığı Estee Lauder Modern Muse Edp, gerçekten bu dengenin şekillendirilmiş hali gibi.

Estee Lauder Modern Muse Edp İncelemesi

Estee Lauder Modern Muse, çok sade, abartısız, yumuşak bir koku olmasına rağmen fark edilebilirlik ve kalıcılıkta oldukça iyi iş çıkarıyor. Bolca çiçek notasına ek olarak baharat ve ağaçsı kokuları da bünyesinde barındırarak güzel bir denge işi ortaya çıkarmaya çalışıyor ve bu konuda da başarılı oluyor demek yanlış olmaz. Rahatsız edicilikten oldukça uzak samimi ve güzel bir koku yapısı var. Yasemin ve hanımeli en yoğun hissedilen aromalardan. Belli bir yaş aralığı sunmak haksızlık olur çünkü Estee Lauder Modern Muse ne çok yaşlı ne de çok genç bir koku. Her yaş aralığına uyabilecek, kadınsı, sofistike, oldukça temiz, yumuşak bir yapıya sahip. Estee Lauder Modern Muse’da her kadının kendinden bir şeyler bulabileceğine eminim bu yüzden benim kadın parfümü önerileri listeme ilk sıralardan giriş yapmakta hiç zorlanmadı. Ağır ve yoğun bir koku değil dolayısıyla iç mekanlarda da rahatlıkla kullanılabilen bir parfüm.100 ml’lik şişeleri 500-600 TL bandında bulunabiliyor. Fazla mı az mı oldukça tartışılır bir konu zira Estee Lauder Modern Muse’a bu fiyat bandını oldukça yerinde gören bir kesim de mevcut, bu fiyat bandını oldukça abartılı ve gereksiz bulan bir kesim de mevcut. Tabii son karar yine de kullanıcı ile Estee Lauder Modern Muse’un birbirleri ile ne kadar iyi anlaşıp anlaşamadıklarına kalıyor.

Estee Lauder Modern Muse Parfum Yorumlari

Aşağıdaki Diğer Makalelerimize Göz Atabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz