Estee Lauder Modern Muse Le Rouge Yorumlari

Estee Lauder, 1946 Amerika’da kurulmuş bir kozmetik ve koku şirketidir. Oldukça poüpler olan şirket ülkemizde de epey bir yer kaplıyor. Cilt bakım ürünleri, kozmetik, parfüm gibi birçok ürününü mutlaka kullanıyoruz veya kullanmışızdır. Ürünlerinin kaliteli olduğunu zaten biliyoruz ancak parfümleri nasıl?

Giyim veya aksesuar üretmiyorlar. Cilt konusunda uzmanlaşmış bir ekipten bahsediyoruz, yani. Bu da onları parfüm konusunda diğerlerinin üstüne taşımayı başarıyor. Fiyatı sayesinde de cebinizi pek fazla yormadan güzel ve kalıcı kokulara sahip olmanızı sağlayan Estee Lauder, kadın parfümü alanındaki başarılarına yenilerini her geçen gün ekliyor.

Modern Muse Le Rouge, aslında 2013 yılında piyasaya sürülen Modern Muse’un kardeşi, yani devam serisi. 2013 yılında Modern Muse olukça ses getirince parfümün serisini yapmaya karar verdiler ve 2015 yılında Estee Lauder Modern Muse La Rouge dünyaya duyuruldu. Reklam yüzü ise herkesin tanıdığı Kendall Jenner idi.

Estee Lauder Modern Muse Le Rouge Parfum Yorumlari

Modern Muse Le Rouge Kokusu

Modern Muse’un daha göz alıcı yanlarından esinlenerek oluşturulan Modern Muse Le Rouge, tutkulu ve büyüleyici bir koku. Meyveli, çiçeksi oryantal sınıfına dâhil edilmiş ama bence daha çok çiçeksi. Aslında alışıldık bir koku, içinde tanıdığımız notalar elbette var ve bunu hissediyorsunuz. Ama sofistike hali onu bir şekilde diğer parfümlerden ayırıyor.

Üst notalarda frenk üzümü, ahududu, pembe biber ve safran; orta notalarda bulgar gülü, mayıs gülü, yasemin ve manolya yaprakları; alt notalarda silhat, vetiver, Madagaskar vanilyası, ebegümeci miski bulunuyor. Çok değil ama orta genişlikte bir yelpazesi var ürünün. Aynı notada iki farklı gül kullanmak ilginç duruyor. Aslında çiçeksi değil de gül ile bezenmiş bir kokusu mevcut diyebiliriz. Çünkü kullanıcıların oylarına göre en çok hissedilen güllermiş.

Modern Muse Le Rouge’un açılışı tatlı kırmızı meyveler ve yumuşak pembe biber ile başlıyor. Bu ikisine derinlerden gelen hoş bir gül, sizi rahatlatarak ormanda bir gezintiye çıkarıyor. İlerleyen dakikalarda kırmızı meyveler ve baharatlar geri plana çekilirken, ortaya parlak, pamuksu veya kremsi paçuli ve beyaz çiçekler çıkıyor. Pudra da kendisini hissettiriyor ama “Ben de buradayım,” der gibi değil; “Bakıp çıkacağım,” der gibi. Orta bölüm biraz sıcak ve çiçeksi gibi. Son kısımda kadifemsi Madagaskar vanilyası ve yumuşak odunsu notalar var. Miskin rahatlıkla hissedildiği ve rahatlattığı kapanış kısmı ise ferah, denilebilir.

Estee Lauder Basın Açıklaması

Marka büyük, parfüm büyük ve tabii ki tanıtım yüzü büyük. Haliyle böyle bir parfümün çıkışı gerekilen düzeyde ses getirecekti ama gerekilenden fazla getirdi. Kendall’ın aktif dönemleri veya Victoria’s Secret Fashion Show zamanları değildi belki ama Jenner ve Kardashian soy isimleri dünyayı 90’lardan beri sallamaya devam ediyordu. Durum böyle olunca tanıtım yüzünün, hatta markanın söylediğine göre “Parfümün ilham perisinin,” Kendall Jenner olması müthiş bir reklam olmuş ve tüketiciler arasında da epey ses getirmişti.

Ve marka büyük basın açıklamalarından birinde parfümle ilgili şunları söyledi: “Modern Muse Le Rouge, ilham vericidir. Cesurluğu, zamansız cazibesi ve imrenilecek güveni ile yeniden doğuyor. Şimdi ise koku onunla birleşecek. Cesur ve seksi, bakışları ise kışkırtıcı. Bu parfümün ilham kaynağı.” Burada Kendall’dan bahsettiği çok açık.

Modern Muse Le Rouge EDP

Parfümden anlamak biraz maharet ister ve bir anda olacak bir şey değildir. Zamanla kokunun notalarını anlamaya başlar hissettirdiklerine sarılmaya başlarsınız. Bu işe yıllarını vermiş birçok parfüm yorumcusu tarafından çok beğenilen Modern Muse Le Rouge EDP, bayan parfüm önerisi olarak yine o yorumcular tarafından şiddetle veriliyor.

Estee Lauder Modern Muse Le Rouge Parfum Yorumlari

Aşağıdaki Diğer Makalelerimize Göz Atabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz