for her parfum inceleme

For Her parfüm kelimesinin anlamı kadınlara özeldir. For Her parfümler kadınların cilt ve ten yapısına göre özel üretilmiş parfümlerdir. For Her parfümlerde bu ibarenin yer almasının temel nedeni ise bazı kadın veya erkek parfümlerinin unisex olarak kullanılması yani her iki cins tarafından da kullanılabilmesidir.

Özellikle birçok erkek parfümünün kadınlar tarafından beğenildiği ve kullanıldığı bilinmektedir. Ancak For Her parfümlerde çok daha yoğun ve baskın portakal çiçeği veya yasemin gibi erkek parfümlerinde pek kullanılmayan bitkisel esanslar kullanılır. Bu sebeple bu parfümler üzerinde özellikle kadınlar için kelimesi bulunur.

for her parfum ne demek yorum

For Her Parfümlerin Özelliği Nedir?

Bu parfümlerin en önemli noktası erkekler için kullanılmamasıdır. Diğer yandan başlıca belirgin özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • For Her parfümlerin içeriğindeki esanslar erkek parfümlerine göre daha hafiftir.
  • For Her parfümlerde erkek parfümlerine göre daha fazla sayıda esans karışımı yer alır. Erkek parfümleri daha sade ve gövdeli iken For Her parfümler ise daha değişken esanslıdır.
  • For Her parfümler kullanan kadının tenine göre farklı kokuları daha yoğun hissettirebilir. Hatta parfümün kullanıldığı mevsime göre bile kullan kişiden farklı kokular hissedilir.
  • For Her parfümlerde kullanılan su oranı daha yüksek ve alkol oranı daha düşüktür. Bu açıdan diğer güçlü parfümlere göre daha ferahlatıcı etkiye sahiptir.
  • For Her parfümler diğer parfümlere göre daha seyrek parfüm yapısına sahip olduğundan daha çok tazelenmesi gerekebilir ve kalıcılıkları daha azdır.
  • Üst notaları çok yüksek ve vurguludur. Yani ilk sıkıldıkları anda çarpıcı kokuları ortaya çıkar. Burada amaçlanan taze parfüm kokusunu ilk notada kullanıcıya duyurmaktır.

For Her Parfümler Sadece Kadınlar İçin Midir?

For Her parfümlerin kadınlara özel üretilmesi konusu bu parfümlerin üretiminde kullanılan formülasyondan kaynaklanır. For Her parfümler isimlerinden anlaşılacağı gibi kadınlar için üretilir. Bu açıdan erkekler tarafından kullanılması hem uygun değildir hem de hoş kokular elde edilemez.

For Her parfümler kadınların cilt yapısına ve terleme seviyelerine göre üretilir. Erkeklerde terleme kadınlara göre daha yoğun ve ağır olur. Bunun sebebi hormonlardır. Parfüm üretimi aslında aynı zamanda bir hormonlarla uyumlaşma sanatıdır. Parfüm kokusu ciltte alındığında tek başına alındığından çok daha farklıdır. Zaten bu sebeple bir insana çok yakışan bir parfüm başka bir insana yakışmayabilir. Bu sebeple bile olsa bir kadın kendisine en iyi yakışan parfümü bulmak için birçok farklı parfümü denemek durumunda kalabilir.

Platformumuz içerisinden en etkileyici erkek parfümlerine de bakabilirsiniz.

For Her Parfümler Nasıl Üretilir?

For Her parfümlerin imalat aşaması diğer parfümler ile aynıdır. Ancak üretiminde kullanılan malzeme oranları farklılık gösterir. For Her parfümlerin içinde diğer Eau de parfum tiplerine göre daha fazla oranda saf su, daha az oranda alkol ve daha az ama çok daha fazla sayıda çiçek esansı vardır.

Diğer önemli husus da For Her parfümlerin olgunlaştırılma sürelerinin daha kısa olmasıdır. Zira For Her parfümlerde amaç gövdeli değil daha taze bir parfüm elde etmektir. Bu sebeple de şişede ve şişeleme öncesi daha az süre dinlendirilirler.

For Her Parfümler Nasıl Sınıflandırılır?

For Her parfümlerin kendi içinde nasıl ayrıldığı konusu parfümlerin esans oranına göre değişir. For Her parfümler kendi içinde aşağıdaki guruplara ayrılırlar:

  • Bahar çiçekleri harmanından oluşan For Her parfümler,
  • Yaz çiçekleri harmanından oluşan For Her parfümler,
  • Yüksek asitli çiçeklerden oluşan For Her parfüm,
  • Düşük asiditeli çiçeklerden yapılan For Her parfümler.
for her parfum ne demek yorum

Aşağıdaki Diğer Makalelerimize Göz Atabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz