Giorgio Armani Acqua Di Gio Parfum Yorumlari

Giorgio Armani Acqua Di Gio İtalya’nın Pantelleria adası, volkanik toprakları ile tazeliğin ve gizemin öğelerini birleştirir. Acqua Di Gio tasarımını ise adanın doğal yapısını ve gizemli havasını nesnelleştiren bir parfüm olarak adlandırabilirim. Yorumlar kapsamında, ilk deneyimde sadece erkeler tarafından değil kadınlar tarafından da büyük beğeni uyandıran notalara sahip olduğu ifade ediliyor. Parfümün tüm notalarında denizin enerjisini ve canlılığını hissediyorsunuz. Bu parfümde Giorgio Armani’nin sık ziyaret gerçekleştirdiği Pantelleria adasından ilham aldığı açıkça fark ediliyor.

Parfümün ferahlatıcı hissini birçok defa yansıtması, odunsu notalara ve deniz kokusuna yer vermesi, ada ve deniz temasına önem verilerek tasarlandığını düşündürüyor. Erkek parfüm önerileri kapsamında dinamik ve doğa yakın erkeler için ideal notaları sunan Acqua Di Gio Edt, beğeni oranın yüksek ifade edildiği yorumlar ile modern klasikler arasında yer alma yolunda ilerliyor.

Giorgio Armani Acqua Di Gio Parfum Yorumlari

Koku Notaları

Giorgio Armani Acqua Di Gio Parfüm, esansında sert değişimlere yer vermeden, sucul ve turunçgil kokuları eşliğinde bir kompozisyon aktarıyor. İlk deneyimde ise erkeksi, egzotik ve garip bir his uyandıran çiçek kokuları hissediliyor. Çiçek kokularına orta baskınlıkta eşlik eden Calone esansı, parfüme canlılık katmış. Doğadan alınan ilham ise bu aşamada burnumuza gelen buruk ve aromatik ot kokuları eşliğinde açığa çıkıyor.

Buruk ot kokuları ile birleşen Akdeniz’in tuzlu kokusu ise, parfümün temasını en açık şekilde dışarı vuran detay. Akdeniz ruhunu hissettiğimi söyleyebileceğim parfüm, ferahlık hissi sunana, meyveli ve çiçeksi kokuları ön plan taşıyan bir eser.

Parfümün Yayılım Etkisi

Giorgio Armani Acqua Di Gio Deniz temalı Giorgio Armani Acqua Di Gio Edt, ferah, seksi, koku notaları ile burnu yormayan bir deniz parfümü. Yaz aylarında kullanıma uygunluk taşıyan parfümlerde ise karmaşık ve derin kokulara yer verilmemesini bir artı olarak değerlendirebilirsiniz. Sade ve ferahlatıcı öğeleri içeren Acqua Di Gio, sakinliği yanında tepe notalarında ideal yayılım etkisi sunuyor.

Giorgio Armani Acqua Di Gio Esansında yer alan odunsu, otsu notalar ve denizin tazeleyici kokusu ile sportif, romantik ve şık erkeklerin kullanıma uygun olduğunu ifade edebilirim. Sadece erkekler tarafından değil, erkeksi hoş çiçek kokuları esanslarının etkisi ile kadınlar tarafından da beğenilen bu serinin, yüksek turunçgil ve çiçek notaları yaz aylarında kullanmayı seviyorsunuz.

Giorgio Armani Acqua Di Gio Tepe noktasında yer alan turunçgil, deniz, erkeksi çiçek kokuları başarılı bir yayılım oranı sergiliyor. İlk onbeş dakika sonunda etkinleşen Akdeniz’n otsu kokuları ise orta dereceli yayılım ile hissediliyor. İlkbahar ve yaz aylarında kullanım için düşünülmesi gereken bir parfüm tasarımı olarak karşımıza çıkıyor.

Kimler Tarafından Tercih Edilmeli?

Diğer yandan koku notaları ile yaş kriteri olmadan genç ve yaşlı kesim tarafından eş değer ölçüde kullanılabileceğini söylemek mümkün. Ilık yaz akşamları partilerinde, plajda, denizden çıktıktan sonra, spor ardından kullanıma tam anlamıyla uygunluk sağlayacak ve tazeleyici bir his taratacaktır.

Giorgio Armani’nin İtalya’nın yaz günlerini ve doğa öğelerini belirgin şekilde turunçgil ve çiçek kokuları ile betimlediği bu parfümü, şık, centilmen, sportif erkeklerin stillerini bütünlemelerine önemli derecede katkı sağlayacağa benziyor. Koku notalarının geçişlerinde, sahil kenarına gitme hissi uyandırırken, stil ile eşleştirilerek devamlı olarak kullanılabilecek bir parfüm olduğunu hissettiriyor.

Giorgio Armani Acqua Di Gio Sunduğu yaratıcı kompozisyon ve yaz mevsiminin tazelik hissi, şişe tasarımında yer verilen sade ve su temalı konsept ile destekleniyor. Her zaman şık olmayı tercih edenler için bu sade şişe tasarımının her an çantada taşınmaya uygun olduğunu vurgulayabilirim. Diğer yandan şişe tasarımında abartıya kaçılmamış olması içinde yer alan parfüm esansı başarısından emin olunduğu izlenimini veriyor. Erkek parfümleri arasında, tepe notalarda ideal yayaılım düzeyine sahip, şık ve hoş bir eser.

Giorgio Armani Acqua Di Gio Yaz ve bahar aylarında rahatlıkla kullanabileceğiniz bu parfüm etrafınızdaki kişiler tarafından dikkatleri üzerinize çekmek için etkili bir parfüm olacaktır. Bu noktada içerisinde bulunan turunçgil, Akdeniz notaları ve çiçek notaları herkes tarafından sevilen notalar olma özelliği ile de sizi ön plana çıkarıcaktır. Teniniz ile uyum sağlayacak olan bu parfüm, kendinizi iyi hissetmenizi de sağlayan bir parfüm olucaktır.

Giorgio Armani Acqua Di Gio Parfum Yorumlari

Acqua Di Gio nasıl bir parfüm ?

Acqua Di Gio parfümü içerisinde bulunan lavanta, biberiye, paçuli ve misk kokuları ile bir bütünlük yaratmaktadır. Derinliği ve yoğunluğu olan erkeksi bir parfüm olan Acqua Di Gio parfümü 4 mevsim gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

En iyi erkek parfümü hangisidir ?

Parfüm uzmanları tarafından uzun süren araştırmalar sonucunda en iyi 4 erkek parfümü belirlenmiştir. Bu noktada en etkili ilk erkek parfümü çiçeksi ve baharatlı olan La Nuit De L’Homme bulunmaktadır. İkinci sırada ise odunsu ve çiçeksi olan Versace Dylan Blue bulunmaktadır. Üçüncü sırada ise odunsu ve turunçgil olan Givenchy Pi bulunmaktadır. Son olarak dördüncü sırada ise çiçeksi ve baharatlı notalara sahip olan Davidoff Cool Water bulunmaktadır.

Afrodizyak etkili kokular nelerdir ?

Kendinizi çekici ve şehvetli bir görüntüye dönüştürmek istiyorsanız mutlaka afrodizyak etkili kokuları içeren esansları tercih etmelisiniz. Bu kokuları incelersek ; yasemin, karabiber, lavanta, vanilya, tarçın, yılang yılang esanslarından oluşmaktadır. Bu esansları içeren parfümler afrodizyak etkili kokulardır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz