Giorgio Armani Code Femme Yorumlari

Giorgi Armani erkek giyim üzerinde çok başarılı bir marka olduğunu biliyoruz. Giorgio Armani Code Femme Ancak başarılarına başarı katmak isteyen şirket koku sektörüne de girince işler değişiyor. Dünya çapında en çok satan parfüm markalarından biri olan Giorgi Armani, hem kadın hem erkek parfümlerinde yenilikler yaratmayı çok seviyor. Ve bu yönüyle de bizleri mest etmeyi başarıyor.

Giorgi Armani Code Femme ya da diğer bir adı ile Code for Women, 2006 yılının bahar aylarında kadınlara tanıtılarak piyasaya sürüldü. Code da aslında bir seri. Hem erkek hem kadın parfümleri bolca karşımıza çıkıyor ama bilirsiniz koku üreten firmaların ya da markaların bir isim altında seri yapması çok meşhurdur ve insanların bu seriye olan ilgisi de üst düzeydir.

Kafanız karışmasın diye kısa bir noktaya değineceğim. Giorgi Armani Code Femme aslında Code for Women ile aynı. Yani iki türlü de almak istediğinizde muhtemelen şişe tasarımı farklı gelecektir ama onun dışında parfümler aynı parfüm aynı koku.

Giorgio Armani Code Femme Parfum Yorumlari

Giorgi Armani Code Femme Notaları

Giorgio Armani Code Femme genel olarak çiçekli bir parfüm. Şişesi de zaten çiçekli. Meyve, özellikle turunçgiller karışımları oldukça yoğun olan parfüm biraz tropikal, biraz deniz kenarı sahil, biraz çiçek bahçeleri. Hepsinden biraz almış anlayacağınız. Parfüm erkek versiyonu da olduğunu da hatırlatayım bu arada. Dediğim gibi Code bir seri parfüm o yüzden Code Femme tam olarak bir kadın parfümü.

Üst notalarında yasemin, portakal ve turunç bulunuyor. Parfüm açılışından sonuna kadar nota dizilimini takip ettiği için ben de bu şekilde anlatacağım. Evet, açılışta gördüğünüz gibi turunçgiller var ama fazla boğmasın veya sıkmasın diye araya beyaz bir çiçek olan yasemin de eklenmiş. Burada yasemini pek hissedemiyorsunuz. Giorgio Armani Code Femme Turunçgiller baskın ve tatlı serin bir koku daha geliyor. Bu kokunun son notalardaki bal olması ihtimal. Yasemin yavaş yavaş kendini hissettirerek havayı biraz yumuşatıyor.

Orta notalarda portakal çiçeği, yine yasemin ve zencefil var. Burası hem mayhoş hem baharatlı bir koku. Parfüm biraz oturduktan sonraki orta bölümde bunları hissediyorsunuz. Bu sefer yasemin kendini belli ediyor çünkü iki kez üst üste kullanılmış. Zencefil biraz geriden gelerek çiçeksi havaya eşlik ediyor ama turunçgillerin varlığı hâlâ gitmiş değil.

Son notalarda ise bal, vanilya sandal ağacı bulunuyor. Giorgio Armani Code Femme Parfümün kapanışına geçmeden önceki son düzlükte yumuşak bir vanilya hissediyorsunuz. Bunu sandal ağacının hafif sertliği eşlik ediyor. Aslında sandal ağacı orta kısımlarda ortaya çıkıyor ve bir daha gitmiyor. Bal ise parfüme tatlımsı bir tat katarak parfümü çiçeklerin ve turunçgillerin arasında benzersiz bir seviyeye çıkarıyor.

Gizemli, Sofistike, Seçkin

Giorgio Armani Code Femme Parfümün anahtar kelimeleri olarak gizemli, sofistike ve seçkin seçilmiş. Parfümün notalarından da aslında gizemli bir kadın parfümü havası kattığı söylenebilir. Ancak seçkin midir orası tartışılır. Bu tamamen kullanıcıya bağlı bir durumdur, aslında. Parfümü bedeninizde yaşatmak ve tanımlarını zinde tutmak tamamen sizin elinizdedir.

Parfümün tipi olarak da baştan çıkarıcı güç deniyor. Ve kendi web sitelerinde parfümü kısaca şu şekilde anlatıyor: “İmzalı Armani Code Femme Eau de Parfum ile unutulmaz yeni bir karşılaşmanın samimiyetini ve heyecanını yakalayın. Çiçek kokusu, yavaş bir bal-sandal ağacı okşamasına yol açan taze zencefil vuruşu ile iç içe şehvetli bir portakal çiçeği notası ile açılır. Bağımlılık yapar; Sarhoş eder; Tutku ile bağlandırır.”

Armani Code Femme Kullanıcıları

Giorgio Armani Code Femme Parfüm kadınlar arasında gerçekten çok beğenilmiş. Kadın parfüm önerisi dediğinizde hiç düşünmeden Code Femme’i size önerebilirler. Özellikle kalıcılığı ve sofistike kokusu kullanıcıları mest etmeye yetmiş. Bunun dışında çıktığı günden bu yana asla bıkmadan kullanan tüketicileri de mevcut. Böyle iddialı bir parfümün böyle iddialı tüketicileri olurdu, zaten.

Giorgio Armani Code Femme Parfum Yorumlari

Armani Code Femme kokusu nasıl ?

4 mevsime uyumu ile dikkatleri üzerine çeken Armani Code Femme parfümü içerisinde bulunan en önemli 3 notası ile ten ile eşsiz bir uyum yakalamaktadır. İçerisinde bulunan en önemli 3 notası zambak, yasemin ve portakaldır. Ferah ve tene tam bir uyum sağlayan bu notalar ile kendinizi olduğunuzdan çok daha iyi hissedebilirsiniz.

Giorgio Armani kime aittir ?

Giorgio Armani İtalya merkezli dünyaca ünlü bir moda evidir. Giorgio Armani tarafından 1975 tarihinde kurulmuştur. Bünyesinde bir çok sektöre ait marka bulunmaktadır.

Emporio Armani hangi ülkeye ait ?

Emporio Armani İsviçre’de üretilen Milano’da tasarlanan bir markadır. Dünya çapında ünlü olan marka birçok sektörde aktif olarak hizmet vermektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz