Giorgio Armani Gioia Yorumlari

Giorgio Armani, 1984’te doğan ve özellikle erkek giyim tasarımları alanında faaliyet gösteren dünyaca ünlü İtalyan moda tasarımcısıdır. Kadın parfümleri ve erkek parfümleri dendiğinde akla ilk gelen isimlerden biridir.

Giorgio Armani Gioia Parfum Yorumlari

Giorgio Armani Gioia Edp Tanıtımı

Tam adı Giorgio Armani Acqua di Gioia olan parfüm, özellikle reklam videosu ile çıktığı ilk günden bu yana büyük ilgi toplayan parfümlerden bir tanesi. Son derece ferah kokan ve insana deniz havası soluyormuş hissiyatı veren güzel yaz parfümü. Parfümün vücut losyonu formu da bulunuyor, özellikle parfümle beraber kullanıldığında parfümün halihazırda başarılı olan kalıcılık oranı katlanarak artıyor. Ağır, yoğun ve şekerli parfümleri sevenlerin tercih etmek istemeyeceği hafiflikte ve ferahlıkta bir parfüm. Koku her ne kadar tenden tene değişiyor olsa da modern, yumuşak ve taptaze bir koku olduğunu her cins tene sahip insan hemfikir olacaktır. 2014 senesinde piyasaya çıkan parfüm ilk çıktığı zamandan bu yana karakteristik kokusu ile ve yeşil renkteki şık tasarımı ile büyük ilgi görüyor.

Giorgio Armani Gioia Edp Koku Notaları ve Aroması

Giorgio Armani Gioia Edp, üst notalarında limon ve nane; orta notalarında yasemin, pembe biber ve şakayık; alt notalarında ise labdanum, şeker ve sedir bulunduruyor.  Koku formu zamanla çok fazla değişmiyor, tamamen aynı da kalmıyor ama gözle görülür büyük bir fark elde edilmiyor.

Gayet sade, gösterişsiz fakat bir o kadar da etkileyici ve canlı bir forma sahip olduğunu söylemek mümkün. Açılışta yoğun bir şekilde tatlı ve ferah meyve havası vererek limon yoğunluğu hissettiriyor fakat devamında tatlı ve meyvemsi hissiyat yerini biraz daha ağacımsı, yağmur sonrası bir ıslaklık hissiyatına bırakıyor. Her ne kadar oduncul notalara sahip olsa da asla kuru ve yoğun, ağır bir hissiyat değil tam tersine o notalarda bile oldukça sucul ve taze bir yapıya bürünüyor. Kalıcılık bağlamında Giorgio Armani Gioia’nın performansı tenden tene büyük değişiklikler gösteriyor diyebiliriz ama kalıcılığı ortalama 4-6 saat ve bu konuda başarısız da sayılmaz.

Giorgio Armani Gioia Edp İncelemesi

Giorgio Armani Acqua di Gioia , hem pazarlama noktasında yarattığı reklam ve dış tasarımı ile hem de içerisindeki performans ile göz dolduruyor ve kadın parfümü önerileri listelerinde ilk sıralardan giriş yapıyor. Çok abartılı bir koku olmaması ve hemen hemen her ortamda, her mevsimde, her atmosferde kullanılabilir olması Acqua di Gioia’yı tercih etmek isteyenlerin göz önünde bulundurması gereken en öncelikli unsurlardan birkaçı. Deniz gibi kokan fakat yosun kokusundan oldukça farklı, ferah, insana her daim bir sahil kenarında hafif serin bir yaz akşamında yürüyüş yapıyormuşçasına bir atmosfer yaratan parfüm, kullanıcı memnuniyeti açısından gerçekten üst sıralarda. 400-460 TL bandında değişen fiyatı ile Giorgio Armani Acqua di Gioia, üst segment parfümler arasında yerini alıyor.

Fiyat performans noktasında oldukça başarılı bir duruş sergiliyor fakat yine de verilen paraya değer olup olmadığını tartışmak gerekir zira aynı segmentteki rakiplerinden inanılmaz büyük farklarla ve avantajlarla ayrıldığını söylemek biraz zor. Yine de inceleme sonunda Giorgio Armani’nin çok başarılı bir iş çıkardığını ve Acqua di Gioia’nın klasikler listesinde yerini rahatça aldığını görebiliyoruz. Özellikle yaz mevsimlerinde ferah kokmak, şekerli kokulardan boğulmamak ve her zaman taze hissetmek isteyenler için bulunmaz Hint kumaşı niteliğinde bir parfüm olduğunu içtenlikle söyleyebilirim.

Giorgio Armani Gioia Parfum Yorumlari

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz