Giorgio Armani Si Yorumlari

Parfümlerin yorumları kapsamında meyve kokularının hoş bileşiminin tazelik hissini tetiklediğinin belirtilmesi, 2013 senesinden bu yana Giorgio Armani Si serisinin macerasının hızlı şekilde devam ettiğini gösteriyor. Modern tasarımlara ve stile ilgi duyan bayanların yüksek oranda bu parfüm tasarımı tercih ettiklerini ise yine yorumlar kapsamında gözlemlemek mümkün.

Bayan parfümleri arasında yer alan Si, Giorgio Armani tarafından, modern zamanların güçlü, zarif ve bağımsız kadınlarına armağan ediliyor. Bu parfümde sofistike ve karizmatik koku notalarını deneyimleme imkanı bulduğumu söyleyebilirim. Zarif İtalyan tarzını yansıtan ve kokusu ile akılda yer eden bir tasarım. Narin çiçek kokularının dokunuşları ile ilk kullanımda hemen hissediliyor.

Giorgio Armani Si Parfum Yorumlari

Koku Notaları

2013 senesinde parfüm piyasasına giriş yapan Giorgio Armani Si Edp, kadınların modern yüzünü temsil ediyor. Cate Blanchett gibi güçlü ve ünlü kadın karakterlerinin marka yüzü olduğu bu parfüm, lezzetli meyve kokuları ile ilk notalarında yüksek etki uyandırıyor.

Mayhoş, tatlı meyve kokularının bir arada kullanıldığı hoş ve cazibeli esansı ilk fark edilen yanı diyebilirim. Başlangıcında yer alan kayısı ve şeftali kokularını ise verdikleri tazelik hissi nedeniyle başarılı buldum. Tepe notalarının etkisini orta notalara bırakması ile paçuli esansını hissetmeye başlıyorsunuz. Paçuli esansı karanlık ve egzotik kadının imajını vurgulamak amacıyla kullanılmamış. Daha sade, ferah ve tazeleyici bir paçuli kokusu tercih ediliyor.

Paçuli ve meyve kokuları çok sıra dışı öğeleri barındırmasa da, orta notalarda uygulanan dengeli bileşim başarılı. Kapanış notalarında ise klasik ama etkili koku esansları ile karşılaşıyorum.  Vanilya ve pudra kokuları, kapanış notasında modern kadının stilini doğalıktan bir nebze uzak şehir imajı ile ön plana taşıyor. Son notalarda rol verilen pudra kokusunun ise hoş his uyandıran ve modern kadının seksi imajını ortaya koyan bir seçim olduğunu söyleyebilirim.

Parfümün Sunduğu İmaj

Başlangıç notalarında belirgin şekilde yer alan paçuli kokusu, feminen yöne iletilirken tatlı meyvelerin esansları tercih edilmiş. Bu durum parfümde bir tık daha eğlenceli hava yaratılmasını sağlamış. Meyvelerin ve paçulinin kokusu gerçekçi ve güzel detaylar ile sunulduğundan yapaylık içermiyor. Şehir kadınına ait karakterin vurgulanması için ise kapanışta plastiğimsi bir vanilya ve pudra kokusu ekleniyor. Kokular arası geçişler ise dengeli.

Giorgio Armani Si Edp, lezzetli paçuli kokusunu ön plana taşırken, kadınsı ve olgun imajı ön plana çıkarıyor. Tem üzerine uyguladığımızda başlangıçta yer alan kokuların tümü, muhteşem bir etki ile yayılım sağlıyor. Aynı etkinin kumaş üzerinde bir nebze daha az sağlandığını ifa etmek mümkün. Parfümün her tip ten ile olan uyumu başarılı.

Garip ve modern bir çekiciliğe sahip olan Si’yi ten parfümü olarak adlandırabilirsiniz. Özel gecelerde ve günlük kullanımda rahatlıkla tercih edilebilir. Her otama uyabilecek, başlangıç notalarında yer alan tatlı meyveler ve paçuli kokusu ile dikkatleri çekecek bir tasarım. Birçok farklı tarzdan kadının sevebileceği ve devamlı olarak kullanabileceği bir parfüm tasarımı yaratılmış.

Hangi Mevsimlerde Kullanıma Uygun?

Bayan parfüm önerisi Giorgio Armani Si başlangıç notalarında etkili, orta notalarında ise ideal yayılım ve kalıcılık sunan, fark edilirliği yüksek, sonbahar ve kış aylarında kullanıma uygun, parfüm sektörünün başarılı ismi Chiristine Nagel tarafından tasarlanmış bir parfüm. Si ile koku geçişlerinin, dengenin ve yansıtılmak istenen imajın başarı şekilde aktarıldığını düşünüyorum.

Bu parfümü sonbahar ve kış aylarında en etkili yayılım ile kullanacak ve severek stilinize ekleyeceksiniz. İlkbahar girişinde ise tatlı pudra, paçuli ve çiçek kokuları ile kendini daha sakin hissetmek isteyenler için kadifemsi notalar bu parfümde yer alıyor.

Giorgio Armani Si Parfum Yorumlari

Giorgio Armani Si parfümü kalıcı mı ?

Giorgio Armani Si parfümü üretimi dolayısıyla ‘EDP’ olarak üretildiği için kalıcılığı yüksek olan çok özel bir parfümdür. Hafif şekerli ve saf bir koku arıyorsanız Giorgio Armani Si parfümü tam da tercih etmeniz gereken bir kokudur.

Giorgio Armani Si içerisinde hangi notalar bulunur ?

Giorgio Armani Si parfümü içerisinde bulunan tatlı meyveler ve paçuli ile kadınsı yani feminen bir koku yaratmada etkilidir. İçerisinde bulunan vanilya notası ile de afrodizyak etkili olan bir koku olarak yorumlanmaktadır.

Giorgio Armani Si hangi mevsimde kullanılır ?

Giorgio Armani Si parfümü 4 mevsime uygun bir parfümdür. Hem soğuk hem de sıcak havalarda da rahatlıkla kullanbileceğiniz bir kokudur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz