Carolina Herrera Good Girl Yorumlari

Carolina Herrera Good Girl Edp parfümü 80 ml şişelerde kullanıcılarına sunulur. Parfümün özellikle öne çıkan yönü dış görünüşü olmuştur. Ayakkabı tarzında tasarımı ile çok beğenilen parfüm kadınlara hitap edebilecek şekilde tasarlanmıştır. Açıkçası görünüm benim de ilgimi çekti. İlk başta görünümü ile insanı kendine çeken bir havası var.

Carolina herrera parfümü kadınsılığı siyah ve beyaz, gece ve gündüz, iyi ve kötü kız olarak bütünleştirmiş bir parfümdür. Kadınsılığın tüm hatları bu parfümde mevcuttur. Özellikle kadınların feminel yanına eğilen Carolina Herrera parfümü, dış görünümünden kokusuna kadar bunu başarmış görünüyor.

Feminel yanı ağır basan kadınlara yönelik oluşan bir ürün olduğunu düşünüyorum. Ancak dişiliği de kendi içinde hissettiren bir parfümdür. Açıkçası insanlarda merak uyandıran bir parfüm çeşididir. Özellikle parfüm satıcıları tezgahlarında ön sırada bu parfümü kullanırlar. Bunun sebebi ise dış görüntüsünün ilgi çekmesidir.

Ben de çoğu kişi gibi parfüm mağazalarında ilk etapta gözü bu parfüm şişesine kayan müşterilerdenim. İlk gördüğüm an dokunmak ve koklamak istedim. Bu hissi anında yaratabilen bir güce sahip.

Carolina Herrera Good Girl Parfum Yorumlari

Carolina Herrera Good Girl Parfümü Hakkında

New York’ta üretilmiş olan bir parfümdür. İsminden de anlaşılacağı gibi good girl yani “iyi kız” adı altında kadınlara dönük üretilen bir üründür. Bu parfümün dikkat çeken yönü tasarımı olmuştur. Tasarımı ile ilk olarak gözlerimize hitap eden bir üründür. Burada etkileyicilik yatar. Bana göre bir ürün üretim aşamasında ne kadar etkili güce sahip olursa o kadar çok ses getirir.

Carolina Herrera Good Girl parfümü kadının tabiatı gereği harikulade karışıklığını yakalayan bir kokudur. Baş döndürücü bir etkiye sahip. Benim de çoğu zaman denk geldiğim kimi ürünler dışsal açıdan iyi olsa da içşel açıdan hüsran yaratmıştır. Ancak kokusunu tanıdığım bir ürün olan Carolina Herrera Good Girl parfümü kokuda oldukça dikkat çeken bir kadınsılığa sahip.

Parfüm, kadınlık sembolünün silüetini bulmaya çalışan bir form görevi de görüyor diyebilirim. Çünkü diğer kadın parfümlerinin şişelerine baktığım zaman aynı genel geçer bir forma sahip olduklarını görüyorum. Ancak Carolina Herrera Good Girl parfümü, kadınsallık siluetinde form görevi görüyor diyebilirim.

Carolina Herrera Good Girl Parfümünün İçindeki Birleşenleri

İlk etapta ışıltılı yasemin notaları ile karşılaşacaksınız. Daha sonra ise uyarıcı görevi gören sümbülteber bitkisi devreye girecek. En önemli içeriğini ise kakao oluşturur. Kakaonun o eşsiz tonda baştan çıkarıcı etkisi ise parfüm bileşeninde önemli bir vurgu yaratmaktadır.

Kadınsallık yukarıda sayılan içeriklerle birlikte sizlerin de gözlerini kamaştıracak. Parfüm, özellikle uzun süre kullanıma uygun olarak üretilmiştir. Ancak kimimiz için kalıcılığı pek olmadığı düşünülünce kısa sürede tükenebileceği kanaatine de varmaktayım. Etkinliği ve uyarıcı yönü yüksek olan bu parfüm ile gözleri üzerinize çekebilirsiniz.

Ancak parfümle alakalı şu şikayetleri de duymaktayım. Şişesine oranla parfümün içinde az yer kaplaması kullanıcılar tarafından sevilmemektedir. Açıkçası ben de ilk etapta şişesini görünce doluluk oranının fazla olduğunu düşündüm. Ancak ml. oranının az olması ile de hayal kırıklığına uğradım diyebilirim. Yine de kalıcı etkisi ve güçlü kokusu ile kullanılmasını tavsiye ederim.

Carolina Herrera’nın Diğer Ürünleri

Kadınlar için; Carolina herrera 212 sexy edp 100 ml, Carolina herrera 212 vıp rose collector, Carolina herrera 212 vip rose edp 80 ml, Carolina herrera 212 vıp rose extra edp, Carolina herrera goog girl velvet fatale 80 ml,

Erkekler için; Carolina herrera 212 sexy men edt 100 ml, Carolina herrera bad boy edt 100 ml, Carolina herrera 212 vip collector özel serisi, Caroline herrera ch men prive edt 50 ml.

Carolina Herrera Good Girl Parfum Yorumlari

Good Girl nasıl bir kokudur ?

2020 yılında üretilen Carolina Herrera Good Girl parfümü kehribar çiçek esanslarından oluşan kadınsı ve şehvetli bir parfüm olarak bütün parfüm uzmanlarının dikkatlerini üzerine çekmiştir. Ayrıca içerisinde bulunan vetiver ve Tonka Fasülyesi ile de sonbahar, kış aylarında rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Carolina Herrera Good Girl nasıl kokuyor ?

Alımlı ve tatlı bir koku olan Good Girl parfümü içerisinde bulunan tonka ve kakao ile baş döndürücü bir etki yaratılmıştır. Kahve ve badem ile feminen bir parfüm yaratılmıştır.

Carolina Herrera Good Girl parfüm hangi tene yakışır ?

Baharatlı ve kahveli odunsu bir koku olan Carolina Herrera Good Girl parfümü genellikle sonbahar ve kış aylarında kullanılması önerilmektedir. Ayrıca bu parfüm genellikle esmer tende kendini ön plana çıkarmaktadır. Bu yüzden esmer tenli kadınların kullanması önerilmektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz