Gucci Bamboo Yorumlari

Gucci bamboo parfümü soft ve yoğun bir yapıya sahiptir. Ağır bir koku hazzı yaşatır. Kadınlar için tasarlanmış olan parfüm, kalıcılığı ve etkileyiciliği ile ön planda yer alır. Gucci Bamboo Edp 75 ml serisi güçlü kadınlara hitap eder. Tasarımı da güçlülük üzerine kurulu olan bir üründür.

Doğal ve ahenkli içeriklere sahip olan parfüm kapsayıcı bir koku yaratır. Bu hazzı parfümün orta ve alt tonlarında daha çok yaşayabilirsiniz. Egzotik kokmak isteyenler için önerebilirim. Genelde kadın parfümü denildiğinde aklımıza ilk olarak çiçeksi kokular gelir. Ancak Gucci Bamboo ile bu durum tersine çevrildi.

Daha güçlü kokmak isteyen kadınlar için bu seri önerilir. Kimi kadınlar daha baskın ve etkileyici kokmak isterler.  Bu noktada hangi parfümün kullanılacağı da ayrı bir sorun olarak karşımıza çıkar. Gucci Bamboo ile istenilen hazda etkili kokmak mümkün.

Gucci Bamboo Parfum Yorumlari

Gucci Bamboo Edt 75 ml İçinde Bulunan Ürünler

Gucci Bamboo ile yoğun ve egzotik bir koku ile tanışabilirsiniz. İçinde yer alanlar ise; derin sandal ağacı, vanilya kokusu, gri amber akortları, feminel yapısı ile soft kazablanka  zambağı, portakal çiçeği ve ylang ylang egzotik çiçek notaları yer alır.

Parfümün içinde yer alan ürünler odunsu ve sert bir koku yaratmaktadır. Bunlarla beraber egzotik hava ile de birleşerek derin bir koku hazzı vermiş olur. Ancak şunu söyleyebilirim. Ağır parfüm kokuları kadınlar tarafından çok fazla tercih edilmez. Bu tür kokular daha dar bir kesime hitap eder. Kadınların daha çok saf, ,ince çiçek kokularına daha fazla müdahil olduklarını söyleyebilirim.

Ürün Hakkında

Gucci Bamboo Edt 75 ml serisi, bayanlara hitap eden ve kalıcı etki yaratmayı amaçlayan bir ürün özelliğini taşır. Doğal ve ahenkli bir içeriğe sahiptir. Gucci Bamboo parfümünün yoğun ve kalıcı olması fark edilebilir yönünü de ağır kılmaktadır. Fark edilmeyi seven kadınlar için 1 numaralı parfüm diyebilirim.

Şunu da eklemeliyim. Çok yoğun bir parfüm olduğu için çok fazla sıkmamanız daha iyi olur. Kalıcılığı uzun süren bir özelliğe sahip. Ayrıca yazın sıcak günlerde fazla kullanmaktan kaçının. Çünkü bunaltıcı sendromlara neden olur. Özellikle son bahar ve kış aylarında tercih edilmesi daha fazla yarar sağlar.

Şişesinin 75 ml. Olması ayrıca avantaj sağlar. Bazı küçük şişelerde satılan parfümlerden ben de haz etmem. Gucci Bamboo’nun Edt 75 ml. Şişesi oldukça makul bir boyutu temsil eder. Şişesinin büyük olması kullanım süresini de uzatır.

Gucci Bamboo Edt Parfüm Özellikleri

Gucci Bamboo parfümü % 100 orijinal içeriğe sahip olarak üretilir. Siz parfüm kullanıcılarının orijinal parfüm içeriklerine önem verdiğinizi biliyorum. Sahte içeriklerden birçoğumuz muzdaripiz. Gucci Bamboo ile böyle bir sorun yaşanmaz. Parfüm kapsayıcı koku içeriğine sahip bir ürün olduğu için bu alana yönelik talepleri de karşılıyor.

Sıcak odunsu tonları ile yaratılan bir kadın parfümü özelliğine sahip olarak başlı başlına ilgi çekmektedir. Genelde bizler odunsu tonları erkeğe yakıştırırız. Ancak bunu kadın parfümüne dönüştürüp sizlere sunan Gucci Bamboo için de büyük başarı olduğu yadırganamaz. İçeriğine aktarılan egzotik lezzetlerle de kadına özel bir ürün tasarlanmış olmaktadır.

İçeriğinden ötürü talep oranı orta seviye olan bir ürün olsa da talepleri karşılayacak nitelikte bir üründür. Dünyanın her yerinde egzotik ve sert kokuyu seven bayanlar tarafından ilk sırada tercih edilen bir üründür. Alanında orijinal olan bu kokuyu sizler de deneyebilirsiniz.

Gucci parfümünün diğer kadın ürünleri; gucci bloom  edp 100 ml, gucci bloom acgua di fiori 100 ml, gucci guilty absolute pour femme 90 ml, gucci by gucci 75 ml, gucci premiere75 ml

Erkekler için; gucci Quilty oud edp 90 ml, gucci guilty absolute edp 90 ml, gucci by gucci sport edt 90 ml, gucci guilty eau edt 90 ml, gucci guilty intense edt 90 ml

Şişe tasarımı ile de klas bir görünüm yaratmak isteyenlerin mutlaka tercih etmesi gereken bir parfümdür. 4 mevsime uygun bir parfümdür.

Gucci Bamboo Parfum Yorumlari

Gucci Bamboo nasıl bir koku ?

Fresh ve çiçek notalarından oluşan Gucci Bamboo parfümü içerisinde ; Ylang ylang , sandal ağacı ve zambak notaları bulunmaktadır.

Gucci parfüm kokusu nasıl ?

Feminen bir koku olarak tanınan Gucci parfümü yasemin notaları ile her yaşa uygun üretilmiş bir parfümdür. Kadınsı bir parfüm olduğu için herkes tarafından ilgi gören bir parfümdür.

Gucci Guilty nasıl bir koku ?

Kendine güvenen ne istediğini bilen kadınların parfümü olan Gucci Guilty içerisinde bulunan çiçeksi notalar ile sizi gün içerisinde olduğunuzdan daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz