Hermes Lambre Merveilles Yorumlari

Hermes tarafından kadınlara özel yapılan bir parfümdür. Kadınlar kullandıkları parfümler ile eşsiz ve kendine özel bir koku isterler. Hermes Lambre Merveilles Edt parfümü ile kadınlara özel kendi kokularını bulabilecek bir koku tasarımı diyebilirim. Lambre Merveilles parfümün eşsiz kokusu ve tasarımı ile büyüleyici bir kokuya kavuşacaksınız. Gün içerisinde giyilen şık giyim tarzını taçlandıran bir koku.

Ürün hem içeriği ile hem de şişesi ile oldukça göz alıcı. 50 ml seçenekleri ile karşımızda olan bir üründür. Hafif dokusu ile gün içerisinde üründen birkaç kez yararlanıp tazelenebilirsiniz. Oldukça kalıcı bir özelliğe sahip bir ürün ile karşı karşıyasınız. Ortamlarda çabuk hissedilen bir koku sunuyor. Eşsiz notaları ile büyüleyici bir dünyaya adım atmış hissine kapılıyor insan.

Hermes Lambre Merveilles Parfum Yorumlari

Hermes Lambre Merveilles Edt Parfümün Notaları

Parfümün içeriğini incelediğim zaman silhat, vanilya, labdahum ve amber ürünleri karşıma çıkıyor. Özellikle ilk notada göz alıcı amber ve vanilya kokusu ile o eşsiz uyumu yakalamamak elde değil. Amberin büyüleyici kokusu insana adeta huzur veriyor. Vanilya kokusu ile romantik bir dünyaya adım atmış oluyorum. Kendimi yeniden keşfediyorum diyebilirim. Amber ve vanilyanın o eşsiz uyumunu sizler de fark edeceksiniz.

Birçok parfüm arasında bayan parfüm önerisi diyebileceğim bir ürün. Birçok yerde karşılaşmayacak cinsten bir kokuya sahip. Bir parfümün kokusu herkeste olduğu gibi benim için de oldukça önemlidir. İlgi çekici, eşsiz öze ve dokuya sahip olan bir ürünle karşılaşmayı kim istemez ki. Lambre Merveilles ile bu koku ve hazza ulaşacaksınız. Özellikle şık giyimler için tasarlanmış olan bu ürün sayesinde ortamlarda kokunuz ile anında ilgi çekeceksiniz.

Hermes Lambre Merveilles Edt Parfümün Özellikleri

Bayan parfümleri arasında en dikkat çekici özelliğe sahip olan bir ürün. Ürünün fiyatını incelediğim zaman oldukça pahalı olduğunu gördüm. Bütçeyi aşan bir ürün fakat kokusu ile öyle baş döndürüyor ki bu fiyata değer diyorum. Ürün, ticari hacmi ele alındığı zaman oldukça güzel bir ticari kapasiteye sahip. Pahalı olmasına rağmen çok satılan ürünler arsında yer alır.

Hermesin bu kokusu ile daha enerjik ve daha modern bir hisse kapılıyor insan. Bu parfüm farklı olmak isteyen ve farkını tarzı ile ortaya koyak isteyenlerin parfümüdür diyebilirim. Bu ürün ile hangi ortamda olursanız olun etkiniz hissedilecek ve fark edilme oranınız artacaktır. Bende konuşmadan insanı anlatan bir parfüm algısı yarattı. Parfüm, bir insanı konuşmadan anlatabilen ürünler arasında yer alır. Hermes Lambre Merveilles bayan parfümü ile bu hazzı bu hissi yaşamak mümkün. Adeta değişim parfümü. Özellikle sonbahar ve kış aylarında kullanıma çok uygundur. Uzun süreli kullanımlar için yaratılmış bir ürün. Yaz aylarında fazla tercih etmenizi istemem nedeni ise ağır bir koku yapısına sahip olmasıdır.

Hermes Lambre Merveilles Edt Bayan Parfümün Kullanımı

Hermesin bu ürünü uzun süre kullanıma uygun olarak tasarlanmıştır. İlk izlenimim parfümün kalıcı bir yapıya sahip olması ve tüketim alanının geniş bir süreyi kapsamasıdır. Birçok parfüm uzun maliyetler sonucu kısa sürelerde tükenmektedir. Ancak Hermesin Lambre Merveilles Edt bayan parfümü kalıcı etkisi ile günlük kullanıma uygun olarak tasarlanmıştır.

Çıplak tene bir ya da iki kere sıkma işlemini gerçekleştirmek yeterli olacaktır. Bir kerelik kullanım ile gün boyu kokunun tazeliğini yaşamak mümkün. Kokuyu tazelemeye gerek kalmadan gün boyu aynı canlılığı yaşayacaksınız. Kokunuz uzun süre korunacak ve bu hazzın, tutkunun, enerjinin, canlılığın tadını çıkaracaksınız.

Hermes Lambre Merveilles Parfum Yorumlari

Aşağıdaki Diğer Makalelerimize Göz Atabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz