İnvictus İntense Yorumlari

İnvictus intense ürününü incelediğim zaman her zamankinden daha güçlü ve meydan  okuyucu hissettim kendimi. Destansı bir kokuya sahip. Piyasaya meydan okumaya geliyor adeta. Parfüm, baştan çıkarıcı kokusu ile güçlü bir kahramanlık özütü sunuyor. Erkeklere özel üretilmiş olan İnvictus İntense parfümü erkeksi dokuyu insana hissettiriyor. Parfümün yeni boyutunu keşfettim diyebilirim. Piyasaya bomba gibi düşecek olan parfüm, rakiplerini düelloya çağırıyor.

İçindeki bileşenler sayesinde farklı bir tat ve farklı bir öz keşfetmek üzereyiz. Şimdiden piyasada yer edindi bile. Canlı ve güçlü yapısı ile herkesi büyüleyen İnvictus İntense parfümü, denenmeye değer ürünler arasında bence. Araştırdığım ve yorumlarda da gördüğüm kadarıyla büyük ölçüde merakla beklenen ve kullanım gücü yüksek olacak olan bir ürün bizi bekliyor. Baştan çıkarıcı gizemi ile sizler de bu ürünü seveceksiniz.

İnvictus İntense Parfum Yorumlari

İnvictus İntense Parfümün Koku Notaları

Koku notalarına baktığım zaman oldukça geniş ölçekli bir yelpazeye sahip olduğunu görüyorum. Parfümün içeriğinde yoğun bir şekilde karabiber, portakal çiçeği, defne yaprağı, gri amber, tuzlu siyah amber, viski kreması akorları ile bezenmiş durumda. Parfümün portakal çiçeği ve defne yarağı özü  ile mistik ve aromatik bir hava ile tanışıyoruz. Yoğun karabiber, viski kreması, gri amber ve tuzlu siyah amber ile  erkeksi bir dokunuşu hissediyoruz. Erkek parfümleri arasında Tam anlamıyla erkeksi yapıları modern bir çerçevede eriten parfüm ürünü ile karşı karşıyasınız.

Gücü ve gizemi bir arada keşfediyoruz. Adeta farklı bir dünyada yaşıyoruz hissini veriyor insana. Eşsiz koku notaları ile sizlere farklı bir şölen yaratacağından emin olabilirsiniz. Yoğun özellikte olan bir ürün ile tanışmaya hazır olun derim.

İnvictus İntense Parfümün Özellikleri

Her notasında ayrı bir güzellik barındıran çok başarılı bir parfüm. Söze gerek duyulmadan kendini anlatan eşsiz bir koku esintisi sunuyor bana desem yalan olmaz. Bu ürünü kullananların genelde çevresine çokça tavsiye ettiğini de gördüm. Beylere özel mükemmel bir koku. İçeriğinde yer alan notalar eşsiz kıvama sahip olan bir özü yansıtmış adeta. Deneyenlerin mest olacağı ve kullanmaktan kendini alamayacağı bu ürün piyasalarda oldukça sevilen bir kategoride.

Bir numaralı Erkek parfüm önerisi dememde hiç sakınca yok. Çünkü bunu oldukça fazla hak eden bir ürün. Fiyat bazında ele aldığım zaman tabi çok pahalı gelen bir ürün. Ancak şunu da gözlemlediğim kadarıyla pahalı olması satışını engellemedi. Satışı birçok ürüne göre oldukça ileri seviyede. Tam anlamıyla fiyatını hak eden bir ürün. Erkeklerin bunu denemelerinde yarar var. Erkekler için kaçırılmayacak ürünler arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Kendini tescillemiş ürünleri daha çok seven biriyim. İnvictus İntense parfümü piyasada kendini tescillemiş ve satış konusunda gerekli payı almış bir ürün olduğunu da görüyorum.

İnvictus İntense Parfümün Kullanım Ölçütü

100 ml şişelerde satışa sunulan bir parfümdür. Kullanım oranı oldukça yüksel olan bu parfümü uzun süre kullanabilirsiniz. Öncelikle parfümün 100 ml olması benim için oldukça önemli ve iyi bir şey. Küçük ml şişelerde satışa sunulan kimi parfüm çeşitleri anında tükenmektedir. İnvictus İntense parfümü ile böyle bir sorun yaşanmaz.

Parfümü çıplak teninize boyun bölgenize sıkarak gün boyu kokusunu hissetmek mümkün. Sadece bir ya da iki sıkma işlemi ile bir gün boyunca üzerinizde bu kokuyu taşıyabilirsiniz. Kimi zaman koku diğer gün bile hissettirebiliyor kendini. Bu benim en ilgi çektiğim nokta oldu. Kaybolup giden kokuların yanı sıra İntense İnvictus ile kalıcılığı yakalamanın tam zamanı.

İnvictus İntense Parfum Yorumlari

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz