Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 Yorumlari

Baccarat Rouge 540 yorumları kapsamında, amber notası ile ön plana çıkan sofistike kompozisyonun oldukça beğenildiği ve parfümün niş piyasasında etkili rol oynadığı detaylarına ulaşılıyor. Esans ve şişe tasarımlarını dikkate aldığımda, parfümün özenle hazırlandığını ifade etmek mümkün.

2019 senesinde Baccarat Rouge 540 etiketi ile beğeniye sunulan parfümün, niş parfüm dünyasında başarılı basamakları tırmandığını söyleyebilirim. İlk piyasaya sürümde hak ettiği ilgiyi tam anlamı ile alamayan parfüm, sofistike kokusunun fark edilmesi ardından, sanatçılar ve TV ünlüleri tarafından ilgi görmeye başladı. İsminde yer alan Baccarat kelimesi ise ilgimizi çekiyor.

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540hakkında kısa bir araştırma yaptığınızda, bu parfümün ünlü cam ve kristal tasarımcısı Baccarat ve parfüm tasarımcısı Francis Kurkdjian işbirliği ile yaratıldığı bilgisine ulaşıyorsunuz. Yapılan kompozisyon kapsamında ise aydınlık, sofistike bir şişe tasarımının yaratıldığını ifade edebilirim. Her zaman çantada taşınmak istenecek şık öğeler bu şişe üzerinden kullanılıyor.

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 Parfum Yorumlari

Parfüm Kokusu Notaları

Şiirsel bir simyanın tema olarak benimsendiği Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540, amber, çiçekçi ve odunsu esintileri cilde yerleştiriyor. Parfümün başlangıcında, yüksek kaliteli kırmız meyvelerin notaları hissediliyor. Bu notalar lezzetli ve ferah bir his yerine sofistike kadının stilini ön plana çıkarmak amacıyla, gizemli bir şekilde veriliyor.

Mayhoş meyvelerin ve sıcak baharatların kokuları ise ilk sıkımdan 10 dakika kadar sonra yüksek yayılım ile hissediliyor. Tarçını andıran tatlı baharatların notaları ise yine aynı kalitede ve etkili şekilde ön plana çıkıyor.

Orta notalarda çarpıcılığını fark ettiğim ve baharat kokuları ardından ferahlama hissini uyandıran esans ise çiçek kokularının kompozisyonu. Geriden gelen gül ve baskın şekilde uygulanmamış yasemin esansları, rahatlatıcı bir his sunuyor.

Parfümün içerik bilgilerinde orta notalarda safran esansına yer verildiği vurgulanırken, çiçek kokularının yoğunluğunda safran esansının yüksek ölçüde hissetmediğimi söyleyebilirim. Diğer yandan hafif gül ve yasemin kokuları ile yapılan geçiş başarılı.

Son notalarda ise parfümü erkeksi öğelerden uzaklaştırmak için mistik ve hafif odunsu kokulara yer veriliyor. Alt notalarda yer alan köknar reçinesi ve sedir ağacı kokuları, doğal tazelik hissine ulaşmayı sağlıyor.

Kimlere Hitap Ediyor?

Birden fazla koku notasının dengeli şekilde kullanımı ile oluşturulan ve bayan parfümleri seçenekleri kapsamında her hangi bir sınıfa dahil edilmesi zor olan bir eser. Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 tam olarak bir baharat veya çiçek parfümü değil. Bu parfüme, notaların özenle harmanlandığı yeni bir esans diyebiliriz.

Parfümün modern stili temsil ederken, modern hayatta yer alan sofistike ve gizemli kadınlara hitap ettiği oldukça açık. Kaliteli notaları, özenle harmanlana baharat, çiçek ve odunsu esansları, şık şişesi ile bu parfümü seveceksiniz.

Çiçeksi koku tonlarının birbirleri ile uyumlu geçişlerinden hoşlanan kadınlar için bayan parfümleri önerileri kapsamında Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540’i sunabilirim. Diğer yandan her hangi bir parfümden esinlenmeyen kendine özgü bir esans sunuyor.

Hangi Mevsimler Kullanıma Uygun?

Parfüm, giriş notalarının etrafa yayılımı ideal, orta notalarda yer alan gül ve yasemin kokuları çekingen, kalıcılığı yeterli, sonbahar ve kış aylarında yapılan kullanımlar ile daha yüksek yayılım etkisi sunabilecek bir koku seçeneği. Serin yaz akşamlarında ise sofistike baharat ve çiçek kokuları ile dikkat çekeceğiniz partilere katılmaya uygunluk sunuyor. 

İlkbahar süresince çiçek kokularını teninizde hissetmek için tercih edebileceğiniz Baccarat Rouge 540, kendine özgü notaları işleyen bir parfüm. İçeriğinde yer alan esansların özenle işlendiği ve dış tasarımında temayı yansıtmak için emek harcandığı açıkça gözlemleniyor.

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 Parfum Yorumlari

Aşağıdaki Diğer Makalelerimize Göz Atabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz