Calvin Klein Euphoria EDP

calvin klein euphoria hepimizin popüler olarak bildiği gibi bir giyim markası. Günümüzde de en çok iç çamaşırları ve parfümleri ile gündeme geliyorlar. Calvin Klein tarafından 2005 yılında çıkarılan Euphoria kadın parfümü çok ses getirmişti. Şu an o kadar ses getirmese de hâlâ en çok satanlarda yerini koruyan parfümün yapımında üç parfümcü bir arada çalışmış. Oldukça iddialı kokusu olan Calvin Klein Euphoria Edp provakatif, seksi, duygusal ve şık kadınlar için yaratılmış.

Calvin Klein Euphoria Parfum Yorumlari

“Calvin Klein’ın yeni parfümleri her zaman şaşırtıcı ve beklenmedik olmalıdır… Euphoria, bizim en yeni atılım kokumuzdur…” Parfümün tanıtımında bunları söyleyen marka fazlasıyla özgüvenli. Parfümün daha o zaman çok satacağından, beğenileceğinden ve hatta vazgeçilmez olacağından eminler. Açıkçası Calvin Klein gibi bir markadan da bu beklenilirdi.

İsmini duyduğumuzda bile ürünlerini alma dürtümüzü engelleyemeyen biz kadınlar parfümlerini almak için sıraya bile gireriz. Günümüzde birçok tanınmış markalar var. Bu markalar her geçen gün yeni bir kreasyon ile karşımıza çıkıyor. Ünlülerden oluşan reklam yüzleri, iddialı tanıtımlar vs. fakat kimisi o tanıtımların ardında maalesef beklentileri karşılayamıyor. Ürünleri kullandığımızda reklamların abartıdan başka bir şey olmadığını görüyoruz. Ancak Calvin Klein böyle değil.

Özellikle kadın parfümlerinde çok iddialı olan marka vaat edileni fazlasıyla karşılıyor. “Unutulmaz, lezzetli ve çok seksi. Onun kokusu “Hangi parfüm bu?” diye sorduracak türden.” Diyerek tanıtıma devam eden Calvin Klein gerçekten de unutulmaz bir koku yaratmış.

Euphoria EDP Notaları

calvin klein euphoria Markanın kendini bu kadar övdüğü parfümün notalarını merak etmemek elde değil. Çok özel çalışıldığı zaten belli olan Euphoria, egzotik meyveler ile çiçek notalarının bir karışımı şeklinde karşımıza çıkıyor. Açılışı yapan tepe noktasında nar ve etli hurma; devamı olan orta notalarda kehribar, menekşe, Lotus çiçeği ve siyah orkide; son olarak alt notada misk ve amber yer alıyor.

Sarhoş edici bu karışım sıktığınızdan andan itibaren sizi bambaşka dünyalara götürecek. Adeta bir ormanın içinde özgürlüğünüzle buluşurken özgüven tazeleyeceksiniz.

Sonu Olmayan Bir Yolculuk: Euphoria

Sonsuzluğunu, kalıcılığına mı yoksa kişide uyandırdığı hissiyata mı bağlamak lazım, tam olarak bilinmez. Çünkü iki özelliği de zaten üst düzeyde denebilir. Ve ne kadar kalıcı olursa olsun alt notalara indikçe azalan meyve ve çiçek kokuları yerini miske bıraktığında sizi asla rahatsız etmeyecek.

Tamamen dişil yapıda olan Euphoria EDP, kadınlar için özel olarak yaratıldı. Mesela; kadınlar bazı erkek parfümlerini kullanabiliyor veya erkekler de bazı kadın parfümlerini kullanabiliyor. Fazla erkeksi ya da fazla kadınsı durmayan parfümler çoğu kez cinsiyetsiz, bir başka deyiş ile unisex olur. Ancak bu Euphoria için geçerli değildir. Euphoria’yi kokladığınız anda sadece kadınlara özel olduğu adeta haykırır.

Calvin Klein Euphoria EDP Kullanıcıları

calvin klein euphoria Bunca övgüyü topluyor ve hatta dünya genelinde çok satıyor olmasına rağmen Euphoria’ye olumsuz tepkiler de gelebiliyor. Ancak ben, olumsuz tepki verenlerin kadınsı parfüm sevmediklerini düşünüyorum. Yani, aslında parfümün kötü bir yanı yok. Sadece onlara fazla kadınsı ve yumuşak geliyor.

Meyve ve çiçek özlerinden oluşması Euphoria’yi yumuşaklaştırıyor, evet. Fakat onu diğer parfümlerden ayıran özelliği bir şekilde benzersiz olması. Binlerce çiçek ve meyve akorları içeren parfümlerin yanı sıra Euphoria’de bambaşka bir hissiyat ve çekicilik var. Bu da zaten onu vazgeçilmez kılan özelliklerden.

Şunu da söylemek gerekir ki her zaman çok göz önünde olan şeylerin düşmanı çok olur. Ama buna rağmen Euphoria kadın parfüm önerisi denildiğinde ilk akla gelen isim. Yaklaşık on beş yıldır satışlarında azalma görülmeyen parfüm, kadınların bir numarası.

Parfüm uzmanları tarafından şişe tasarımındaki şıklık ile de dikkatleri üzerine çeken bir parfüm olmuştur. calvin klein euphoria İçerisinde bulunan notalar ile şişenin bir bütünlüğü yakalaması çoğu parfüm uzmanı tarafından öncelikli sırada yerini almıştır. Parfümün içeriğinde bulunan özellikle Lotus Çiçeği ve Siyah Orkide ile kalıclık oranı da yüksek olan bu parfüm sıktığınız andan itibaren etrafınızdaki insanların dikkatlerini ve beğenilerini üzerinize çekmenizi sağlayacaktır.

Calvin Klein Euphoria Parfum Yorumlari

Calvin Klein Euphoria nasıl bir koku ?

Calvin Klein Euphoria parfümü içerisinde bulunan notalar ile meyveli, odunsu ve çiçeksi bir parfümdür. İçerisindeki notalar ; nilüfer, orkide, kehribar, menekşe ve vanilya notaları ile oluşturulmuştur.

En güzel kokan kadın parfümü hangisi ?

Parfüm uzmanları tarafından belirlenen en güzel kokan bayan parfümlerinin ilk sırasında Chanel No 5 parfümü gelmektedir. Sonrasında ise Lancome Hypnose ve Giorgio Armani Si gelmektedir.

Dünyanın en güzel kokusu nedir ?

Parfüm uzmanları tarafından yapılan araştırmalar sonucunda en güzel koku esansı olarak Vanilya belirlenmiştir. İçerisinde Vanilya esansı bulunan parfümler herkes tarafından çok sevilen parfümler olarak belirlenmiştir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz