Emporio Armani Stronger With You Yorumlari

Armani Stronger With You , bilindiği üzere erkek giyim sektöründe oldukça başarı elde etmiş İtalyan bir moda tasarımcısıdır. Şirketini büyüttüğü günden bugüne kadar da birçok alanda tüketicilerine hizmet vermeye devam ediyor. Saat, takı, giyim, koku gibi varyasyonlarda epey başarılı olan şirket parfümleri ile zaten göz doldurmaya yetiyor. Emporio Armani serisi belli bir koku üzerine kurulmuş genellikle unisex olan parfüm çeşitlerindedir. Dünya çapında birçok hayranı olan serinin devam olan Emporio Armani Stronger With You EDT 2017 yılında iki farklı şekilde piyasaya sürüldü.

Stronger With You tamamen erkekler için tasarlanmış ve Türkçe anlamı “Seninle güçlü” demek. Kadın versiyonunun ismi ise Because It’s You; yani “Çünkü bu sensin” anlamına gelmekte. Bu isimler çok tartışılmış olsa da parfüme söylenecek söz yok gibi.

Empori Armani serisi genel olarak unisex olsa da 2017 yılında çıkan bu iki seri işleri biraz tersine çeviriyor, diye düşünebilirsiniz. Ama düşünmeyin. Çünkü Giorgio Armani kolay kolay çizgisinden çıkacak bir marka değil.

Emporio Armani Stronger With You Parfum Yorumlari

Emporio Armani Stronger With You Notaları

Cecile Matton imzalı bu parfüm aromatik freezer familyasında yer alıyor. Yani aromatik dondurucu veya ferah olarak düşünebilirsiniz. Notaları ise tabii ki oldukça geniş. Dilerseniz geçelim.

Üst notalarda kakule, pembe biber, menekşe yaprağı ve nane; orta notalarda adaçayı, kavun, ananas, lavanta ve tarçın; son olarak alt yani temel notalarda ise vanilya, kestane, sedir, amber, guaiac ahşap bulunuyor. Yukarıda da belirttiğim gibi gerçekten de geniş bir parfüm. Ve biraz farklı. Nane kısmı familyasını andırdığını düşünse de kullanıcıların oylamalarına göre sırayla en çok vanilya, kakule ve kestane hissedilmiş. Ama bu üçü bana fazla boğucu gibi geliyor. O yüzden asıl açılışından ve kapanışından bahsedelim:

Parfümün açılışı asla farklı değil ve bildiğimiz alıştığımız yerlerden geliyor. Özellikle 1Million kullanan erkekler parfümün açılışını ona benzetebilirler ve hatta araştırmalarım sonucunda da benzettiklerini gördüm. Açılış çiçeksi ve meyvemsi. Üst notalar pek fazla hissedilmiyor. Pembe biraz biraz tatlılık katmış.

İki üç saat sonraki hali ise erkekler tarafından çok daha fazla beğenilmiş diyebiliriz. Açılıştan uzak bir tona doğru ilerleyen parfümde orta ve alt notalar hissedilmeye başlanmış. Özellikle oylayan kullanıcıların dedikleri gibi kestane yoğun bir şekilde hissedilebiliyor fakat asla sizi yormuyor.

Zarif Bir Tazelik: Stronger With You

Giorgio Armani, resmi sitesinde parfüm için zarif bir tazelik, diyor. Ben bu görüşe kesinlikle katılıyorum. Yoğun bir kokusu olduğu doğru ve zaten zengin de bir notası var. Fakat asla yormuyor ve zarif bir erkek parfümü. Hatta kadınlar kendilerinin bile kullanabileceğini iddia etmiş ama kullanmamaları daha uygun olur gibi. Neticesinde parfüm iki versiyon olarak çıkmıştı ve marka Stronger Wity You’u erkek parfümü olarak piyasaya sürdü.

“Zarif şişe, erkeksi omuzları hatırlatan belirleyici eğrilerle temiz ve temel hatların etrafında kalıplanmıştır. Rafine cam, sonsuza kadar zaman içinde donmuş gibi buzludur.” Diyor resmi sitede, parfümün şişesi için. Şişenin çok farklı bir tasarımı yok ama çok şık ve gerçekten zarif duruyor.

Emporio Armani Stronger With You EDT Kullanımı

Kullanım olarak dikkat edilmesi gereken en önemli husus Yaz mevsiminde kullanılmaması gerektiği. Kış aylarında veya Sonbahar aylarında erkek parfüm önerisi olarak karşımıza çıkıyor, daha çok. Zaten geniş notaları ile de yaz ayına pek uygun değil gibi.

Günlük kullanım için açık havada tercih edebilirsiniz. Parfümün kalıcılığı son derece muhteşem. Tester ürünleri bile neredeyse 12 saate kadar dayanabiliyor. Fark edilebilirliği ise ilk saatlerinde 4 – 5 metreyi bulan parfüm 18 yaşından büyük genç kesim için son derece güzel bir parfüm.

Emporio Armani Stronger With You Parfum Yorumlari

Emporio Armani Stronger With You hangi mevsimde kullanılır ?

Emporio Armani Stronger With You parfümü 4 mevsime uygun olan etkileyici bir kokudur. Parfüm uzmanları tarafından da incelenen ve özellikle sonbahar aylarında kendini ön plana çıkarak bu parfüm kesinlikle 4 mevsim vazgeçmeden kullanabileceğiniz bir parfümdür.

Emporio Armani Stronger With You nasıl bir koku ?

Emporio Armani Stronger With You parfümü menekşe yaprakları, kakule ve pembe biber ile bir bütünlük yaratan etkileyici bir kokudur.

Emporio Armani Stronger With You ne zaman çıktı ?

Emporio Armani Stronger With You parfümü Giorgio Armani tarafından 2017 yılında piyasaya sürülmüştür.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz