My Burberry Yorumlari

Burberry,asıl ismi Burberry Grubu Kamusal Limited Şirketi olan dünya çapında ünlü bir parfüm ve moda aksesuarları üreticisidir. Şirketin kurucusu Thomas Burberry’nin trençkotları tüm dünyada artık simgeleşmiş ve ikon haline gelmiştir. Parfüm noktasında da oldukça başarılı işlere imza atan Burberry, bayan parfümleri denince akla ilk gelen isimlerden biridir.

My Burberry Parfum Yorumlari

My Burberry Edp Tanıtımı

2014’te piyasaya sunulan My Burberry, ilk olarak karşımıza şık tasarımı ile çıkıyor. Aslında klasik bir parfüm tasarımı denilebilecek bir görünüme sahip fakat çok daha zarif ve şık. Pudra pembesi tonlarında bir rengi var ve üst tarafındaki kurdele detayı da şişesinin görünüme ayrı bir hava katıyor. Oldukça kadınsı görünen tasarım, ilk bakışta bile insanın içinde ufak heyecanlar yaratıyor. Kurdelenin gabardin oluşu Thomas Burberry’nin su geçirmeyen gabardin kumaşına bir referans olarak tasarlanmış.

My Burberry Edp Koku Notaları ve Aroması

My Burberry, üst notalarında tatlı nar ve limon; orta notalarında sardunya, canlı elma ve gül yaprağı; alt notalarında ise yasemin ve mor salkım bulunduruyor. Her notasında ayrı bir canlılık, ayrı bir lezzet var gerçekten. Oldukça canlı, enerjik, heyecanlı bir koku olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Daha ağır, yoğun, hareketsiz kokuları sevenler ve tatlı, meyvemsi kokuları bayağı bulanlar için özellikle son notalara doğru biraz yorucu bir parfüm olabileceğini söylemekte fayda var.

Fakat önyargılı da yaklaşmamak lazım zira gerçekten boğucu olmaktan bir hayli uzak bir meyvemsilik ve çiçekçilik tarafı bize açılıştan son noktaya kadar eşlik ediyor. Açılışta meyvemsilik yoğunken ilerleyen dakikalarda yerini muhteşem çiçeklerle dolu hoş bir bahçe kokusuna bırakıyor adeta. Fakat bu, oldukça derin ve etkileyici bir bahçe kokusu. Kullanıcıların yıllardır kullandıkları kokularına ihanet etmeleri için biçilmiş kaftan. Bayıcı olmayan, her mevsime ve günlük kullanıma uygun, oldukça etkileyici bir sıcak koku. Sıcak baharatlı yapısı ile kullanıcının adeta başının dönmesine sebep olan My Burberry, oldukça karakteristik ve fark edilebilir bir koku gerçekten. My Burberry Edp, yalnızca kadınları etkilemekle kalmıyor erkeklerin de beklentilerini ve beğenilerini oldukça yüksek bir geri dönüşle karşılıyor.

My Burberry Edp İncelemesi

My Burberry Edp,tasarımı ve içeriği ile bizi etkiledikten sonra performans noktasında da beklentileri oldukça iyi karşılayan bir parfüm.Kalıcılığı ve fark edilirliği yüksek, özellikle birkaç saat içerisinde vücuda oturunca kendini belli eden ve karakteristik özelliklerini çok daha başarılı bir şekilde öne çıkaran bir yapısı mevcut. Sonlara doğru biraz yorması muhtemel, çünkü açılıştan itibaren oldukça enerjik ilerliyor. Her ne kadar her mevsime ve her ortama uygun olabilecek bir parfüm olsa da kış aylarında kendini çok daha güzel belli ediyor. Özellikle iç mekanlarda gereğinden fazla sıkıldığı takdirde fazla meyvemsi, şekerli ve yoğun bir etki yaratarak ortamdakileri boğabilir.

Dolayısıyla en güzel kullanım alanı kış aylarında dış ortamlar diyebiliriz My Burberry için. Parfümün ortalama fiyatı 90 ml için 400-900 bandında oldukça geniş bir yelpazede değişiklik gösterebiliyor. Bu bandın alt hizalarında yakalandığı takdirde kesinlikle kaçırılmaması gereken bir deneyim olarak değerlendiriyorum ben bu kokuyu. Fakat bandın üst perdelerine çıkıldıkça rakipleri arasında tercih edilebilirliği biraz daha düşüyor denilebilir çünkü kokunun üst düzey bir ayırt ediciliği yok diyebiliriz. Alışıldık ve sıradan da değil fakat eşsiz benzersiz de değil açıkçası My Burberry. İnceleme sonundaki düşüncem ise My Burberry’nin kesinlikle denenmeyi hak ettiği ve fiyat performans bazında gösterdiği başarının kayda değer güzellikte olduğu yönünde. Bayan parfümü önerileri noktasında kesinlikle adını sayacağım parfümlerden bir tanesi.

My Burberry Parfum Yorumlari

My Burberry nasıl bir koku ?

My Burberry tasarımı ile de kullanıcılarına yağmur sonrası gelen Londra sokaklarının kokusunu hissettirir. İçerisinde bulunan bergamot, tatlı bezelye, altın ayve, şam gülü, paçuli ve sardunya ile muhteşem bir birliktelik yaratılmıştır.

My Burberry Blush kalıcı mı ?

My Burberry Blush içerisinde bulunan esansları dolayısıyla kalıcılığı yüksek olan bir parfümdür. Hafif şekerli ve meyveli aromalardan oluşan My Burberry Blush teninizde uzun süren bir kalıcılık yaratacaktır.

Burberry en iyi kadın parfümü hangisi ?

Burberry Dünya’da en çok sevilen parfüm markalarından biridir. Burberry bünyesinde bir çok parfüm çeşidi bulunmaktadır. Burberry Classic bayan parfümü en çok tercih edilen bayan parfümlerinden biridir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz