Paco Rabanne 1 Million Yorumlari

Paco Rabanne 1 Million 1996 yılında Paris’te kurulan Paco Rabanne moda evi, parfümleri ile de günümüzde ününü konuşturuyor. Fiyatına bakılmaksızın aldığımız o parfümleri neredeyse hiç bitmeyecekmişçesine kullanıyoruz. Yine hiç bitmeyecekmiş gibi gelen o eşsiz kokusuyla 1 Million serisi erkekler için yaratılmış cam içerisinde bambaşka bir dünya. Adeta erişe birliğin en uç noktası. Kaldı ki Paco Rabanne, 1 Million serisini tanıtırken de “Küstahlık kokusu,” diyor. Çok iddialı tanıtımı ve şişesi ile özgüven dehası konumunda olan 1 Million serisi vazgeçilmezler koltuğuna oturmuş durumda.

Yeni bir tanıtım filmini geçtiğimiz sene YouTube üzerinden yayınlayan Paco Rabanne ilgileri daha da üzerine çekti. Şişesi altın külçe şeklinde olan 1 Million Edt birçok kokuyu bir arada bulunduruyor. Tehlikeyi andıran bir güzellik ile bu kokuyu matlaştırmış ve resmen ‘kötü çocuk’ serisi yapmış gibi.

Koku insanları betimleyen en önemli özelliklerden biridir. Hangi kokuda daha rahat hissediyorsanız o olmak, onu solumak istersiniz. Parfüm seçimi burada çok önemli bir altyapıya sahip. Kendinizi yansıtan bir kokunun yanı sıra kalıcı olması da bir o kadar önem arz ederken erkekler için başka bir ütopya yaratan 1 Million serisi sadece etkilemekle kalmıyor. Eşsiz bir şişede saf ve mat hisleri duymanızı sağlıyor.

Paco Rabanne 1 Million Parfum Yorumlari

Paco Rabanne 1 Million Edt Tanıtım

Paco Rabanne 1 Million Tanıtılmaya pek de ihtiyacı olmayan 1 Million serisi oldukça gösterişli bir dünyanın giriş anahtarı niteliğinde. Etkileyici ve baştan çıkarıcı özelliği olan parfüm oldukça iddialı ve iddiasında da son derece haklı gibi. En basit tanımı ile fresh ve baharatlı bir içeriğe sahip olan 1 Million serisi aslında geniş bir yelpazeye sahip. Üst notasında greyfurt, nane ve mandalina; kalp notasında gül, tarçın, baharat akorları; alt notasında ise deri, amber, Hint paçuli ve odunsu akorlar barındırıyor. Çok ince işlenmiş ve tanımı olan bu kokunun abartılmış olduğunu düşünenler için bile vazgeçilmez bir noktada.

Paco Rabanne 1 Million Gösterişli Olun

Erkek parfüm önerilerinde akla ilk gelen markalardan biri olan Paco Rabanne, 1 Million serisi ile 1 milyon gösterişli olmayı vaat ediyor. Neredeyse her yıl düzenli olarak çektikleri reklam filmlerinde de bunu oldukça net belli ediyorlar. Bireyselliğinizi sergilemenizi kolaylaştıran reklam filmi de bunu kanıtlar nitelikte.

Paco Rabanne 1 Million Kötü çocuklar her zaman yalnızdır. Bireyselliklerini korurlar ve bir şekilde çekici olmayı da böyle başarıyorlar. Bunu reklam filminde gösteren Paco Rabanne korkusuzluğu betimliyor. Hatta sitesinde de “Hayat tüm kurallara uymak için çok kısa, bu yüzden hayalini yaşa!” diyor. Kural tanımayan ve cesur olan erkekler için hazırlanmış bir parfüm olduğu her halinden belli.

Parfümü sıktığınız anda kendinizi reklam filmlerindeki mankenler gibi hissetmek mümkün gibi görünüyor. Karşı konulması imkânsız olan kokusu yanan bir uyanıklık, kalıcı bir ferahlık hissiyle etrafınızı sarıyor. Oyun seven erkekler için yaratılmış; oyun seven kadınların ise ilgisini çekmede bir numara.

Paco Rabanne 1 Million Edt Kullanıcıları

Paco Rabanne 1 Million Yukarıda da bahsettiğim gibi kokular insanı yansıtır. “Bir koku tehlikeyi nasıl andırabilir?” diye düşünmeyin çünkü bunu başaran markalar var ve Paco Rabanne 1 Million Edt bu markalardan biri. Nasıl ki dünya üzerinde yapılmış milyarlarca resim tablosu milyarlarca duygu ve hissi bizlere yaşatabiliyorsa kokular da bunu yaşatabilir. Eğer ki kokuyu taşıyabileceğinize inanıyorsanız evet, bu sizin kokunuzdur.

1 Million gösterişli olmayı, eşsiz olmayı vaat ediyorsa; gösterişli olmaya hazır olduğunuzda bunu kullanmalısınız. Kokunun size bahşetmiş olduğu entrika ve tazeliği üstlenmelisiniz. Çünkü 1 Million bir erkeğin ruhunu ve özellikle tutkusunu sergilemek için belirsiz ve şık bir koku.

Kalıcılığı ise diğer erkek parfümlerinin yanında neredeyse on adım önde. 1 Million Edt kullanıcıları parfümden oldukça memnun. Parfümü sıktığınız kıyafeti bir hafta boyunca yıkamasanız bile o koku sizin için orada bekleyecek. Sadece çevrenizdekileri değil, kendinizi bile etkileyeceksiniz. Şu ana kadar yapılan yorumlarda kullanıcılar dahi en az Paco Rabenna kadar iddialı. Üstelik fiyatına rağmen! Fiyatı evet, dudak uçuklatabiliyor ama kadınlar nasıl ki kıyafet ve makyaj malzemeleri için indirim kovalıyorsa erkekler de 1 Million Edt için indirim kovalar durumda.

Paco Rabanne 1 Million Parfum Yorumlari

1 Million parfüm kokusu nasıl ?

Baharatlı ve odunsu bir koku olan 1 Million parfümü tam olarak etrafınızdaki kadınları etkilemek istiyorsanız doğru bir tercih olabilir. İçerisinde bulunan greyfurt, mandalina, gül, kehribar, deri ve paçuli ile bir bütünlük ve eşsiz bir koku yaratılmıştır.

One Million parfüm hangi mevsim kullanılır ?

Paco Rabanne 1 Million EDP zamansız ve ikonik bir parfüm olarak geçmektedir. Baharatlı ve yoğun bir parfüm olduğu için genellikle sonbahar ve kış aylarında kullanılmaktadır.

Lady Million içeriğinde hangi notalar bulunmaktadır ?

Lady million parfümü klas ve içeriği ile etrafınızdakileri etkilemenin en etkili yollarından biridir. İçerisinde bulunan bal, zambak, paçuli, yasemin, neroli ve frambuaz ile muhteşem bir birliktelik yakalanmıştır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz