Paco Rabanne İnvictus Legend Yorumlari

İnvictus Legend Paco rabanne parfümünden yeni ve sportif bir parfüm ürünü olarak bahsedebilirim. Erkek parfümü olan bu ürün gücü, dinamizmi ve enerjiyi temsil eder. Erkeklere has doğal yapısı ile kendi alanında bir numara diyebilirim. Özellikle şık kupa şeklinde olan şişe tasarımı ile çok hoş bir görüntüye sahip kanısındayım. Baş döndürücü kokusu ile hayatta bir numara olmayı arzu eden erkekler için tasarlanmış bir ürün adeta. Paco Rabanne İnvictus Legend Edp parfümü, rakiplerine göz dağı veren erkeksi kokusu ile baş döndürücü bir etkiye sahip. Nitekim bunu şişenin dış görüntüsüne bakarak anlamak da mümkün.

Cesur erkeklerin favorileri arasında yer alan bu ürün ile erkekler şimdi daha özgür ve daha çekici hissedecekler kendini. Maskülen bir ürün olan bu parfüm içeriğinde yer alan şehvet uyandırıcı özütler sayesinde arzuları açığa çıkartan bir hisse sahip diyebilirim.

Paco Rabanne İnvictus Legend Parfum Yorumlari

Paco Rabanne İnvictus Legend Edp Notaları

İçeriğinde yer alan baş döndürücü maddeler sayesinde zirveye ulaşmış bir parfüm benim gözümde. Parfümün üst notasında deniz notaları, mandalina ve greyfurt yer alır. İlk nota meyvemsi bir tat bırakır insanda. Kalp notasında yasemin ve defne yaprağı bizleri karşılıyor. Bu notalar ile geceyi canlı tutan bir havayı hissedebilirsiniz. Dip nota da ise meşe yosunu, amber, silhat ve ahşap notaları ile karşılaşınca arzunun doruğuna varmış gibi hissedeceksiniz. Bu notada arzu ve şehvet karşınıza çıkacak. Burun kısmında ise veronique nyberg, anne flipo, oliver polge ve dominique ropion ürünleri olan yabancı esintiler sizleri karşılayacak.

Erkek parfümleri arasında en iddialı olan ürünlerden birisi dememde sakınca yok. İçeriğinde şehvet uyandıran diğer ürün notaları ise kral ağacı notası, set zencefil, elma dilimleri, karabiber, donmuş nane, tuzlu kehribar ve tonka fasulyesi ile gecenin aranan adamı siz olabilirsiniz.

Paco Rabanne İnvictus Legend Edp Parfümü Özellikleri

Erkek parfüm önerisi diyebileceğim bir ürün ile karşı karşıyasınız. Tutkunun, arzunun ve gizemin parfümüdür. Parfümün ikonik tonları ile tanıştığınız zaman ondan vazgeçemeyeceksiniz. Masal tonlarında baharatlı ve odunsu kokusu ile piyasada yerini almış bir ürün. Tamamiyle erkeklere odaklanılarak hazırlanmış bir ürün diyebilirim. Çünkü içeriğindeki notalardan şişe tasarımına kadar her şey benim kanılarımı destekler niteliktedir. Tabi ürün fiyatına baktığım zaman biraz uçuk olduğunu görüyorum. Ancak kokusunun  hakkını veren cinsten bir fiyat olmalı.

Ürünün meyve tonları ile fresh ve taze bir kokuya da kavuşabiliyorsunuz. Bu koku tonu ile günün tüm stres ve yorgunluğu üzerinizden gidiyor. Erkekler ağır ve stresli işlerde çalıştıkları için daha fazla strese maruz kalmakta ve fiziksel açıdan yorgun düşmektedir. İşte erkekler için özel olarak tasarlanmış olan bu ürünün piyasanın en gözde ürünlerinden biri olacağına eminim.

Paco Rabanne İnvictus Legend Edp Parfümün Kullanımı

Çıplak teninize birkaç sıkma işlemi yaptığınız taktirde günü bu koku ile tamamlayabilirsiniz. Erkekler kadınlara oranla günün belli aralıklarında parfüm sıkma işlemini pek yapmazlar. Sadece bir ya da iki kez sıkma işlemini gerçekleştirirler. Tabi kadın ve erkek doğası bir birinden farklıdır. Ancak bu ürün ile sadece bir kez sıkma işlemi uygulamak yeterli olacaktır. Ben bir ürünün uzun süre kullanılması taraftarıyım. Onca dökülen paradan sonra hemen biten ürünler hepimizin canını sıkabilir. Paco Rabanne İnvictus Legend parfümü ile uzun süre kullanım olanağı yakalamanız da mümkün. Uzun süre kalıcı bir koku ile tanışmadıysanız eğer tanışmaya hazır olun derim.

Paco Rabanne İnvictus Legend Parfum Yorumlari

Paco Rabanne İnvictus Legend parfümü hangi mevsimde kullanılır ?

Paco Rabanne İnvictus Legend parfümü 4 mevsime uygun bir parfümdür. Paco Rabanne İnvictus Legend parfümün en büyük özelliklerinden biri ise içerisindeki esanslar sayesinde hem sıcak hem de soğuk havalar da gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Paco Rabanne İnvictus Legend içerisinde hangi esanslar bulunur ?

Paco Rabanne İnvictus Legend parfümü içerisinde çok özel esanslar bulunan bir parfümdür. İçerisinde bulunan nane, elma, zencefil, tuzlu kehribar, tonka fasulyesi ve karabiber esanslarından oluşur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz