Erkeklerde parfum nereye sikilir Yorumlari

Erkeklerde Parfüm Nereye Sıkılır ? Erkeklerin parfüm kullanırken nereye uygulama yapacağı konusunda genellikle benzer şekilde olsa da kadın parfümlerinin uygulanışına göre küçük nüans farklılıkları vardır. Parfüm nereye sıkılırsa sıkılsın aynı kokuyu verir veya çok sıkılan parfüm uzun süre kalıcıdır şeklindeki bazı düşünceler aslında gerçeği yansıtmaz.

Erkek parfümleri kendine has yapıları ve kokuları olan parfümlerdir. Diğer yandan erkek parfümümün doğru uygulanmasının önemi sadece erkek için değil karşı cins için de önem taşır. Sonuç itibariyle erkekler parfümü kadınları etkilemek ve ayrıca kendilerine olan güvenlerini arttırmak için kullanırlar. Bu sebeple parfüm ne kadar doğru uygulanırsa erkeğin karşı cinse karşı güveni artar. Yapılan birçok araştırmaya göre erkeklerin kadınları görsel olarak seçtikleri ancak kadınların ise erkekte kokuya çok önem verdiği bilinmektedir.Parfüm nereye sıkılır ?

Parfümünüzü sıkarken dikkat etmeniz gereken konulardan biri de yüzünüz ile temas etmemesidir. Gözünüze gelmesi durumunda mutlaka bol su ile temizleyiniz. Özellikle boyun ve el bileklerinize sıkarak parfümün içerisinde bulunan esansların da teniniz ile daha başarılı bir şekilde buluşmasını sağlayabilirsiniz. Bu sayede etrafınızdaki kişilerde parfümünüzün kokusunu çok daha iyi hissedecektir.

Ayrıca, kadınların daha iyi ve daha ince bir koku alma duyusu vardır. parfüm nereye sıkılır Doğumdan başlayarak, kadınlar hem tanımlama hem de saptamada koku testlerinde erkeklerden daha iyi performans gösterir. Aslında, kadınların burunları erkek feromonlarına karşı hassas olacak şekilde özel olarak ayarlanmıştır. Kokular bu kokularla birleşerek daha da akılda kalıcı ve çekici bir koku alma deneyimi yaşatır. Erkeklerde Parfüm Nereye Sıkılır ? konusunu işlediğimize göre bir diğer önemli konu erkek parfümü nasıl seçilir ?

parfum nereye sikilir erkek yorum

Erkek Parfümü Nasıl Seçilir?

Peki erkeklerde parfüm nereye sıkılır Parfüm seçiminde erkeklerin dikkat etmesi gerekenler aslında kişinin kendi beğenisidir. Bilimsel çalışmalar, bir erkeğin doğal vücut kokusuyla en iyi çalışan parfümü doğal olarak seçebileceğini göstermektedir. Yani aslında hangi kokunun size uygun olduğunu belirleyen en iyi kişisiniz. Özellikle başkalarının sizin için parfüm seçmesine izin vermeyin çünkü hediye kokularının yıllarca kullanılmamasının bir nedeni vardır.

Bunun yerine, kararınızı pekiştirmek veya sorgulamak için başkalarının görüşlerini alın sadece. Ancak birden fazla kişi size kokunuzun kötü bir seçim olduğunu söylerse başka bir şey denemelisiniz. Ayrıca denemeden asla satın almayın, yani birisinin tavsiyesi üzerine kendiniz denemeden bir parfüm almayın. Yeni bir koku bulmanın en iyi yöntemi, parfümün bir gün boyunca doğal vücut kokunuzu bizzat tamamlayıp tamamlamadığını test etmektir.

Mağazalar bu amaç için mükemmeldir. Siz kokudan emin olana kadar satın almadığınızdan emin olun. Bir kerede denemek için maksimum koku sayısı dörttür ancak yeni başlıyorsanız sadece iki tane en idealidir. Parfüm alırken her bir bileğe bir koku püskürtün. Mağazanın koklamak için sağladığı kartlardan kaçının. Bu kartlar ancak parfümün üst notalarının kokusunu verebilir.

Merak edilen parfüm nasıl yapılır? Ayrıntılarını da inceleyebilirsiniz.

Erkek Parfümü Nasıl Kullanılmalıdır?

Parfüm kullanırken erkeklerin dikkat etmesi gerekenler şunlardır:

  • Parfüm nereye sıkılır soru hakkında erkeklerin önem vermesi gereken ilk şey temiz bir bedendir.
  • Parfüm sıktıktan sonra hafifçe kurulamak da faydalı olabilir.
  • Parfümü kötü kokan örneğin tuvalet gibi yerlerde sıkmayın.

Erkek Parfümü Nereye Sıkılmalıdır?

Erkeklerin parfüm sıkacağı yerler şunlardır:

  • Bilekler,
  • Ense yanları,
  • Kulak arkaları,
  • Çene kemiği altı,
  • Kolların iç kısmı,
  • Göğüs kemiğinin boyna yakın kısmı.

Erkek Parfümü Nereye Sıkılmamalıdır?

Erkeklerin parfümü uygulamaması gereken yerler aşağıdaki gibi sıralanabilir:

  • Erkek parfümlerinin asla sıkılmaması gereken yerlerin en başında koltuk altı gelir. Zira erkeklerin koltuk altı kadınların bile birkaç katı terler. Diğer yandan erkek teri kadın terine göre daha ağırdır. Bu ağır ter parfümle birleşirse parfümün kokusunu bozar. Diğer yandan bu nedenle diğer yerlere sıkılan parfümün kokusu da bundan olumsuz etkilenir.
  • Parfüm nereye sıkılmaz denildiğinde akla gelen diğer bir nokta da ellerdir. Zira eller özellikle erkeklerde ve yaz mevsiminde çok fazla terler. Diğer yandan eller gün içinde her yere temas ettiği için dokunulan yüzeyin üzerinde parfüm kalmasına ve kötü koku oluşmasına sebep olur.
parfum nereye sikilir erkek yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz