pour homme parfum inceleme

Pour Homme Parfüm Ne Demek?

Pour homme parfüm Nedir ? Pour homme parfüm; erkek parfümü demektir. Fransızca bir kelime grubudur. Pour homme parfümü tercih ederek dikkat edilmesi gereken bazı püf noktaları bulunmaktadır. Doğru parfümün tercih edilmesi ile çekicilik arttırılabilir, stres azaltılabilir, kendine güven arttırılabilir ve insanlar üzerinde güçlü bir etki bırakılabilir. Cildin sıcak ve nem alan bölgelerine parfümü sıkarak daha uzun süre üzerinde kalması sağlanabilmektedir. Aynı zamanda parfüm sıkılan bölgenin hava ile temas etmesi de sağlanmalıdır.

pour homme parfum

Pour Homme Parfüm Seçilirken Açık Zihinli Olmanın Önemi Nedir?

Pour homme parfüm tercihinde açık zihinli olmanın ehemmiyetine bakıldığında; parfümleri kokularına göre belirli etiketlere sığdırmadan değerlendirmek gerekmektedir. Bazı klasik pour homme parfüm kokuları bulunmaktadır. Parfümün ismi söylenmese dahi bu kokular tanınabilmektedir. Bu tarz klasik kokuları sırf tanıdık bir koku olduğu için seçmek doğru tercih değildir. Kişinin gerçekten ilgisini çeken ve kendisine yakışacağını düşündüğü bir parfümü seçmesi gerekmektedir. Görüşlerine önem verdiği biri kullanıyor diye ya da şişesi güzel diye bir parfümü alması önerilmemektedir.

Pour Homme Parfüm Alırken Öncesinde Araştırma Yapılmalı Mıdır?

Pour homme parfüm seçmeden önce bir mağazaya gitmek ya da internetten araştırma yapmak parfümler hakkında detaylı bilgi edinilmesini sağlamaktadır. Parfümün kişinin hem ruhunu hem karakterini hem de yaşam tarzını yansıtıyor olması gerekmektedir. Bu sebeple pour homme parfüm konusunda uzman olan kişilere kabataslak istenen parfüm tarif edildiğinde, onlar denemeye değer birkaç seçenek sunmaktadırlar. Seçenekler arasından eleme yaptıktan sonra kullanılabilecek parfümler çubuklar üzerinde denenmelidir. Çubuk üzerinde denedikten sonra da bileğe sıkılıp bir süre beklemek de bir seçenektir. Böylece devamlı olarak kullanmaya uygun bir parfüm olup olmadığı konusunda bir kanıya varılabilmektedir.

Pour Homme Parfüm Tercih Ederken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Pour homme parfüm seçiminde dikkat edilecek noktalara bakıldığında; öncelikle parfüm konusunda bir başkasından tavsiye alınacak olsa bile son kararı mutlaka parfümü kullanacak olan kişi vermelidir. Çünkü en doğru kokuyu sadece kişinin kendisi bulabilmektedir. Parfüm denerken bir kerede denenecek olan parfüm sayısının 4’ten fazla olmaması gerekmektedir. Aynı zamanda parfüm denemek için en uygun bölge bileklerin iç kısmıdır. Bütün notaları koklamadan karar verilmemelidir. Bunun için de zaman içerisinde kokunun nasıl değiştiğine bakılmalıdır.

Bir Adet Pour Homme Parfüm Yeterli Midir?

Kullanılacak pour homme parfüm sayısı, bir değil birkaç olmalıdır. Yazın, kışın, gündüz, gece ve farklı ortamlara göre farklı parfümler tercih edilmelidir. Yaz mevsimleri için seçilen pour homme parfümlerin daha hafif ve ferah olmasına özen gösterilmelidir. Kış mevsiminde ise daha yoğun kokular kullanılabilmektedir. Parfüm aslında bir kıyafet ya da ayakkabı gibidir. O günkü ruh haline ve ortama göre en uygun olanı belirlenmelidir. Bu yüzden kişinin hayatının her zaman dilimine uygun birkaç parfüm seçeneğini mutlaka belirlemesi gereklidir.

pour homme parfum

Aşağıdaki Diğer Makalelerimize Göz Atabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz