Terre D Hermes Yorumlari

Adını Yunan mitolojisindeki bir tanrı olan Hermes’ten alan  Terre D Hermes EDT 2006 yılında aynı isimli Fransız moda şirketi tarafından piyasaya sürülmüştür. Dünyada birçok yarışma ve otoriteler tarafından birçok ödüle layık görülen   Terre D Hermes’in en önemli özelliği herhangi bir hayvani esans barındırmamasıdır. Jean-Claude Ellena imzası taşıyan   Terre D Hermes Edt özellikle kişiye özel ve uçlarda yaşattığı deneyimler ile birçok parfümden ayrılmakta.

Terre D Hermes Parfum Yorumlari

Terre D Hermes Edt Koku Tonları ve Aroması

Odunsu ve baharatlı kokusu ile bu sınıfın belki de en iyi parfümü sayılabilecek   Terre D Hermes Edt özellikle bitkiler ve element vari kokuları bir arada mükemmel bir uyum yakalayarak sizlere çok güzel bir deneyim yaşatıyor. Bitkisel ve elemtal kokuları mükemmel bir uyumla içinde bulunduran   Terre D Hermes Edt üst notalarda narenciye kokuları olarak portakal ve greyfurt bulundururken daha orta notalarda ise biber ve sardunya kokularından yararlanmaktadır. Öte yandan bir notada ise vetiver, silhat, benzoin ve sedir ise parfümün temel notalarını oluşturmaktadır. Greyfurt ve portakalla yakalanan hafif ekşimsi koku tonu sardunya çiçeğinin tatlı kokusu ile yumuşatılmakta ve özellikle toprak temelli kokular ile bu uyum mükemmel bir seviyeye çıkmaktadır. Özellikle   Akdeniz iklimine sahip ülkelerde yaşayan birçok kişinin bileceği adeta bir portakal bahçesi gibi kokmaktadır.

Terre D Hermes Edt Parfüm İncelemesi

Özellikle 30 yaş üstü erkekler ve 30 yaş üstü kadınlar tarafından oldukça beğenilen    hem yaz hem kış aylarında rahatça kullanılabilmektedir. Öte yandan bir iş gününüzün tamamında sizlere ferah ve canlandırıcı bir koku sağlayan  gündüzleri için olduğu gibi geceleri de rahatça kullanılabilir. Kalıcılık faktörü göz önüne alındığında ise katman katman açılarak yaymış olduğu koku ahengi sizlere en az bir gün süre ile toprak ve narenciye kokularının muhteşem ahengini yaşatacaktır. Özellikle sık sık farklı kişiler ile görüşme ve temas halinde bulunan kişiler için hayli uygun olan   Terre D Hermes Edt hem zengin ve canlı notalar içermekte hem de bir o kadar günlük kullanım ve günlük kıyafet kombinler ile uyum sağlayan bu parfüm öte yandan devlet kademesindeki görüşmeler ve toplantılar için bile rahatça tercih edilebilir. Kullanıcıları tarafından sık sık kendini özel hissettiren parfüm diye tanımlanan   Edt hem sizlere çok rahat bir kıyafet kombinasyonun bir parçası olma imkânı verirken hem bir buluşma gecenizde hem de iş görüşmenizde rahatça kullanım imkânı tanır. Erkek parfüm önerileri söz konusu olduğunda çok büyük kalabalıklarca tavsiye edilen parfüm çok geniş bir kullanıcı yelpazesini rahatça memnun edebilmektedir.

Terre D Hermes Edt Şişe ve Fiyat İncelemesi Erkek parfümleri arasında çok sevilen ve tercih edilen bir konumda bulunan   Terre D Hermes Edt Türkiye’de 50ml ve 100ml olarak iki farklı şekilde satılmaktadır. Öte yandan bu parfümün edp olarak 75ml ve 150ml çeşitlerini de bulabilirsiniz. 50ml şişesindeki   Terre D Hermes Edt 200TL ila 400TL arasında satın alınabilirken bu fiyat aralığı 100ML’lik şişeler için ise 400Tl ile 600TL arasında değişmektedir. Fakat hem ülkemizde hem de dünyada çok büyük bir popülariteye sahip olan bu parfümün sık sık korsan ve merdiven altı modelleri üretilmekte ve orijinali gibi satılmaya çalışılmaktadır. Bu sebeple parfümünüzü satın alırken satın aldığınız platforma ve mağazaya oldukça dikkat etmeniz hayli önemlidir.

Terre D Hermes Parfum Yorumlari

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz