tester parfum ne demek inceleme

TESTER PARFÜM

Tester deneme parfümüdür. Orijinal parfümlerin numuneleri olan, parfüm markalarının müşterilerinin parfümleri almadan önce kokuları deneyebilmeleri için hazırladıkları örnekleridir. Orijinal parfüm ile aynı koku notalarına sahiptir. Konumuzun devamında detaylı olarak inceleme yapacağız hangi firmalardan güvenle alabilirsiniz bu konuyada değinmiş olacağız.

tester parfum ne demek yorum

Gerçek Testeri Sahtesinden Ayırt Etmek

Hakiki parfümü taklidinden ayırt etmek hususunda bilgiler şu şekilde sıralanmaktadır :

  • Parfümler orijinal kutularda değil tester için özel olarak tasarlanmış kutularda yer alır. Bu kutular orijinal parfüm kutuları ile uyumlu tasarımda fakat, daha sadedirler.
  • Orijinal tester parfüm lerin üzerinde, ‘’ tester’’, ‘’ testeur’’, ‘’demoware’’, ‘’not for sale’’ gibi ifadeler bulunmaktadır.
  • Gerçek testerların şişeleri ise tester olmayan orijinal parfüm şişeleri ile aynıdır. Tek fark şişe üzerinde ‘’tester’’ ifadesinin yer alması ve tasarının küçk boyda yapılmasıdır.
  • Şişeler kapaklı ve ya kapaksız tasarlanır.
  • Tester , orijinal parfüm ile aynı koku notalarını içerir. Orijinal parfüm ile koku uyuşmazlığı sahteliği gösterir.
  • Etiket, kutu ve şişe seri numaralarının üçü aynı rakamlara sahiptir.
  • Orijinal tester bir peçete üzerine sıkıldığında renk ve leke bırakmaz.

Orjinal testeri Nereden Alınır Satın Alınır Mı ?

Deneme parfüm satın almak için bir markanın çıkardığı parfüm çeşidinin satmaya yetkisi olan web satış platformları tercih edilir. Markalar oluşturdukları çok pahalı parfümlerin, testerlarını satış için internet veya kendi mağazaları üzerinden sunarlar. Markaların satışa sunmak için belirledikleri Orjinal parfümleri satma yetkisini markadan almamış olan ve satış sertifikası bulunmayan kozmetik mağazalarının; bu ürünleri pazarlamaları mümkün değildir. Sadece ücretsiz dağıtılmak üzere tasarlanan  istisnai durumlarda, satış sertifikası ile piyasaya sunulur.Kesinlikle güvenilir yerlerden satın alabilirsiniz bu firmalar türkiyede parmakla gösterilcek kadar azdır . Ama doğru firmayı bulduğunuz taktirde güvenle alışveriş yaparsınız. Yazımızın devamında bu güvenilir firmalardan da bahsedeceğiz.

Outlet Parfüm Farkı Nedir ?

Outlet parfüm ayrımı hakkında bilgiler şu şekilde sıralanırlar:

  • Outlet parfümler sıfır orijinal parfümlerdir.
  • Yüzden Yüz orjinaldirler.
  • Outlet parfümler kusur içeren, ambalaj ve şişelerinde sorun olan parfümlerdir.
  • Her yönden hasarsız olup, orijinal parfüm ile aynı şişeye sahiptir.
  • Outlet parfüm olması sebebi ile orjinalinden ucuza satılır.
  • Aynı esansa sahip olan orijinal parfümleri üzerinden satışa sunulur.

Parfüm Dolandırıcılığı

Orjinal parfümlerinin fiyatları pahalı olan bir çok ünlü markanın kokularının, sahte testerlar tercih edilerek çok ucuz fiyatlar ile Instagram, Facebook gibi platformlar üzerinden bilinmeyen kişilerce satışa sunulmasıdır. Satışlar mezatlar şeklinde olmaktadır.

Pahalı parfümlerin tester’larını satışa sunan firmaların resmi web siteleri ve onaylı satış sertifikaları bulunur. Satışlar ise sadece parfüm markalarının pahalı ve özel olarak belirlemiş olduğu orijinal parfümlerinin üzerinden yapılır. Bu ürünler barkod kodları açıklanan, serileri paylaşılan ürünlerdir. Dünya piyasasında yer alan ünlü markaların, yüksek rakamlı parfümlerinin tester seçeneklerinin ise bir kişi tarafından sosyal medyada satışa sunulması mümkün değildir. Bu gibi durumla karşılaşılması halinde parfümlerin sahte olduğu ve aldatmaca bir işlem yapıldığı ifade edilir. Dikkat edilmesi gereken durum onaylı bir web sitesi olmasıdır. Parfummekani.com olarak türkiyede tek satış yetkisi olan ve onaylı bir web sitesidir.

Üretim Standartı Nedir?

Üretim ölçünü hakkında detaylar şöyledir:

  • Üretiminde orijinal koku üretiminde izlenen aynı yol izlenir. Esansların karışım yüzdeleri aynı oranlarda hazırlanır. Kokular, renk, sertlik, koku notaları orijinal ile aynıdır. Güvenle alabilceğiniz sitemizdeki bay ve bayan parfümler için firmamız olarak 7 gün içersinde koşulsuz iade garantisi veriyoruz.
  • Bunların dışında üretim standartlarında hiç bir farklılık bulunmamaktadır. Tek farkı beyaz tester kutusunda olmasıdır.

En Uygun Parfümlere Parfummekani sitesinden ulaşabilirsiniz.

Hangi site orjinal parfüm satıyor?

Orjinal Parfüm arıyorsanız türkiyede e-ticarette şuan PARFÜM MEKANI sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Tester parfüm sahtesi nasıl anlaşılır?

Tester ve orjinal arasında şişe kalitesinden gönderilen ambalajdan anlayabilirsiniz. Çok detaylı incelemeyi çok yakında blog sayfamızda yayınlamasını sağlayacağız

Tester parfüm farkı nedir?

Tester ile orjinal arasında hiç bir fark bulunmamaktadır. Tek farkı kutusunun beyaz kutulu olması ve üzerinde tester ibaresi bulunması bunlar dışında hiç bir fark bulunmamaktadır.

Tester parfüm alınır mı?

Şuan ki ekonomik şartları göz önünde bulundurduğumuzda tester parfümler vazgeçilmez bir hale geldi hem fiyat hem performans açısından kesinlikle tester parfüm öneririz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz