Tom Ford Black Orchid Yorumlari

Son dönemin en gözde kokuları arasında yer aldığını düşündüğüm Tom Ford Black Orchid Edp, markanın resmi internet sitesinde lüks ve sofistike bir koku olarak lanse edilmiş. Aynı şekilde tüm cilt tipleri için uygun olduğunu bildiğimiz bu parfümün unisex olarak kullanılmasına rağmen hem erkeklerde hem de kadınlarda baş döndürücü bir etkisinin olduğunu da görmek mümkün oluyor. Tom Ford Black Orchid Edp gerek şişesi gerekse de açılıştan itibaren tene uyumlu harika esası ile birlikte son dönemin en çok tercih edilen parfümleri arasında girmeyi başarmasındaki haklılık payının yüksek olduğunu vurgulamam gerekir.

Tom Ford markasının parfümleri her zaman dikkat çekici olmuştur. Kadın ve erkekler için uyumlu olarak satışa sunulan Black Orchid Edp parfümünün kendisine has kokusu hakkında da bu yargımı aynı şekilde sürdürmekteyim. Parfümün tüm tasarım özelliklerinin pazar payını artırmaya yönelik ciddi bir atılım gerçekleştirdiğini kestirmek kolaylıkla mümkün oluyor. Bu sayede yeni rakiplerine karşı da her zaman yerini sağlam bir şekilde korumaya devam eden Tom Ford, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de oldukça talep gören etkileyici koku üreticileri arasında kendine yer bulmaya devam ediyor.

Tom Ford Black Orchid Parfum Yorumlari

Tom Ford Black Orchid Edp Koku Notları

Yaptığım araştırmalar neticesinde Tom Ford markasının internet sitesi üzerinde Black Orcih Edp hakkında geniş bir yer ayrıldığını fark ettim. Marka erkek parfümü önerisi arayanlara yönelik kapsamlı bilgiler sunarak Black Orchid Edp parfümünün neden sektördeki rakiplerine kıyasla çok daha başarılı bir koku olduğunu da bir kez daha gözler önüne sermiş gibi görünüyor. Pek çok yerde lüks ve sofistike bir koku olarak lanse edildiğine tanık olduğum hakkında genel bir yorumlamada bulunacak olursam, bu kokunun zengin ahenkleri bünyesinde barındırdığı ve siyah orkideler ile baharatın eşsiz uyumu sonucu ortaya çıktığı cazibeli bir iksir haline geldiğini söyleyebilirim.

Açılıştan itibaren baş döndürücü notalara sahip olan , erkek parfümleri arasında da oldukça dikkat çekici bir konuma sahip olduğunu yeniden kanıtlıyor. Unisex olarak kullanılmasına rağmen hem erkek hem de kadın teninin doğal kokusuna harika diye tanımlayabileceğim bir seviyede eşlik eden sektörün önde gelen kokuları arasında yer alıyor.

Tom Ford Black Orchid Edp Özellikleri

Tom Ford Black Orchid Edp parfümünün koku özelliklerine yakından bakıldığında, tepe notasında taze bergamot ile siyah kuş üzümü kokularının yoğunluğunu hemen fark ediyorum. Ayrıca black truffle ve ylang ylang kokularının da bu notada kendini hissettirdiğini söylemek mümkün oluyor. Parfümün kalp notasına baktığımızda; çiçek kokuları, zengin meyve aromaları özellikle bayan parfümleri arasında yoğun ilgi gören modellerin spesifik özelliklerini yansıtıyor.

Kalp notasının devamında bayanlar için de günlük kullanıma uygun olan lotus ağacı esansının eşsiz dansı yayılıyor. Bu notanın devamında esansın sertliği bir nebze olsun kayboluyor. Ardından dip notada noir gourmand ahengi, paçuli, tütsü ve vetiver hoş dansı ile tende ya da kıyafetler üzerinde benzersiz bir etki bıraktığını söyleyebilirim.

Tom Ford Black Orchid Edp Kullanımı

Tom Ford Black Orchid Edp parfümünün kullanımı konusunda bayan parfüm önerisi arayışında olanlar için ikonik tarzı ve romantik çekiciliği ile ardında unutulmaz bir etki bıraktığını düşünüyorum. Bu yüzden yoğun ilgi gören parfüm temiz tene ya da kıyafete istenen sıklıkta kullanılabiliyor. Tom Ford Black Orchid Edp benim için modern ve aynı zamanda ebedi kokular arasında kendine yer buluyor.

Bazı parfüm uzmanları tarafından hem erkekler hem de kadınlar için önerilen bu parfüm aslında unisex bir koku olarak da geçmektedir. Kadınların da çok severek kullandığı bu parfüm asil bir görünüme bürünmenizi sağlayacaktır. Aynı zaman da 4 mevsime uygun olan bu parfüm hem soğuk hem de sıcak havalarda da size eşlik edecektir. Hem gece hem de gündüze uygun olan bu parfüm girdiğiniz her ortamda , bütün sosyal hayatınızda da gözlerin üzeriniz de olmasını sağlayacaktır. Şişe tasarımı ile de asil bir görünüm yaratan bu parfüm kendinize olan güveninizi de ön plana çıkaracaktır. İster davetleriniz de isterseniz de en özel gününüz de karşınızdaki insanlar tarafından olumlu tepkiler almanızı sağlayacaktır. Tom Ford Black Orchid her zaman yanınızda olması gereken bir parfümdür.

Tom Ford Black Orchid Parfum Yorumlari

Tom Ford Black Orchid nasıl bir koku ?

İçerisinde bulunan tütsü, vetiver , paçuli ve vanilya ile kalıcılığı yüksek olan bir parfümdür. Hem kadınlar hem de erkekler tarafından çok sevilerek kullanılan bir parfüm olan Tom Ford Black Orchid Unisex bir parfümdür.

Tom Ford Black Orchid kadın parfümü mü erkek parfümü mü ?

İçerisinde bulunan özel notalar ile hem erkekler hem de kadınlar tarafından çok sevilen bir parfümdür. Kullanım etkisi olarak unisex bir parfümdür.

Tom Ford Black Orchid yazın kullanılır mı ?

Ferah ve çiçeksi bir parfüm olan Tom Ford Black Orchid genellikle 4 mevsime uygun olan bir parfümdür. Genellikle sonbahar ve kış aylarında kullanıma uygun olan bir parfümdür. Oryantal çiçeksi olan Tom Ford Black Orchid taze ve ferah bir parfümdür.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz