Tom Ford Noir Pour Femme Yorumlari

Tom Ford Noir Pour Femme , metalik, asitli ve biraz tozlu narenciye vurguları, açılışta daha baskındır. Geri planda biberli baharatlar vardır. Tahminlerim mandalina, portakal, karabiber ve zencefil oldu. Devamında kremsi ve yumuşak beyaz çiçeklere geçiliyor. Yalnız çiçeklerde erkeksi yeşil ferah tonlamalar da bulunuyor. Portakal çiçeği, yasemin ve lotus harmanı olabilir.

Araya aromatik otlar karıştırılmış olabilir. Sonrasında hızlı bir akışkanlıkla tene oturuyor ve koku formu neredeyse tamamen değişiyor… Şöyle ki, bir kere baharatlar ve çiçekler büsbütün ortadan kalkıyor. Artık tam anlamıyla tütsü, ahşap ve reçine kokuları parfüme egemen oluyor. Bu radikal koku değişimini orta katmandan itibaren başlamış kabul etmek doğru olur.

Tom Ford Noir Pour Femme Parfum Yorumlari

İçeriğinde bulunan notaların uyumu nasıldır ?

Tom Ford Noir Pour Femme Yapışkan bir şekerli tatlılık hissediliyor. Bunu vanilyamsı reçineler olarak düşündüm. Tütsü ve ahşap kokuları da buna eşlik ediyor. Sandal ağacı ve öd ağacı kaynaklı olmalıdır. Ne var ki, ağaç reçineleri kokusunu da algılıyoruz. Laden otu olabileceğini düşünüyoruz. Orta katman ve son bölüm, tende uzun süre kalıyor. Yapışkan tatlılık dolayısı ile dengeli sıkılmalıdır.

Üst Nota

  • Bergamot
  • Acı Portakal
  • Mandalina
  • Zencefil

Orta Nota

  • Gül
  • Yasemin
  • Portakal Çiçeği
  • Külfi Tatlısı

Alt Nota

  • Vanilya
  • Amber
  • Sandal Ağacı
  • Damla Sakızı Reçinesi

Tom Ford Noir Pour Femme isimli parfümü iki temel koku katmanına ayırmak gerekir ; Birinci bölüm turunçgilli- çiçeksi notalardan oluşuyor. Kısa süren bir ferah kolonyamsı başlangıç oluyor. Baharatlar pek etkin değil. Çünkü, bunlar daha sonra gelen tütsü ve ahşap kokularının içinde eriyecektir. İkinci bölümdeki tütsü, ahşap ve reçine katmanı ile parfüm, erkeksi kullanıma yöneliyor. Bu nedenle sonbahar- kış, akşam vakti ve soğuk havalarda kullanılması tavsiye edilir.Tom Ford Noir Pour Femme Günlük kullanıma pek uymaz. Aşırı sıcakta da boğucu olur.

Çabuk terleyen yağlı tende kalıcılığı bir günü geçiyor. Fark edilirlik her daim yüksektir. Yapışkan ve şekerli tatlılık, aksayan yönüdür. Vanilyamsı reçineler yapaylık sınırındadır. Bunun dışında nota geçişleri başarılıdır. Genellikle kış ve sonbaharda kullanılmasını önerdiğimiz bu parfüm tatlımsı aroması yüzünden sıkıntı çıkarabilir onun dışında çok güzel bir parfüm.

Tom Ford Noir Pour Femme kadını kendini seven , lükse önem verendir. Kaliteli kokulardan hoşlanıyorsanız mutlaka tercih etmeniz gereken bir parfümdür. Kalabalıklar içerisinde kokusu ile dikkatleri üzerine çeken eşsiz bir kadın olmak istiyorsanız bu parfümü mutlaka tercih etmelisiniz. Kendine güvenen kadınların teni ile eşsiz bir bütünlüğe ulaşak bu parfüm içerisinde bulunan özel esanslar ile lüksü teninizde hissediceksiniz. Vanilya, amber, sandal ağacı ve damla sakızı reçinesi ile özel esanların bir araya geldiği bir parfümdür. Dünyaca ünlü bir parfüm markası olan Tom Ford özel koleksiyon ürünü Tom Ford Noir Pour Femme çoğu parfüm uzmanı tarafından öncelikli öneride olan bir parfümdür.

Ayrıca içerisinde mandalina yağı, bitter portakal yağı, portakal çiçeği, yasemin özü ve saf gül gibi fresh esanslar da bulunmaktadır. Ayrıca içerisin de bulunan amber ile koku kalıcığı da en üst seviyeye çıkarılmıştır. Koku kalitesi ve kalıcılığı ile de kendini ispat etmiş bir parfüm olarak ön plana çıkmaktadır. Romantik ve gizli halleri ile dikkatleri üzerine çekmek isteyen kadınların tercih ettiği bu parfüm sıktığınız ilk andan itibaren dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayacaktır. Davetkar simsiyah elbisenizin üzerine sıkacağınız bu özel parfüm sizi etrafınızdakiler içerisinde ön plana çıkaracaktır.

Büyüleyici bir görünüm yaratmak istiyorsanız bu parfümü tercih edebilirsiniz. Hem gece hem de gündüz size eşlik edecek olan bu parfümü ayrıca 4 mevsimde rahatlıkla kullanabilirsiniz. İçerisinde bulunan özel notaları ile hem soğuk havalar da hem de sıcak havalar da her zaman size eşlik edecektir. EDP olması ile koku kalıcılığı noktasında da üst seviye bir performans göstermektedir. Tom Ford Noir Pour Femme kalitesini her an teniniz de hissetmek istiyorsanız mutlaka satın almanız gereken bir parfüm olarak önerimizdir. Ayrıca hem iş hem de sosyal hayatınız da teniniz ile uyum sağlayacak olan bu parfüm sizin ilk tercih etmeniz gereken sıradadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz