Tom Ford Velvet Orchid Yorumlari

Tom Ford Velvet Orchid, tarzı ve yaratıcı tasarım gücü ile dünyayı etkileyen büyük moda tasarımcılarından bir tanesi. 1990 yılında Gucci ekibine katılarak bugün hala adını çok geniş çevçevelerde duyurmayı başaran Gucci’yi dünyanın en prestijli, en vazgeçilmez markalarından birine dönüştürdü.

Gucci’den sonra Yves Saint Laurent’in başına geçen Tom Ford, aynı başarıyı burada da göstererek 1999-2004 seneleri arasında Yves Saint Laurent’i de bir dünya markası haline getirmeyi başardı. Daha sonra film yönetmenliği ile ilgilendi ve yine çok güzel işlere imza attı. Bu sırada gözlük tasarımları, özel üretim takım elbiseleri ile adını duyurmaya da devam etti. Parfüm dünyasında da kadın parfümleri ve erkek parfümleri dendiğinde adından sıkça söz ettiren Tom Ford’un en güzel imzalarından biri olan Tom Ford Velvet Orchid’i inceleyeceğiz.

Tom Ford Velvet Orchid Parfum Yorumlari

Tom Ford Velvet Orchid Edp Tanıtımı

014’te piyasaya çıkan Tom Ford Velvet Orchid Edp, bizi ilk olarak mor renkli sade ama bir o kadar da şık şişesinde karşılıyor. Transparan olmayan, sıvının çok rahat ve belirgin bir biçimde görünmediği mat şişenin üstünde altın detayları bulunuyor ve bir altın detayının üzerinde TF, diğerinin üzerinde ise Tom Ford Velvet Orchid yazısı bulunuyor. Tasarımı ile oldukça ilgi gören ve göze hitap etmeyi başaran parfümde orkide teması ağır basıyor. Tıpkı mor orkidenin insanda bıraktığı hoş ahenk duygusu gibi

Tom Ford Velvet Orchid Edp de tasarımından başlayarak içeriğine kadar zarif yapısını gözler önüne sermeyi başarıyor.

Tom Ford Velvet Orchid Edp Koku Notaları ve Aroması

Notalarından bahsedecek olursak; üst notalarda bizi bergamot, yeşil mandalina, rom ve bal karşılıyor. Orta notalarda yasemin, gül yağı, siyah ve mor orkideler, portakal çiçeği, manolya, sümbür, nergis ve kediotu yer alırken alt notalarda ise balzam, laden otu, sandal ağacı, mür yağı, süet ve vanilya bulunuyor. Çiçeksi notaların kalıcılığından kaynaklı bir şekilde koku hızlı bir şekilde tene oturuyor ve kuruyor. Her ne kadar orkide kokusu en baskın koku olarak hissediliyor olsa da oldukça geniş yelpazeli bir çiçek harmanı mevcut. Koku insana oldukça dengeli bir tatlılık sunuyor. Ne aşırı tatlı ne fark edilmeyecek kadar hafif ne boğucu ya da yorucu bir koku.

TOM FORD VELVET ORCHİD EDP 100ML BAYAN TESTER PARFÜMİncele

Ürünü buradan inceleyebilirsin.

Tom Ford Velvet Orchid Edp İncelemesi

Tom Ford Velvet Orchid, kadın parfümü önerileri listelerine oldukça üst sıradan giriş yapmış olmasının sebeplerinin başarısında saklı olduğunu düşündüğüm bir parfüm. Koku olarak sonbahar ve kış mevsimleri için gerçekten ideal bir koku. Yaz gecelerinde de kullanılabilir fakat çiçeksi yapısı çok sıcak havalarda kullanıldığı takdirde hem tene gereğinden fazla yapışmasına hem de çok boğucu ve yoğun bir tatlılık, çiçeksilik yaratmasına sebep veriyor. Günlük kullanıma uygun olduğu kadar özel zamanlarda, davet ve parti gibi zamanlarda da gayet iyi bir şekilde sonuç veriyor.

Her meyvemsi, çiçeğimsi, tatlı koku gibi Tom Ford Velvet Orchid de kullanım noktasında dış ortamlara daha uygun bir parfüm çünkü sıcak havalarda yaşanabilecek boğuk etki kapalı alanlarda da yaşanabiliyor. Sıkım miktarı iyi ayarlandığı sürece iç ortamlarda da rahatlıkla kullanılabilecek bir parfüm. Kalıcılığı ve fark edilebilirliği oldukça yüksek. Fiyatı 700-950 bandında değişen Tom Ford Velvet Orchid, etkileyici performansı ile fiyatını rahatça hak ediyor denebilir. Özellikle uzun vadeli bir parfüme sahip olmak isteyenlerin kesinlikle kullandıkları takdirde verdikleri paraya pişman olmayacakları bir parfüm.

Sitemizden diğer Tom Ford ürünlerine de bakabilirsiniz.

Tom Ford Velvet Orchid Parfum Yorumlari

Tom Ford Velvet Orchid nasıl bir koku ?

Tom Ford Velvet Orchid parfümü baharat ve odunsu aromalarından oluşmaktadır. Kadınsı ve şehvetli bir parfüm olan Tom Ford Velvet Orchid parfümü 4 mevsim kullanabileceğiniz bir parfümdür. Ayrıca her ortama uyum sağlayan Tom Ford Velvet Orchid parfümü teniniz ile bir bütünlük sağlayacaktır.

Tom Ford Noir kokusu nasıl ?

Tom Ford Noir baharatlı ve tatlı olan çiçeksi bir parfümdür. Çok özel notalardan üretilen bu parfüm içerisinde bulunan özel esanslar ile bir bütünlük yaratılmıştır. Bu esanlar ; vanilyalı, pudralı ve amber-paçuli ile birleştirilmektedir.

Tom Ford Velvet Orchid bayan parfümü mü erkek parfümü mü ?

Tom Ford Velvet Orchid ; Tom Ford markasının bütün çeşitlerinde de olduğu gibi Unisex olarak kullanılan bir parfümdür.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz