Valentino Uomo Yorumlari

Valentino şirketi 1960’ta İtalya merkezli kurulmuş bir moda şirketidir. Valentino Garavani tarafından kurulmuş olup giysi, ayak giyimi, gözlük, saat, giyim aksesuarları ve parfüm alanlarında önemli ve etkileyici ürünşler sunmaktadır. Merkezi Milano’da yer alan şirket, dünya çapında üne ulaşmış başarılı moda devi şirketlerden bir tanesidir ve erkek parfümleri dendiğinde de akla gelen ilk isimlerden biri olmayı başarmıştır.

Valentino Uomo Parfum Yorumlari

Valentino Uomo EDT Tanıtımı

Valentino Uomo EDT, maskülen bir parfüm olmasına karşın şişesinde baskın bir şekilde bulundurduğu elmas görünümündeki parlak cam yapısında parçaları ve altın parçaları ile oldukça uniseks bir görüntüye sahip. Dış tasarımdaki etkileyicilik ve göz alıcılık içeriği ile birleşinde Valentino Uomo’yu birçok erkeğin parfüm koleksiyonunun vazgeçilmez bir parçası haline getirmiştir. Maskülen yapıya sahip oluşunun yarattığı çekicilik de cabası. Odunsu aromatik koku ailesine aittir ve deri grubunda gösterilir. Valentino erkeği maskülen, karizmatik ve çekici bir erkek olarak tanımlanıyor. Doğal bir cazibeye sahip, giyinmeyi seviyor, şık, elegan ve tam bir centilmen; tam bir İtalyan. 2014’te piyasaya sunulan bu çekicilik ve gizem dolu parfüm, çıktığı ilk günden bu yana hem erkeklerin hem de kadınların gözdesi. Sıcak, kremsi, yoğun noktaları ve etkileyici kahve nüansları ile oldukça dengeli ve hafif bir tatlı sunarak kokuyu alanları güzel bir kahve atmosferinde geziye çıkarıyor.

Valentino Uomo EDT Koku Notaları ve Aroması

Valentino Uomo EDT’nin koku notalarını inceleyecek olursak üst notalarda bergamot ve mersin ağacı ile karşılaşıyoruz. Orta notalarda kavrulmuş kahve çekirdekleri, çikolata ve fındık yer alırken alt notalarda ise deri ve sedir ağacı bulunuyor. Açılışta yoğun bir ekşi bergamot ile aromatik otlar dikkatimizi çekiyor. Taze, canlı, enerjik etkiler açılışı yaparken orta notalardan itibaren ortaya gurme tarzı kahve, kakao ve çikolata aromaları çıkıyor. Sonlara doğru ise deri ve ağacımsı notalar yoğunluk sağlayarak baskın çıkıyorlar. Koku oldukça sade, basit, sürpriz barındırmayan bir koku fakat sade olduğu kadar da etkileyici ve güzel. Maskülen ve baskın aromalar mevcut. Günlük kullanıma gayet uygun ve dengeli sıkıldığı takdirde rahatsız etmekten uzak bir koku. Başlangıçtaki aromatik otlar ve ekşi turunçgiller ve kapanışa doğru yaşanan oduncu hissiyat üst segmen bir parfüm olduğunu kanıtlar nitelikte. Sabah saatlerinden ziyade öğle ve akşam saatlerinde çok daha güzel sonuçlar elde edilebilir.

Valentino Uomo EDT İncelemesi

Valentino Uomo EDT, erkek parfümü önerileri dendiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olmalı çünkü hem kullanmak hem de hediye etmek için oldukça elegant ve çarpıcı bir kokuya sahip. Harmanı oldukça başarılı. Davet, kokteyl ve günlük faaliyetlerin hepsi için uygun. Fark edilirliği yüksek, özellikle açılışta olmak üzere. Kalıcılık noktasında başarılı bir iş çıkarıyor, ortalama 12 saate kadar sabit bir kalıcılıkta ilerlerken daha sonrasına yavaş yavaş yumuşayarak azalıyor. Sonbahar ve kış mevsimlerine daha çok yakışan fakat her mevsim kullanılabilecek, yoğucu ve boğucu olmayan bir koku kesinlikle. 50 ve 100 ml’lik şişelerde piyasada yer alan Valentino Uomo EDT’nin fiyat aralığı 500-600 TL bandında değişiyor. Performansına ve etkileyici tasarımına bakıldığında fiyatını hak eden ve her erkeğin parfüm koleksiyonunda bulunmayı hak eden nadide kokulardan bir tanesi olduğunu görebiliyoruz dolayısı ile fiyatının hakkını veren bir parfüm var karşımızda diyebiliriz.

Valentino Uomo Parfum Yorumlari

Aşağıdaki Diğer Makalelerimize Göz Atabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz