Versace Dylan Blue Yorumlari

Versace Dylan Blue Güçlü, modern ve karizmatik erkeklerin parfümü diyebilirim. Parfümün bende uyandırdığı ilk izlenim günümüz erkeğini yansıtmasıdır. Parfümün dizayn edilişi, kokusu ve geleneksel notaları tam anlamıyla bugünün erkeğine hitap etmektedir. Özellikle içselleşmiş ürün içeriği ile mistik bir havaya kapılmamak elde değil. Versace Dylan Blue Edt parfümü Versace tarafından piyasaya sürülmüş en yeni kokular arasında yerini alır. Bana göre pazara hakim olacak bir koku sizleri beliyor.

Taze kokusu ile anın tadını yaşayacaksınız. Kendinizi kokuya kaptırmamak elde değil. Bana yarının kokusunu ve gizemini anlatıyor. Kendimi bir anda eşsiz bir hayalin içinde buluyorum diyebilirim. İnsana huzur veren bir o kadar da başka hissettiren bir tat uyandırıyor. Erkek dünyasına hitap eden bu parfüm ile günümüzün modernliğini geleneksellikle kavurup tatmak sizlerin elinde.

Versace Dylan Blue Parfum Yorumlari

Versace Dylan Blue Edt Koku Notaları

Versace Dylan Blue parfümü ile tazeliği ve ferahlığı anında hissedeceksiniz. Misk, tonga, incir, greyfurt, menekşe yaprağı, paçuli ve karabiber notaları ile inanılmaz bir koku dünyasında kendini bulamadan yapamıyor insan. Çiçeksi, odunsu ve turunçgil koku tipleri ile koku bileşenleri meydana gelmektedir. Notalar karakterli ve kişilikli erkeklerin yansımaları şeklinde dizany edilmiştir.

Parfümün top notası kalabriyen bergamot, greyfurt, incir yaprağı ve su notalarından oluşur. İnsana meyvemsi bir şölen verirken aynı zamanda aromatik bir tat bırakmaktadır. Parfümün kalp notası kara biber, menekşe yaprağı, papirüz odunu, ambrox ve patchuli özü ile karizmatik bir havaya hazır olun. İnsana kendini iyi hissettiren tona sahip olduğunu söyleyebilirim. Parfümün dip notunsa ise mineral misk, safran, tonka fasulyesi ve projen tütsüsü ile karşılaşıyoruz. Derin koku şöleni ile son buluyor adeta.

Versace Dylan Blue Edt Parfümün Özellikleri

Erkek parfümleri arasında baş döndürücü bir hazza sahip. Erkekliğin gücünü taşıyan kusursuz bir tasarım. Geleneksel notaları ve modern bileşenleri ile tazeliğin ve gizemin baş yapıtı olan bir ürün. Odunsu ve aromalı koku ailesine sahip olan bu ürün ile farklı bir dünyaya yolculuğa çıkıyor gibiyim. Kendini yeniden keşfediyor gibi hissediyor insan. Özellikle ürünün içeriği farklı bileşenlere ev sahipliği yapıyor. Kendim normal şartlarda bu ürünlerin bir araya gelmesini hayal edemezken bir parfüm şişesine sığdırılmış bu kokuları hissedince hayran oluyorum.

Tabi parfümün mali fiyatı biraz yüksek ve insan almakta tereddüt edebiliyor. Ancak ürün denendiği zaman maliyetine değdiği de anlaşılmış oluyor. Parfüm piyasası içinde en ses getiren ürünler arasında yerini sağlamlaştıran Versacenin bu ürünü erkek müşterileri tarafından oldukça cazip karşılanan bir ürün olmaktadır. Günümüz erkeklerinin dünyasında bu tür parfüm ürünlerine sıkça rastlamaya başlıyoruz. Onların yaşamına hitap eden bir ürün olduğu yadırganamaz bir gerçek. Piyasayı şimdiden kasıp kavuracağa da benziyor.

Versace Dylan Blue Edt Erkek Parfümünün Kullanımı

Ten ile uyumu bir ürün olan Versace Blue Edt erkek parfümü 100 ml şişelerde satışa sunulur. Çok keskin ve kalıcı bir kokuya sahip. Kalıcılığı uzun süre test edilmiş olan bir ürün diyebiliriz. Günümüz erkeği tarafından bu kadar çok ilgi çektiği de buradan anlaşılmaktadır. Erkek parfüm önerisi kategorisinde sayılabilecek bir ürün. Tek bir sıkışta bir günü geçirmek bu kadar kolay. Anlık geçip giden birçok koku ile karşılaştım ancak bu parfüm, özü ile tüm bunları alt üst etmektedir. Keskin bir öze sahip olan parfüm, kalıcılığı kendine sorumluluk etmiş adeta. Çıplak teninize uygulayarak siz de bunu rahatlıkla keşfedebilirsiniz. “bu kokuyu seviyorum” diyeceksiniz.

Versace Dylan Blue Parfum Yorumlari

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz